-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 27

Horoskopas rugsėjo 27 d., antradieniui

30-oji Mėnulio kalendoriaus diena – darnos, susikaupimo, rimties, poilsio ir saiko metas. Palankus laikas apibendrinimams, savo ir kitų veiklos vertinimams, analizei. Taip pat – estetinei raiškai, aplinkos, namų gražinimui.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią dieną gali gerai sektis tvarkyti finansinius reikalus, pirkti, parduoti, mainyti, gebėsite tiksliai skaičiuoti, taikliai numatyti kelis žingsnius į priekį. Tačiau gali apnikti ir išlaidavimo pagundos, rizikuosite prisipirkti tokių dalykų, kurie jau kitą dieną jums atrtodys nereikalingi.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nuo pat ryto gali persekioti nenumatytos kliūtys. Dėl vaikų išdaigų galite vėluoti į darbus, o darbe gali laukti jau nauji netikėtumai. Šią dieną gali būti sunku visur suspėti, viskam gali trūkti laiko. Daug kas priklausys nuo jūsų požiūrio ir nusiteikimo, nederėtų žvelgti į kai kuriuos dalykus pernelyg rimtai, juolab kad ir aplinkiniai gali būti žaismingai nusiteikę.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Blogos nuojautos, abejonės gali kurstyti vidinę įtampą, stresą, pasėti nepasitikėjimą. Tačiau šią dieną intuicija gali ir klaidinti, tad nepasiduokite vien jausminiam, emociniam vertinimui. Juolab kad galite turėti nemažai galimybių tikrinti faktus, išsamiai analizuoti ir aiškintis situaciją.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šią dieną bus svarbu mąstyti ir matyti plačiau, nes aplink jus gali kunkuliuoti įvykiai, virti diskusijos, galite atsidurti šių įvykių centre. Neapsiribokite siauru požiūriu, viena nuomone, daug kas gali būti ne taip paprasta, kaip atrodys iš pirmo žvilgsnio.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Juokas, jumoro jausmas gali padėti šiandien išlaviruoti sudėtingose situacijose ir išvengti kai kurių nemalonumų. Kitų žmonių bandymus provokuoti, kurstyti nesantaiką, pyktį nesunkiai gebėsite paversti komiškais, vertais pajuokos. O bandymai jus įžeisti gali dar greičiau subliukšti, nes būsite linkę ir patys iš savęs pasijuokti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Galbūt vertėtų prisiminti senokai duotus ir iki šiol neištesėtus pažadus mylimam žmogui. Jokiais būdais nenuvilkite jo lūkesčių, kuriuos patys esate pakurstę. Taip galite įskaudinti, o šią dieną patirtos nuoskaudos turi tendenciją giliai nusėsti ir ilgam apkartinti santykius.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Palankus metas planuoti ilgalaikius projektus, darbus, kuriuos galbūt pradėsite tik po pusmečio, tačiau jiems reikės kruopštaus ir ilgo pasiruošimo. Nuo to, kaip paruošite dirvą, tiesiogiai priklausys ir derlius. Tad reikės susikaupimo ir kruopštumo.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Neprimeskite savo nuotaikų kitiems, juolab kad šią dieną galite patys būti labiau priklausomi nuo blogų, pesimistinių nuotaikų. Gali būti, jog savo prasto nusiteikimo tiesiog nesugebėsite suvaldyti, būsite linkę priekabiauti dėl smulkmenų, provokuosite beprasmius ginčus. Šią dieną derėtų vengti bendravimo, jau vakarop jus „pagydyti“ gali maloni staigmena.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Gera pradžia pusė darbo – šią dieną bus ypač svarbus kai kurių projektų, darbų startas. Nesėkmės, užklupusios darbų pradžioje, gali būti pražūtingos, žlugdyti visus sumanymus, tad bus svarbu greitai reaguoti ir šalinti klaidas, kliūtis. Gali tekti pasitelkti kitų žinias, nes vien savo pastangomis sunkumų galite neįveikti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nelikite abejingi artimųjų nerimui, jų patiriamiems nemaloniems išgyvenimams, galbūt išdidumas jiems trukdo prašyti jūsų pagalbos, tad pasiūlykite ją patys. Juolab kad problemos gali pasirodyti kur kas paprasčiau išsprendžiamos, nei atrodys iš pradžių. Kai kuriuos atsakymus galite rasti teisiog kitu kampu pažvelgę į situaciją.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Neatidėliokite susitikimų su seniai į jūsų duris besibeldžiančiais žmonėmis, galbūt prarandate galimybę gauti svarbios informacijos, žinių, kurios bus naudingos pirmiausia jums patiems. Laiko stoka, užimtumas – tai greičiau pasiteisinimai, nei rimtos priežastys vengti pokalbių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Palankus metas planuoti tolimas keliones, išvykas, renginius, šventes, šeimos, giminės susibūrimus. Šie malonūs rūpesčiai gali padėti išbalškyti susikaupusią įtampą dėl nemalonumų darbe. Šią dieną, jei tik turėsite galimybių, pravartu bent trumpam iš uždarų erdvių ištrūkti į gryną orą, gamtą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius