Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 29

Horoskopas rugpjūčio 29 d., sekmadieniui

19-oji Mėnulio diena. Viena iš pačių nemaloniausių, pavojingiausių mėnesio dienų. Net gamta dažniausiai šią dieną verkia, neretai būna prastas oras: lietus, šlapdriba. Tai diena, kuomet keršto, pykčio, tamsos jėgos, iki tol pasislėpusios, ima veikti agresyviai ir atvirai.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jėgų ir pinigų gali pristigti pačią svarbiausią akimirką, vargu ar esate bedugnis, neišsenkantis šaltinis. Tad šiandien labiau taupykite laiką, pinigus, saugokite sveikatą.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Darbai eisis kaip iš pypkės, lengvai seksis spręsti painias problemas. Jeigu turite priekaištų sutuoktiniui ar mylimam asmeniui, pasakykite tai šiandien – tikėtina, kad tas asmuo žymiai lengviau priims jūsų nuomonę.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Kad ir kaip norėtumėte greičiau išspręsti svarbų klausimą – neskubėkite ir nieko neskubinkite. Nenustebkite, jei patys greit prarasite entuziazmą dirbti. Tiesiog atėjo laikas atsipūsti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

 Atrodo, kad iš paskutiniųjų kovojate dėl mylimo asmens. Mokėkite atsiprašyti tų, kuriuos mylite, ir jiems pagelbėti. Šiandien daug kas puikiai seksis savaime.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei esate pridirbęs – pats laikas atsiprašyti ar atitaisyti skriaudas. Tik nesitikėkite dėkingumo, venkite priekabiauti dėl niekų prie artimųjų. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Įtampa ims slūgti – sulauksite daugiau dėmesio. Padės kritiškas žvilgsnis iš šalies. Nepriimkite vieni svarbių sprendimų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Netinkamas metas spręsti klausimų, susijusių su finansais. Nors paprastai nevengiate spręsti problemų, tačiau dabar vertėtų tiesiog pasigilinti į jūsų nesėkmių priežastis, kad galėtumėte jas sėkmingai įveikti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Prasideda sėkmingas metas koncentruotis ties esminiais sumanymais. Aiškinkitės, kas svarbiausia jūsų veiklai. Pats laikas atsisakyti dalykų, dėl kurių nukenčia jūsų reikalai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galimi klasta, provokacijos, barniai. Yra didelis pavojus pakliūti į apgaulingų ideologijų tinklą, pasiduoti neigiamoms svetimoms įtakoms. Geriau nepasirašinėkite dokumentų, sutarčių tokią dieną, nieko nežadėkite, neprisiekite – galite labai pasigailėti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jūsų laukia itin darbingas metas – imkitės to, kam anksčiau nerasdavote laiko. Pamatysite, kad nuobodus darbas gali būti ne toks ir bjaurus. Vakaro ramybę gali netikėtai sutrikdyti nelauktas vizitas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Užgims naujas romantiškas jausmas. Būkite atidesni smulkmenoms bendraudami – norėdami greičiau išvysti norimą rezultatą, galite rimtai apsirikti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Gana sudėtingas metas, kai be reikalo nusiviliama. Jauskite savo vertę, tikėkite savo pranašumu – tai apsaugos jus nuo nepasitikėjimo (savimi, mylimu žmogumi), nuo tuščio nerimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius