-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 09 27

Horoskopas rugsėjo 27 d., pirmadieniui

20-oji Mėnulio diena. Tai viena geriausių Mėnulio dienų: rimta, švari, produktyvi. Labai gerai, jei pakankamai laiko skirsite rimtiems apmąstymams: koreguokite strategiją, numatykite tolesnį kelią. Šią dieną įžvalga tolima ir teisinga.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien jums seksis įkvėpti kitus ir suteikti jiems stiprybės. Diena bus kupina įžvalgų, kurios padės spręsti kasdienes problemas. Nemažai teks padirbėti siekiant užbaigti pradėtą projektą.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Diena mirguliuos įvykiais, aibe darbų, įsipareigojimų, susitikimų. Taip beskubant galima padaryti apmaudžių klaidų, kažką svarbaus pamiršti, pamesti. Be to, vargu ar jus supras ir parems partneriai, kolegos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Seks santaupos, atrodys, kad reikia mokėti už kiekvieną oro gurkšnį, ir ne vien savo, bet ir artimųjų, kolegų, netgi svetimų, kuriems nieko nesijaučiate skolingi.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien nepalanku ieškoti teisybės, kreiptis į pareigūnus, įtakingus asmenis. Greičiausiai liksite nesuprasti. Verčiau pasiguoskite mylimam žmogui – jo patarimai labiau pravers.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jūsų karjera labai priklausys nuo to, kaip jūs sugebėsite pasirinkti artimiausius tikslus. Būkite praktiškas, nesišvaistykite tuščiais žodžiais, mažiau demonstruokite emocijas.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nereaguokite ypač aštriai į senas klaidas, nuoskaudas, kurias jums gali priminti. Pajuskite atsakomybę už savo poelgius ir pagalvokite, ką galite padaryti, kad švaresnė taptų jūsų sąžinė, teisingesnis gyvenimo kelias.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien norėsite kažko daugiau nei įprastos rutinos. Galbūt kils spontaniška mintis paišlaidauti ir nusipirkti naują apdarą, o gal – pavalgyti prašmatniame restorane. Jei neskaičiuojate paskutinių litų, tuomet pasimėgaukite gyvenimo teikiamais malonumais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Puikiai seksis pateikti save kitiems, atlikti įvairias prezentacijas. Nesėdėkite rankų sudėję ir stenkitės pagerinti savo įvaizdį. Šiandien palanku kurti ateities planus, strategijas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Labiausiai pasižymėsite šiandien organizuodami renginius, koordinuodami įvykius. Jūsų sugebėjimais liks sužavėtas ne vienas, tad nevenkite pareklamuoti save, pasiūlyti savo paslaugas įtakingiems žmonėms.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nerami diena. Darbe pajusite dar didesnę konkurenciją, patirsite kritiką dėl kiekvieno menkniekio. Pasistenkite neišsilieti ant artimųjų, nes tuomet ir namuose ryškiai pablogės mikroklimatas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Ši diena bus gana pavojinga kelionėms ir kontaktams su užsieniečiais bei apsukriais, daug kuo užsiimančiais veikėjais. Spragomis jūsų akiratyje kas nors gali sumaniai pasinaudoti savo labui.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Braškančius ryšius gali kiek sustiprinti jūsų parodytas dosnumas, nedidelės dovanėlės, komplimentai. Tik kažin ar sugebėsite pažaboti savo ego ir nuoširdžiai rūpintis kitais.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius