-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 08 09

Horoskopas rugpjūčio 9 d., antradieniui

10-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Mėnulis Šaulio ženkle. Viena pačių geriausių, šviesiausių Mėnulio dienų, tinkama kone visoms veikloms. Kupina laisvės, erdvės, pasirinkimo galimybių, nenustatanti griežtų rėmų, reikalavimų, įsipareigojimų, harmoningas, geros energijos ir kūrybingo įkvėpimo laikas.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Bet koks kitų niurzgėjimas, galimas blogos nuotaikos užkratas šią dieną atšoks nuo jūsų kaip žirniai nuo sienos. Būsite atsparūs neigiamoms įtakoms, kupini optimizmo ir puikios nuotaikos. Būtent šis nusiteikimas, taip pat ir geras jumoro jausmas padės įveikti daugelį šios dienos rūpesčių. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Galite jaustis pakylėti, būti nusiteikę labiau ramiai, mąsliai. Puikus metas apsivalyti sielą, sąžinę, atgailauti ar atsiprašyti. Tai suteiks palaimingo lengvumo, naujos energijos, kuri bus labai reikalinga kuriant ir įgyvendinant ateities vizijas. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Kad ir kaip bandytumėte to išvengti, šią dieną nemažą dalį laiko gali tekti paaukoti buičiai. Tačiau nepasiduokite apatijai, nuoboduliui. Vakarop juo labiau branginsite ir vertinsite laisvą laiką, išradingai praleistą su geriausiais draugais. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Gali pavykti užmegzti gerų, įdomių ir kartu naudingų ryšių su užsieniu, galbūt net atrasite ten patikimų draugų, ši draugystė gali būti ne tik nuotykinga, bet ir labai vertinga, ilgalaikė, tvirta. Palankus metas apsipirkti, galite sulaukti ir netikėtų dovanų iš artimų žmonių. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Geras laikas pažinimui, akiračio, žinių praplėtimui. Tai laisvės, proveržio, plačių erdvių metas. Ypatingai geras laikas, jei sumanėte jį praleisti žygyje, galite geriau pažinti ne tik tolimus kraštus, bet ir atrasti įdomių dalykų netolimoje savo aplinkoje. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tai, kas buvo sugedę, regis, vien nuo jūsų prisilietimo šią dieną gali pradėti vėl veikti. Šiandien gali labai gerai sektis spręsti, taisyti gedimus, nesklandumus, sutrikimus ar net glaistyti pašlijusius kitų santykius. Būsite geros nuotaikos ir darnaus sutarimo šaukliai bei taikdariai. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Labai svarbu apskaičiuoti savo jėgas, neužsimoti per daug ir per plačiai. Nepaskaičiavę galite patirti nesėkmių, nemalonumų ir finansinių nuostolių. Tad labai svarbu tiksliai sverti ir matuoti savo bei kitų galimybes. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Venkite tiesmukiškumo, šiurkštumo ir galėsite mėgautis išskirtiniu kitų dėmesiu, palankumu. Būdami malonūs, švelnūs sulauksite dar geresnio atsako, ypač svarbus jums šią dieną bus mylimo žmogaus dėmesys, tačiau tai, kiek jo sulauksite, priklausys ir nuo jūsų pačių. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią dieną galite būti labiau linkę išlaidauti, nei taupyti. tai išties palankus metas kai kuriems seniai numatytiems svarbesniems pirkiniams, taip pat ir malonioms pramogoms, apie kurias seniai svajojote. Su šeima galite patirti puikių įspūdžių, naudokitės proga. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šią dieną užsimezgusi pažintis gali virsti romantiška draugyste, kuri gali būti ne itin sentimentali, tačiau labai aistringa, karšta, žaisminga. Labai svarbu užkirsti kelią bet kokiems bandymams jumis manipuliuoti, taip pat nebandykite manipuliuoti kitų jausmais ir patys. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Palankus metas pasireikšti imantis visuomeninės veiklos, atstovaujant, ginant bendrą viešąjį interesą. Galite sulaukti gausaus palaikymo, įtvirtinti savo autoritetą, puikiai gebėsite organizuoti viešus renginius. Gali tekti įsitraukti į kovą dėl kultūros paveldo ar gamtos paminklo, kuriam iškilusi rimta grėsmė. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nevertėtų pernelyg dažnai gręžiotis atgal, tai metas, kuomet galite gerokai pasistūmėti į priekį daugelyje sričių remdamiesi savo ateities planais, vizijomis. Neatidėliokite ir neteks gailėtis, šiuo metu daugelis veiklų gali sektis kur kas geriau, be to, labai padės ir kai kurie palankūs atsitiktinumai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius