Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 26

Horoskopas liepos 26 d., pirmadieniui

15–oji Mėnulio diena. Viena nepalankiausių Mėnulio dienų. Tą dieną daug dvilypumo ir klastos. Tai nepalankiausia pilnaties diena: emocijos, instinktai ima viršų, lengva pasiduoti silpnybėms: nevaldomos aistros, puikybė ir išdavystė yra dažnesnės šią dieną, sunku jausti saiką ir išlaikyti dvasinę pusiausvyrą.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien be jokio sąžinės graužimo žiūrėkite tik savo paties interesų. Netgi ne todėl, kad kartais ir savimi pasirūpinti reikia – tiesiog niekam jūsų pagalbos nė nereikės.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pats laikas taisyti anksčiau pridarytas klaidas. Šiandien paliktas savieigai, kitą savaitę net pats mažiausias netikslumas ims augti į didelę problemą. Neprisidarykite sau rūpesčių ten, kur galite jų nesunkiai išvengti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Venkite dalyvauti diskusijose, derybose, sporto varžybose, dėl ko nors ginčytis ar lažintis. Šiandien siekiamo dalyko negausite niekur, kur tik būsite ne vienintelis pretendentas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Permainų galimybė vilioja, bet ar jums tikrai to reikia? Ar esate pasiruošęs žinomus trūkumus iškeisti į miglotą pažadą. Jei taip, nebetrypčiokite ant slenksčio, drąsiai ženkite pirmyn.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Esate kupinas energijos ir idėjų, kaip ją panaudoti. Tokia būsena – veiklaus žmogaus svajonė. Tik nepiktnaudžiaukite ja, neapsižiokite per daug – neišlaikęs krūvio rizikuojate privelti bjaurių klaidų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Įsitikinkite, kad pašnekovas jus teisingai supranta, ypač jei pokalbis svarbus, kalbama apie brangiai kainuojančius dalykus. Galimi nuostoliai ar ilgalaikiai rūpesčiai dėl skaičiavimo ar korektūros klaidos, ne vietoje padėto kablelio.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pernelyg lengvai pasiduodate įtakai iš šalies, klausote labai abejotinų argumentų. Pasistenkite bendrauti tik su žmonėmis, kuriais pasitikite, venkite prekybos ar pasilinksminimo vietų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Net savo paties elgesio motyvų dorai nesuprasite tol, kol nepamėginsite jų paaiškinti kam nors kitam. Kantraus klausytojo paieškoti tikrai verta. Menkutė pastabėlė iš šalies bus ta trūkstama detalė, paaiškinsianti didelį paveikslą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Bet kokia racionali mintis skęsta emocijų jūroje. Nesivelkite į diskusijas, taip ar kitaip reikėtų daryti konkretų darbą, atlikti vieną ar kitą užduotį. Pasistenkite kuo greičiau baigti dieną – jums metas pailsėti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Guvus protas pasufleruos ne vieną drąsų sprendimą, bet kai kurie iš jų paprasčiausiai per ankstyvi – jų metas dar neatėjo. Neskubėkite žūtbūt šiandien įgyvendinti viską, kas tik šauna į galvą, kai ką palikite ir kitai savaitei.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tiek dirbdamas darbus, tiek ieškodamas pramogų šiandien stenkitės remtis tikrai žinomais dalykais, o ne sunkiai įrodomomis prielaidomis. Spėlionės ir pažadai nieko verti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Diena skirta vaisingai ir malonumą teikiančiai veiklai. Kas vakar rodėsi neįtikima, šiandien gali būti visai pasiekiama. Jūsų artimieji šiandien jus pamatys negreitai, pasistenkite įspėti juos iš anksto, kad namo grįšite vėlai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius