-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 06

Horoskopas liepos 6 d., trečiadieniui

5-osios ir 6–osios Mėnulio dienų sandūra. Tai laikas, reiškiantis ištikimybę principams, šią dieną duoti pažadai gali būti ypač reikšmingi, tad būtinai juos atsargiai dalinkite. Gera diena beveik visiems, bet blogas metas sukčiams, apgavikams.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią dieną viskas gali klostytis tiesiog puikiai, tiesa, nevertėtų pasikliauti vien sėkme, daug kas priklausys ir nuo jūsų pastangų. Palankus metas vykdyti daugelį savo pareigų, ypač namuose, šeimoje.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeimoje šią dieną vyraus ypatinga darna, tai laikas, kai santykiuose su artimais, mylimais žmonėmis galite apsieiti be žodžių, surėmę pečius visi kartu šią dieną galite ypač daug nuveikti namų ūkyje, sodyboje, sode. Vakare galite sulaukti malonių svečių.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šią dieną pradėtos veiklos gali plėstis, gerai vystytis. Palankus metas planuoti, organizuoti naujas iniciatyvas, projektus, tyrimus. Bus lengva susikaupti, nagrinėti ir įsiminti informaciją.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galite užmegzti naujų pažinčių, kurios vėliau gali išsivystyti į tvirtą, patikimą draugystę. Tai gali būti atradimų diena, atrasite žmonių, puikiai jums derančių ir jus suprantančių.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Labai tikėtina, kad šiandien sulauksite finansinės sėkmės, gali puikiai sektis verslo reikalai. Šią dieną taip pat gerai būti kelyje, palankus metas ir tolimesnėms kelionėms. Gali tekti daug bendrauti, tai ne vargins, o teiks didžiulį malonumą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Palankus metas pirkiniams, ypač estetiniams dalykams. Taip pat pravartu skirti laiko grožio procedūroms, gražinkite savo veidą, kūną. Antroje dienos pusėje galite sulaukti netikėto mylimo žmogaus siurprizo, patirti nuostabių intymių akimirkų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Palankus metas domėtis praeitimi, istorija, šią dieną gali užvaldyti ypatingas smalsumas ir žingeidumas. Ne tik jus, bet ir jūsų vaikus. Ieškokite atsakymų į daugelį klausimų, nepalikite neatsakytų, būkite kantrūs jei vaikai pradės kamantinėti, šią dieną įgytos žinios ilgam išliks atminty.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nuo pat ankstaus ryto gali užgriūti gausa reikalų, rūpesčių. Tačiau būdami kupini energijos ir įkvėpimo, lengvai viską įveiksite, intensyvi veikla teiks pasitenkinimą ir malonumą, taip pat ir aktyvus poilsis. Tai palankus metas sportuoti, keliauti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pražudysite visą šios dienos žavesį, teikiamus malonumus, jei nuspręsite tupėti tarp keturių sienų. Šią dieną būtina ištrūkti į platesnes erdves, nesėdėti užsisklendus savo kiaute. Būkite atviri, mėgaukitės reginiais, šį kartą gali traukti žmonių susibūrimai, jų gausa, šurmulys ir linksmybės.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Saugokitės galimos apgaulės, sukčiavimo, vagystės. Klasta gali tykoti ten, kur visai nesitikite, tad būtina būti budriems ir atsargiems. Venkite būti, ypač keliauti vieni, šią dieną būtų pravarti artimo žmogaus draugija.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gali pavykti įgyvendinti seną svajonę, aplankyti vietą, kurią seniai norėjote pamatyti, sutikti žmones, kurių seniai ilgėjotės. Palankus metas ir naujų svajų kūrimui, jūsų polėkis, fantazija, kūrybinis įkvėpimas padės atrasti neįtikėtinų sumanymų, kurie gana realūs.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šią dieną nebūkite perdėm užsispyrę, gerbkite ir kitų nuomones, kurios gali būti ir visai priešingos jūsiškėms, bet tai nereiškia, kad klaidingos. Šią dieną gali kirbėti noras daug ką neigti, viskam prieštarauti. Vertėtų tam atsispirti, kitaip galite likti be draugijos, atsiskyrę ir palikti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius