-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 07 21

Horoskopas liepos 21 d., trečiadieniui

9–oji Mėnulio diena. Tai pirma iš mažiausiai palankių Mėnulio dienų, susijusi su iliuzijomis, apgaule. Jei susiduriate su blogiu – nesitraukite: šią dieną blogis tampa agresyvus, reikalinga aktyvi gynyba, apsauga nuo jo. Sunku įrodyti teisybę, geriau nepradėti jokių svarbių darbų.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Siekite likti kantrūs, paslaugūs – taip pavyks įveikti vadovo skepticizmą. Palanku imtis seniai suplanuotų, bet atidėtų, uždelstų darbų. Šiandien jums viskas bus naudinga, ir ne tik kaip įdomi, naudinga pamoka: nesėkmė privers rasti išeitį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nors jums ši diena gana nebloga, tačiau daryti neapgalvotus sprendimus nepatartina. Būsite išradingesni, kūrybingesni, o tai padės išspręsti problemas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Verta užsiimti atidėtais reikalais, ieškoti dingusių dokumentų ar daiktų. Ir susitikite su žmonėmis, kuriems vis nerandate laiko, aplankykite senus draugus – jie laukia jūsų dėmesio.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Neskubinkite įvykių, niekur nesiveržkite, kitaip pasijusite, kad atsidūrėte aklavietėje. Verta imtis to, ką kažkada darėte, susitikti su senais draugais, ir reikalai pajudės.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nevarginkite savęs nei sunkiais darbais, nei atsakomybe. Beje, šiandien pakaks norinčių jums padėti. Tai meilės diena – taikykitės su tais, kuriuos mylite, pasistenkite kuo daugiau dėmesio, šilumos jiems skirti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Labiau tikėkite savo jėgomis, nepanikuokite, neatsisakykite senų, gerų sumanymų – būtent dabar gali ateiti išganinga mintis ir palankiai susiklostyti aplinkybės.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Netikėtai galite suvokti seniai žinomo dalyko prasmę, rasti išeitį. Dabar svarbu neprisirišti prie praeities, prie buvusių laimėjimų, senų draugų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Ramus laikas, geras svajoti ir ilsėtis. Būtinai susitikite su geru draugu, mylimu žmogumi. Pasistenkite vakarą paskirti tik tiems, kuriuos mylite.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Artėja geros permainos, tiesa, nelaukite jų šią savaitę, dar pakentėkite ir neskubinkite įvykių. Kita vertus, svarbių susitikimų ir skubių reikalų tvarkymo rytdienai atidėti nereikėtų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Esate gana kategoriški, bet tai gerai, nes reikia atsikratyti iliuzijų ir pasirinkti ką nors viena. Gera diena pokalbiui su vadovybe – tiesa, jei reikia, sutikite su kompromisu.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Palankus metas – imkitės to, kas kažkada nepavyko, jums tikrai turėtų pasisekti. Palanku užmegzti naujas pažintis su asmenimis, kurie jums gali padėti, taip pat gerai vykti į komandiruotes.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Gali būti sunkus metas, nes niekaip nerasite išeities iš situacijos. Visgi nervinatės be reikalo ir dėl to galite sugadinti visai neblogus santykius su artimu žmogumi ar kolega.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius