Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 10

Horoskopas liepos 10 d., šeštadieniui

28-oji Mėnulio diena. Rami, harmoninga diena. Palanki tęsti jau pradėtus darbus, gilintis į savo sielą. Mėnulis šiuo metu „senas“, naujų darbų pradžią, stiprų išorinį veiksmą geriau atidėti augančio Mėnulio fazei. Šiomis dienomis daugiau dėmesio reikia skirti vidaus pasauliui, sielos reikmėms.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiuo metu jums turėtų labiau parūpti turtiniai, komerciniai reikalai, gal keisite įkainius, tvarkysite buhalteriją, derėsitės ir pan. Pats metas dėti pamatus suplanuotai veiklai, pasirūpinti savo materialine gerove, verslo reformomis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Būsite smalsūs ir komunikabilūs, lengvai gausite norimą informaciją, susitarsite dėl naujų sutarčių ir pan. Aplinkiniai gali pateikti originalių pasiūlymų. Verta pagalvoti apie naują bendradarbiavimą, partnerius.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Būsite nusiteikę daug dėmesio skirti namams, šeimai. Galite šiek tiek nerimauti dėl meilės nesusipratimų, vaikų. Svarbiausia, elkitės draugiškai, taktiškai. Tuomet nieko nesugadinsite, o vėliau savaime viskas pakryps į gerąją pusę.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien gyvensite ne vien rūpesčiais, nes turėsite progų pasidžiaugti priešingos lyties dėmesiu, viliojančiais pasiūlymais, kūrybine sėkme, vaikų laimėjimais. Galite tikėtis nekasdieniškų įspūdžių. Neatsisakykite vakaro atrakcijos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien netingėkite pasiraityti rankoves ir imtis darbų, nes diena bus produktyvi. Galite imtis anksčiau suplanuotos veiklos, išbandyti savo jėgas ten, kur reikia daug energijos, kūrybiškumo.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Palanku tvarkyti partnerystės, bendradarbiavimo reikalus, spręsti juridinius klausimus. Tačiau gerai pagalvokite, ar verta rimtai įsipareigoti meilės santykiuose, verslo srityje. Turite rasti nedviprasmišką atsakymą.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien svajosite apie sėkmę, aukštesnę gyvenimo kokybę. Susidarykite nedidelį, bet realų planą ir mėginkite jį įgyvendinti. Jums gali pavykti pakeisti kažką ar atsisakyti to, kas vargino, buvo nenaudinga ar tiesiog nepriimtina.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Diena turėtų būti smagi, mat galite susipažinti su linksmu asmeniu, sudalyvauti turiningame renginyje. Sėkmingai spręsite mokslo bei politinius klausimus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien paplanuokite artimiausius reikalus, pasitarkite su tais, kuriems jie taip pat rūpi. Tiktų teoriškai ruoštis būsimam dalykiniam pokalbiui ar egzaminui, pasidomėti spaudos naujienomis.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien jūsų galimybės ir netgi nuotaika labai priklausys nuo aplinkinių požiūrio į jūsų asmenybę, veiklą. Galbūt dalyvausite susirinkime, pristatyme.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gerai turėtų sektis tiems, kurie dirba medicinos, švietimo, socialinėje sferoje. Jei turite galimybių, tikriausiai būsite linkę paremti menininkus, ligonius, finansuoti socialinius, kultūros projektus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Diena turėtų būti rami ir kūrybinga, todėl šis nusiteikimas gali padėti įveikti nemažą problemą. Tikriausiai seksis prastumti idėjas, realizuoti planus. Tikėtina, kad užsitikrinsite kitų pritarimą, pripažinimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius