Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 20

Horoskopas liepos 20 d., trečiadieniui

19-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Viena pačių nemaloniausių, pavojingiausių, iškeroja tamsos, pykčio, klastos jėgos, vyrauja agresyvumas, provokacijos, nesutarimai. Tokią dieną geriau nieko nežadėti, neįsipareigoti. Ypač pavojingi šios dienos vakaras ir naktis.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią dieną galite patirti atakų, bandymų jumis manipuliuoti, spausti, daryti įtaką. Būtina atsispirti galimam poveikiui iš šalies, o jei jaučiate, kad esate nepajėgūs priešintis, iš tolo aplenkite pavojingus žmones.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Apkalbos ir intrigos šią dieną gali būti dominuojančios jūsų aplinkoje. Nejučiomis ir patys galite įsitraukti į intrigas, kurios gali sukelti nemalonių pasekmių. Šią dieną derėtų laikytis taisyklės – nesielkite su kitais taip, kaip nenorėtumėte, kad su jumis elgtųsi.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Venkite galimos apgaulės, ji gali tykoti pačioje netikėčiausioje situacijoje. Net menkas netiesos krislas gali gerokai apkartinti savijautą, sukelti nemažų rūpesčių. Patys taip pat nesišvaistykite nepasvertais pažadais, vėliau gali tekti gailėtis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kad ir kaip būtų sunku susiturėti, venkite tiesmuko aštraus kalbėjimo, santykių aiškinimosi. Šis metas visiškai nepalankus tiesos ar teisybės paieškoms. Visi bandymai ką nors išsiaiškinti baigsis nebent barniais ir konfliktais.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Palankus metas ryžtis atsikratyti žalingų įpročių. Tačiau būtina tai daryti protingai, pasitarus su specialistai, įgijus tam tikrų žinių. Bandymai vienu mostu užbraukti brūkšnį ir atsisakyti priklausomybių gali būti ne tik nesėkmingi, bet ir pavojingi sveikatai.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Labai svarbu tvirtai laikytis savos pozicijos, savo požiūrio, nenuolaidžiauti ir svarbiausia – nepataikauti. Nenuoširdumas gali skaudžiai atsiliepti, tuo pačiu galite panirti į iliuzijų pasaulį, o to dabar jums mažiausiai reikia. Tiesiog būtina išlaikyti tvirtą stuburą ir realiai vertinti situaciją.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Gali tekti išgyventi netekties, praradimo jausmą, labai svarbu šiuo metu neužsisiklęsti savyje, nebijoti reikšti jausmų, bendrauti su žmonėmis. Tai laikas, kuomet galite atrasti šiltų, gerų žmonių, neatstumkite jokios pagalbos, kuri jums bus siūloma.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jūsų pečius gali užgulti daugybė rūpesčių, reikalų, kurių savo jėgomis tiesiog nebūsite pajėgūs pakelti. Gali būti labai svarbi ir pravarti artimųjų parama, pagalbos ranką gali ištiesti tėvai ar tolimi giminaičiai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei slegia bloga nuotaika, vienatvės jausmas, nemanykite, jog tai savaime gali praeiti lūkuriuojant, drybsant, nieko neveikiant. Galbūt švaistot brangų gyvenimo laiką gailėdami savęs ir manydami, jog esate nepakankamai įvertinti, mylimi. Daug kas jūsų pačių rankose ir priklauso tik nuo jūsų iniciatyvos.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nešvaistykite laiko ir pinigų pirkiniams, ypač prašmatniems, brangiems. Rizikuojate gerokai permokėti ar įsigyti pirkinį, kuriuo gali tekti netrukus nusivilti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Galite tikėtis būti išklausyti ir išgirsti tik tuo atveju, jei patys būsite nusiteikę išklausyti kito. Tokio nusiteikimo šiuo metu gali gerokai stigti, tad derėtų vengti ginčų, ypač su vyresniosios kartos žmonėmis. Užuot veldamiesi į beprasmiškus kivirčus, geriau užsiimkite jums miela veikla.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Po intensyvaus lėkimo, sunkaus bendravimo, įtempto darbo ir streso, apsivalyti, atrasti ramybę gali padėti židinio ugnies šiluma, laužo šviesa. Dar geriau, jei vakarą prie ugnies praleisite mylimo žmogaus draugijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius