Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 17

Horoskopas rugsėjo 17 d., šeštadieniui

20 – oji Mėnulio kalendoriaus diena, viena šviesiausių, geriausių, Mėnulio kalendoriuje žymima erelio ženklu. Rimties, susikaupimo, produktyvių darbų ir plačių užmojų metasmetas, ypač palankus apmastymams, planų, strategijų kūrimui, įžvalgos gali būti skvarbios ir tikslios.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

  Palankus metas apsvarstyti, priimti kai kuriuos svarbius sprendimus susijusius su šeimos, vaikų ateitimi. Tai gali būti ilgų apmastymų ir diskusijų pasekmė, venkite spręsti patys vieni ir nesiremkite vien savo intuicija. Bus labai svarbu atsižvelgti į kitas nuomones.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

  Geras laikas sutarčių pasirašymui, rimtų sandorių sudarymui, šiuo laiku mažiau rizikuojate suklysti, gali būti lengviau susikaupti, suprasti informaciją, pagauti jos esmę. Derybose taip pat gali pavykti labiau išpešti siekiamų tikslų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

  Derėtų vengti skubos, ši diena bus kur kas produktyvesnė, jei veiksite ramiai, iš anksto numatę ir apgalvoję savo veiklas, susitikimus, sprendimus. Chaoso išvengti padėtų ir aiški, griežta dienotvarkė.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

  Šią dieną gali būti sunkiau susikaupti darbe, gali blaškyti mintys, pagundos apie gyvenimo malonumus, artimiausiu metu laukiančius malonius susitikimus, apie jaukų laiką, kurį ketinate praleisti su mylimu žmogumi. Jau vakarop šios svajos gali pavirsti tikrove.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

  Venkite rizikingų, gerai neapgalvotų sprendimų, dėl kurių patys dvejojate. Šią dieną labiau pasikliaukite savo intuicija ir protu. Nenuolaidžiaukite kitų įkalbinėjimams, kai kuriose situacijose bus svarbu išlaikyti tvirtą stuburą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

  Gilių patikrintų jausmų metas, juos vėl gali sužadinti netikėti įvykiai, susitikimai. Gali tekti panirti į žaismingo flirto, malonių prisiminimų pasaulį.Tai bus ir geras būdas atsiriboti nuo mažiau malonaus pasaulio ir nuo varginančių buities rūpesčių.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

  Tai moterų žydėjimo, klestėjimo metas, kuomet nevalia jų apkrauti sunkesniais darbais, svarbu leisti pasireikšti jų žavesiui. Palankus laikas grožio procedūroms, aplinkos gražinimui, taip pat ir naujoms pažintims, kai kurios gali būti teikiančios vilčių.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

  Šią dieną vertėtų mažiau kalbėti, daugiau veikti. Juolab, kad kalbėjimas, nesibaigiančios diskusijos gali praryti labai daug laiko ir būti visiškai bevaisės. Vakarop tokiu atveju patys sau priekaištausite. O neaušindami burnų galite pabaigti labai svarbius darbus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

  Norėsite ir sieksite pastovumo, konkretumo, tad įvairūs siūlymai kažką keisti gali nesulaukti jūsų palaikymo. Tiesa, stabilumo, ramybės troškimas neturėtų virsti sąstingiu, neatmeskite namiškių siūlymų šią dieną įdomiai praleisti laiką, pramogauti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

  Leiskite šią dieną labiau pasireikšti kitiems, šalia esantiems žmonėms, skatinkite jų iniciatyvas, kitaip galite ilgam užgniaužti jų norą ir kūrybinį entuziazmą. Galėsite patys labiau atsikvėpti ir mėgautis stebėdami kitų veiklą, be to, žmonės, kuriems išreikšite pasitikėjimą gali netikėtai maloniai nustebinti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

  Šią dieną bendraudami su artimaisiais, šeimos nariais, ypač vaikais, daugiau ir greičiau pasieksite ne reikalavimais, griežtu tonu ir juo labiau ne barimu, o konstruktyviais susitarimais, įvertindami kitų gebėjimus ir išreikšdami pasitikėjimą. Gali tekti didžiuotis savo atžalomis stebint jų brandos ir atsakomybės suvokimo pažangą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Į duris gali pasibelsti netikėti svečiai. Tiesa, greičiausiai jie bus nusiteikę ne švęsti ar pramogauti, o dalykiškai kalbėtis. Bus svarbu išgirsti jų pastabas atsiribojant nuo išankstinių nuostatų. Neatstumkite geranoriškos pagalbos ir netrukus galėsite įvertinti apčiuopiamą jos naudą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius