Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 18

Horoskopas rugpjūčio 18 d., antradieniui

27-oji Mėnulio diena. Viena geriausių dienų. Labai palanki tolimoms kelionėms, gera menininkams, nebloga diplomatams. Galima užmegzti santykius - viskas eis sklandžiai, kūrybingai. Palanki subtiliems žmonėms, jaučiantiems pustonius, turintiems fantaziją, mokantiems lanksčiai derintis prie kintančių situacijų. Gerai šią dieną veiks vandens procedūros. Puiki diena dvasinėms praktikoms, meditacijai, maldai.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Šiandien nenorėsite būti niekieno vadovaujamas, tačiau laimei jūs rasite būdų, kaip išreikšti save, daryti darbus pats vienas. Laikotarpis gan dinamiškas ir įdomus. Patartina vadovautis atsiradusiomis galimybėmis.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Jausitės stabiliai, būsite taikiai nusiteikęs, o tai patenkins ir aplinkinius. Šiandien muzika paįvairins jūsų dieną, galbūt pavyks apsilankyti kokiame koncerte. Asmeninių santykių srityje niekaip nesiseks pasikalbėti su savo partneriu, o to pasekoje gali gilėti duobė tarp jūsų.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Būkite atidūs pastaboms, naujienoms - galite išgirsti itin vertingos kritikos, naudingų patarimų, sužinoti slaptos informacijos. Svarbių reikalų tvarkymą geriau atidėti rytdienai.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Gali būti sudėtinga rasti pusiausvyrą tarp emocijų ir norų, kovosite su savimi, o tai atsispindės jūsų elgesyje su aplinkiniais. Šiandien pradėti darbai gali išsivystyti į kažką rimto ir svarbaus. Vakare pasistenkite nusiraminti pasivaikščiodami po gamtą ar pasportuodami.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Šiandien galite jaustis šiek tiek piktas ar įsitempęs, o reikalai klostytis ne pagal jūsų norus. Saugokitės tų, kurie švaisto jūsų laiką, nesileiskite į nereikalingus pokalbius.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Šiandien užsimegs nauja draugystė ar romanas, taip pat gali pagerėti santykiai su artimaisiais. Laikas palankus ištiesti pagalbos ranką - galite paskolinti pinigų, jei jūsų prašys. Dirbti tingėsite, tad pasistenkite bent jau neatidėliotinus dalykus padaryti.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Būsite labai įsitempę, linkę greit supykti, o supykę ir apskritai nutraukti bendravimą. Tai gana nepalankus metas - nepriimkite svarbių sprendimų. Tiesa, ši diena tinkama reikalauti grąžinti skolą.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Tai diena, kai jausitės aukštumoje, kai jūsų pasitikėjimas savimi bus ypač aukštas. Tačiau priimkite ir kitų pastabas bei kritiką, kuri neleis atitrūkti nuo realybės. Labiau įsiklausykite į šeimos narių nuomonę.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Jausitės prastai dėl šiandien nuolat pasitaikančių kliūčių. Būkite kantrus ir nereikalaukite iš savęs pernelyg daug šiuo metu. Ramiai sau dirbkite ir tikėkite, jog viskas pasiseks.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Sėkminga diena veiklai, spręsti asmenines problemas. Būkite atidesni vaikams - jie išgirs jūsų žodžius. Jūsų pagalba tvarkant jų reikalus irgi bus naudinga. Galima užmegzti santykius - viskas eis sklandžiai, kūrybingai.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Šiandien žodžiai gali turėti didesnį emocinį užtaisą nei paprastai, todėl aštriais pasisakymais neskaudinkite artimųjų. Tai diena, kai norėsite daryti gerus darbus. Rezultatų duos ankstesnis smegenų šturmas.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Spaudimas, patiriamas iš artimųjų, pastūmės jus veikti kita kryptimi. Jums taip pat kils klausimas, ar jie bent išmoko pamoką, susijusią sui tin svarbiu klausimu, kurį reikia išspręsti dabar. Pagalvokite, ar nevertėtų pakeisti prioritetų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius