Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 23

Horoskopas rugsėjo 23 d., ketvirtadieniui

16–oji Mėnulio diena. Viena skaidriausių, sėkmingiausių Mėnulio kalendoriaus dienų. Tai sielos poezijos, darnos diena. Sėkmingos pastangos atkurti darną pasaulyje taikiu būdu.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Galite sulaukti netikėtų pasiūlymų, kuriuos verta priimti. Būkite atidūs aplinkiniams, padėti, jie turite galimybę. Palankus metas pasirašyti svarbius finansinius dokumentus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien galite gauti svarbios informacijos, taip pat gal sutiksite reikalingą, naudingą žmogų. Jei stengsitės ir turėsite kantrybės, būsite suprasti bei įvertinti, taip pat sulauksite norimos pagalbos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jausitės vangus, dalykinei veiklai šiandien metas nepalankus. Visgi galite sulaukti netikėtos paramos iš partnerių ar savo sutuoktinio. Galėtumėte užsiimti šeima, namais – įteikite artimiesiems seniai žadėtą dovaną.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jums ramybės neduos vienas asmuo, nuolat keliantis įtampą. Jus vargins to asmens poreikis komplimentams, tad stenkitės atsiriboti. Žymiai daugiau nuveiksite vienas, nei kompanijoje.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Tai sėkmės ir meilės metas. Tai, ką šiandien atliksite, ilgai neš laimę. Galite užsiimti vaikų reikalais. Jeigu esate ramiai nusiteikę, palanku su jais aptarti bendravimo problemas – rasite gerą sprendimą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Galite imtis svarbių darbų, pasirašyti atsakingus dokumentus. Nederėtų darbe burbėti, jei užkraus papildomų darbų. Pasistenkite būti jautresnis, padėti kitiems. Būkite atidūs artimiesiems.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jūsų požiūris šiandien suteiks jėgų mesti konstruktyvų iššūkį kolegai, todėl nesigėdinkite ir prieštaraukite kvailiems ar nelogiškiems argumentams. Visgi išmintingiau būtų koncentruotis į teigiamus dalykus, o ne neigiamus. Parodydami kito asmens kvailumą tik susikursite sau priešą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jūs gausite daug pozityvios energijos, o tai reiškia, kad bet kokia veikla jums suteiks malonumą. Tai viena iš tų dienų, kai jausite, jog pasaulis sukasi aplink jus. Palankus metas naujoms draugystėms.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien galite sulaukti netikėtos dovanos arba pinigų. Tačiau visi klausimai, susiję su pinigais, turėtų šiandien būti atidėti, kadangi metas tam nepalankus. Jei planuojate išvykti į kelionę, gali būti, jog užmegsite romaną.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Pažintys, kurias užmegsite šiandien, truks ilgai. Būkite tarp žmonių, bendraukite ir pamatysite, kad žmonėmis galima pasitikėti. Nesislėpkite po socialiniais vaidmenimis ar neįpareigojančiomis kalbomis. Reikalus bus naudinga aptarinėti neoficialioje aplinkoje.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Sulauksite gerų pokyčių tiek asmeniniame gyvenime, tiek profesinėje veikloje. Diena tinkama kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti bei aptarinėti vadovybei, įtakingiems asmenims. Šiandien taip pat išaiškės, kuo galite pasitikėti, kas yra tikrieji draugai.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien tinkama diena apgalvoti anksčiau atliktus darbus, prisiminti mielus širdžiai žmones, o taip pat – senas idėjas. Galite su vadovybe aptarti savo atlyginimo perspektyvas. Netikėtai gali išsipildyti romantiškos svajonės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius