Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 10

Horoskopas liepos 10 d., sekmadieniui

9-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Mėnulis Skorpiono ženkle, tai labai aistringas, paslaptingas laikas, tačiau vienas nepalankiausių. Iš pasąmonės iškyla ne tik gerieji, bet ir blogieji, tamsos pradai – pavydas, agresija. Palankesnis metas trokštantiems valdyti, siekiantiems nugalėti. Šiuo metu labiau dominuoja instinktai, nei valia ir protas.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią dieną galite įgyti ypač vertingo patyrimo, išmokti gerą gyvenimo pamoką. Gali tekti atrasti ir netikėtų savo būdo bruožų, gebėjimų. Šios patirties teks įgyti nesėkmės akivaizdoje, tad pralaimėjimas bus tik sąlyginis, galutinis rezultatas – praturtinta jūsų išmintis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Palankus metas imtis tų veiksmų, kurių jau ilgą laiką nesiryžtate nė pradėti. Ypač jei tai susiję su mylimu žmogumi. Galbūt mylimasis ar mylimoji dar nė nenutuokia, jog esate neabejingi, dabar pats metas tai parodyti, leisti suprasti, pasiųsti ženklų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gali užvaldyti stipri aistra, gali būti sunku tvardytis, tačiau derėtų atsižvelgti ir į partnerio, sutuoktinio nuotaikas, nusiteikimą. Nepatirsite trokštamo pasitenkinimo, jei egoistiškai mastysite tik apie savo malonumą. Norint pajusti tikrąjį aistros skonį, gali tekti dvigubai daugiau dėmesio ir pastangų skirti mylimo žmogaus poreikiams tenkinti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tai gali būti didelės finansinės sėkmės, tačiau kartu ir didžiulės rizikos diena. Galite arba daug rasti, arba daug prarasti. Vidurio šiuo atveju gali ir nebūti. Jei jaučiate baimių ar esate kupini abejonių, geriau nė nepradėkite.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei šią dieną užmegsite meilės romaną, labai tikėtina, jog jis gali ilgai trukti ir peraugti į rimtus santykius, tvirtą draugystę. Tačiau labai svarbu šiuo atveju vengti melo, apgaulės, iš pažiūros nekaltų nutylėjimų ar realybės pagražinimų, nes rizikuojate prarasti tai, kas jums gali praturtinti jūsų gyvenimą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šią dieną gali persekioti nesėkmės dėl vaikų, gali būti itin sunku rasti bendrą kalbą. Pavydo scenos, kaprizai, slapukavimai gali būti itin dažni, galite sulaukti net skaudžių priekaištų. Svarbu neprarasti emocinės pusiausvyros ir kantrybės, nesistengti per vieną dieną įdiegti visų gyvenimo tiesų. Kartais vaikams pravartu suteikti galimybę pasimokyti iš savo pačių klaidų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Tai ypatingai permainingų emocijų, jausmų laikas. Juoką, malonų flirtą gali staiga pakeisti pavydo priepuolis, pyktis. Šie svyravimai gali būti tiesiog neišvengiami, bet kartu teikti savotiško žavesio santykiams. Intymūs santykiai gali būti dar labiau aistringi po kelių apsižodžiavimų ir vėl susitaikymų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šeimoje šią dieną galite sutartinai vadinti provokacijų, sąmoningo erzinimo diena. Provokuosite ir jūs, ir jus. Kol nebus peržengiamos tam tikros ribos, tai teiks savotišką malonumą, tačiau kažkuriam vienam praradus saiką, rizikuojate įsivelti į itin nemalonų niekingą buitinį konfliktą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galite būti labiau linkę į kraštutinumus, būti labiau kategoriški. Tai gali lemti ir sėkmę, ir nesėkmes. Vis dėlto, derėtų laikytis tam tikro nuosaikumo, ypač sprendžiant piniginius reikalus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šią dieną didžiausią atgaivą ir ramybę galite patirti klausydamiesi mėgstamos muzikos, patys imdamiesi kūrybinės veiklos. Tai puikus laikas jūsų vaizduotės, kūrybinių gebėjimų raiškai, net jei ne viską suprastų kiti, tai teiks ypatingą malonumą jums patiems.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šią dieną gali tekti praleisti visiškoje vienatvėje, atsiskyrus nuo pasaulio, net atsisakius kai kurių šiuolaikinio gyvenimo patogumų. Ši vienatvė gali būti jūsų senos svajonės išsipildymu, likę vieni galite išsivalyti sielos gelmes medituodami, apmastydami savo praeitį, kartu iš naujo dėliodami kai kuriuos ateities planus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Bendraujant su žmonėmis, gali būti sunku sutramdyti troškimą valdyti, tarti paskutinį ir galutinį, neginčijamą žodį, priimti vienasmeniškus sprendimus. Troškimas valdyti dar nereiškia, jog esate gerai pasirengę tai daryti ir gebate tai. Derėtų pripažinti ir sau, ir kitiems, jog dar turite daug ko išmokti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius