Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 14

Horoskopas rugpjūčio 14 d., penktadieniui

23-ioji Mėnulio kalendoriaus diena, kuriai Avestos tradicija davė Krokodilo simbolį. Tokia diena nėra tinkama nei naujų darbų pradžiai, nei bendravimui: žmonės labiau linkę kerštauti, lengviau bunda žemi instinktai – gobšumas, plėšrumas, egoizmas.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jums patinka kupinos veiksmo dienos, kuomet sunku pasakyti, kas įvyks netrukus. Jums patinka stabilumas, tačiau jei rutina jūsų gyvenime pradeda vyrauti, atsiranda poreikis didesniems pokyčiams. Deja, jūs norite viską aplinkui kontroliuoti, tačiau tai nėra naudinga, kadangi taip tampate už viską atsakingi. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei užsispyręs sieksite savo tikslo ir nepaisysite kitų žmonių interesų, viskas gali komplikuotis. Teks apsvarstyti, kas svarbiau, jūsų norai, ar harmoningi santykiai su aplinkiniais. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei pastaruoju metu jaučiate nerimą ar tiesiog esate nervingi, ko gero, slegia kažkas iš jūsų praeities. Vertėtų permąstyti tam tikrus praeities momentus ir susitaikyti su tuo, kas jau įvyko. Gyvenkite ne praeitimi, o dabartimi. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Skubate užbėgti įvykiams už akių, tačiau kažką nauja pasiekus paaiškės, kad kažkas sena ir patikima gali išnykti. Kita vertus, jei patys sąmoningai kažką praleisite, užmiršite, atsisakysite, išvengsite nemalonių staigmenų. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Penktadienis – viena iš prasčiausių savaitės dienų – agresyvi, provokuojanti kovą dėl valdžios, norą įrodyti savo teisumą, pranašumą, problemas išspręsti vienu ypu, kirčiu. Geriau šiandien nieko nepradėri, o jei tokią dieną vis dėlto būtina ką nors svarbaus pradėti, tada reikia ir užbaigti, nesitraukti, būtina koncentracija, asketiškumas, gebėjimas suvaldyti žemus instinktus, todėl patariama nevalgyti mėsos. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Būsite nusiteikę karingai, norėsite įrodinėti savo tiesas. Ne laikas kreiptis pagalbos į įtakingą asmenį. Ginkite savo interesus, saugokite jau užimtas pozicijas tiek darbe, tiek namuose. Ir niekam neleiskite kištis į jūsų reikalus bei asmeninį gyvenimą.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien negaiškite laiko, mėgindami įveikti kliūtis, užsiimkite tuo, kas išeina savaime. Atidėkite savo rūpesčius: poryt būsite energingesni ir sugebėsite atsigriebti už kelias dienas. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien neieškokite bėdos, nemalonumai greičiau patys jus susiras. Dienos eigoje pavargsite nuo triukšmo ir reikalų, norėsite tylos ir ramybės. Nesijaudinkite, jei aplinkybės nepalankios poilsiui. Atėjus savaitgaliui galėsite atsipūsti. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tai diena, kuomet reikia saugotis apgavysčių, konfliktų su kolegomis ir artimaisiais. Stenkitės valdytis, nebūkite godus, savanaudis. Kils pagunda nesilaikyti įstatymų, eismo taisyklių. Neprisidarykite bėdos. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Beprotiškas dienos tempas greičiausiai sulėtės vakarop, tačiau vis tiek atsipalaiduoti bus sunku. Norėsis veiksmo, nors jo ir nebus. Nesistenkite dirbtinai sukurti kažkokių didelių įvykių ar dramų, jei nuobodžiaujate. Pabūkite ramiai, įsiklausykite į savo vidų. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Susidariusią sudėtingą situaciją vertinate neobjektyviai. Patarimą, kaip joje elgtis, duos geras jūsų draugas, kuriam dažnai papasakojate savo paslaptis. Būkite atlaidūs, kad nieko neužgautumėte, neįžeistumėte. Nebloga diena dirbti su informacija, ypač konfidencialia. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nepulkite ginčytis, tuomet diena klostysis puikiai. Vadovaukitės patarle „duok durniui kelią“. Būsite darbingi, kūrybingi verta imtis sunkių, atsakingų darbų. Į meilės intrigas nesivelkite, beje, meilės pasimatymui bus puiki rytdiena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius