-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 16

Horoskopas rugsėjo 16 d., penktadieniui

19-oji Mėnulio kalendoriaus diena, viena nemaloniausių, pavojingiausių, neretai lydima ir nemalonios orų kaitos. Gali veržtis į paviršių blogio pradai – kerštas, pyktis, pavydas, klasta. Gali dominuoti agresyvumas, grubumas. Šią dieną geriau vengti svarbių sprendimų, susitikimų, padidėja apmaudžių klaidų rizika.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kai kurie drąsūs sumanymai, ambicijos, nors gali būti kritikuojamos iš šalies, bet gali būti realūs, pagrįsti. Geras metas geresniam jų paruošimui, tačiau blogas laikas startui.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Bendraudami su šeimos nariais drąsiai imkitės iniciatyvos, tačiau venkite perdėto griežtumo, reiklumo. Nuolankumas, apatija gali provokuoti itin neigiamas namiškių reakcijas, šią dieną derėtų būti lyderiais, o ne nurodymų laukiančiais vykdytojais.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šią dieną bus labai svarbu ne tik ką, bet ir kaip sakote, kaip reiškiate savo mintis. Nederamas tonas, ne vietoje ir ne laiku mestelta replika gali sujaukti geriausius ketinimus. Galite likti ir nesuprasti, ir neįvertinti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galite būti labiau linkę į kai kuriuos kraštutinumus, o vertindami įvykius, reiškinius ar žmonių poelgius greičiausiai būsite linkę daug ką gerokai perdėti, neadekvatūs vertinimai gali būti gerokai nutolę nuo realybės, taip galite klaidinti patys save ir įklimpti į painias situacijas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savitvarda, geležinė kantrybė – tik šie bruožai gali padėti šią dieną išvairuoti išvengiant didesnių konfliktų, nemalonių pykčių ar net barnių. Venkite žmonių, kurie erzina ar atrodo nepatikimi.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kai kurios pergalės gali būti labai apgaulingos, tad neskubėkite džiaugtis, kai kuriuos darbus dėl įvairių nesusipratimų ar kitų žmonių klaidų gali tekti kartoti iš naujo. Venkite emocijų, idant vėl netektų užlipti ant to paties grėblio.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Venkite veltis į kitų siūlomas avantiūras, net jei tai atrodytų labai patrauklu, įdomu ar kvepėtų greitu uždarbiu. Tokios avantiūros šią dieną gali greitai subliūkšti, virsti farsu ir nesėkmių virtine ar net finansiniais nuostoliais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Saugokitės klastos ar apgaulės. Kažkas šalia galbūt laiko akmenį užantyje, gali tekti nemalonių išdavysčių, kitam žmogui patikėtos paslaptys gali greitai nusėsti kitų galvose. Tad neskubėkite jomis dalintis.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kai kurias netikėtai iškilusias užduotis gali tekti atlikti staigiai, neturint pakankamo laiko nei apmąstymams, nei pasiruošimui. Nederėtų lūkuriuoti ar tikėtis pagalbos iš šalies. Juk puikiai žinote, ką ir kaip reikia daryti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Trokštamų permainų kažin ar pavyks pasiekti, jei vadovausitės vien griežtomis normomis, bijosite nukrypti nuo kai kurių taisyklių. Nestandartinis mastymas, minties kryptis gali padėti kur kas greičiau pasistūmėti į priekį.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gali būti sunkiau paaiškinti ir įrodyti savo norimą įteigti tiesą, ypač, jei vengsite pripažinti kai kuriuos trūkumus, kurie galbūt prieštarauja jūsų teiginiams. Vertėtų labiau įsiklausyti ir į kitų nuomones, galite sulaukti vertingų patarimų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Perdėtas užsispyrimas šią dieną nežada nieko gero. Neigdami akivaizdžią tikrovę tiesiog rizikuojate apsijuokti ir prarasti dalį sunkiai siekto pasitikėjimo. O esminiai sprendimai priklausys būtent nuo jūsų valios, tad viskas jūsų pačių rankose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius