Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 17

Horoskopas rugpjūčio 17 d., antradieniui

7–oji Mėnulio diena. Tai labai intensyvi, aktyvi diena. Palanki vykdyti teisingumą. Šią Mėnulio dieną negalima vogti, keiktis, meluoti – tai maldos, priesaikų, žodinės magijos diena. Geriau imtis tų darbų, kuriuos galite greitai užbaigti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nenumatytų ir didelių išlaidų turės verslininkai, neseniai su partneriais užsieniečiais pradėję įgyvendinti svarbų projektą. Santykiuose su giminaičiais gali būti konfliktinių situacijų, todėl būkite griežtesni, kad įvestumėte tvarką savo namuose.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Galėsite įgyvendinti senus sumanymus, susijusius su nuosavos įmonės atidarymu arba verslo plėtimu. Čia jums neįkainojamą paramą suteiks aukštas valstybės valdininkas. Bet ir jūs turėsite kaip reikiant padirbėti, kitaip planai liks tik popieriuje.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jūsų laukia ne visai malonus susitikimas – it perkūnas iš giedro dangaus, netikėtai jūsų gyvenimo kelyje pasirodys senas pažįstamas, su kuriuo išsiskyrėte prieš daugelį metų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nebūkite įnoringi ir stenkitės nereikšti kritikos, kuri gali neturėti pagrindo. Stenkitės pailsėti ir neužsiplėškite per daug darbų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Kad ir kokio darbo imtumėtės, jį atliksite sparčiai ir gerai. Verslininkai turėtų išnaudoti savo šansą ir surengti svarbias derybas su partneriais. Gali būti, kad po to jums atsivers galimybės išplėsti savo veiklą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Susilaikykite nuo rizikingų investicijų į vertybinius popierius. Priešingu atveju jūsų finansinė situacija gali dar labiau pablogėti. Tiems, kurie dirba valstybinėje įstaigoje, naudingos bet kokios permainos.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Turėsite problemų darbe dėl nesutarimų su pavaldiniais arba viršininkais. Jums nepatartina pasiduoti pykčio protrūkiui ir priimti neapgalvotą bei skubotą sprendimą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Sąžiningai eikite savo pareigas, ir nereikės ilgai laukti paaukštinimo. Asmeninio gyvenimo permainos laukia tų Liūtų, kurie dar neturi antrosios pusės. Tie, kurie jau rado gyvenimo palydovą, pradės galvoti apie oficialų santykių įteisinimą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Naujas pajamų šaltinis bus nedidelis bendras verslas, kurį jums pasiūlys kažkuris bičiulis. Jūs pasitikite savo jėgomis, turite organizacinių gabumų. Kaip tik šios savybės jums padės žengti svarbų žingsnį savo gerovės kėlimo keliu.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Darbe turėtumėte atidžiai stebėti įvykių raidą ir neišleisti iniciatyvos iš savo rankų. Jūs galite pasiekti rezultatų, apie kuriuos anksčiau tik svajojote. Jauni įsimylėjėliai, gimę po šiuo Zodiako ženklu, neišvengs didelių ginčų ir kivirčų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Ieškosite netikėtai užgriuvusių problemų sprendimo. Jums tikriausiai atrodys, kad už menką darbo užmokestį iš jūsų pernelyg daug reikalaujama. Bet verčiau neafišuokite šios nuomonės, kad išvengtumėte nereikalingų ginčų ir konfliktų su vadovais.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Turėsite galimybę įrodyti bendradarbiams esą tikri lyderiai. Niekas, išskyrus jus, nesurizikuos imtis sunkios užduoties, o jūs kaip visada ją puikiai atliksite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius