-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 01 14

Horoskopas sausio 14 d., penktadieniui

11-oji Mėnulio diena. Tai viena švenčiausių Mėnulio dienų. Dėl stiprių energijos srautų yra sunkiai sutramdoma ar prognozuojama, tačiau neabejotinai viena tyriausių Mėnulio kalendoriuje. Norint ką nors svarbaus pradėti šią dieną, reikia kruopščiai pasirengti, o pradėjus – būtinai užbaigti.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Palanki diena vykti į tolimą kelionę, ieškoti tinkamesnės darbovietės, kurioje galėtumėte plačiau realizuoti savo žinias ir gabumus. Šiuo klausimu gali padėti draugai, seni pažįstami.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Seksis išspręsti senus keblumus, atsikovoti prarastas pozicijas, ištaisyti anksčiau padarytas klaidas. Sėkmingas metas tvarkyti meilės reikalus, ypač jei ieškote sau poros.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Atsivers naujos karjeros galimybės, megsis naudingi profesiniai santykiai. Jei ilgai brandinote idėjas, šiuo metu galite pradėti sėkmingai jas įgyvendinti. Būkite atidesni aplinkinių nuomonei, savo partneriams, sutuoktiniui.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Neatidėliokite mokesčių, skolų grąžinimo. Tiksliai žinosite ko norite, gana aiškiai brėšite ateities perspektyvas, tačiau kol kas trūks pasitikėjimo, kad pradėtumėte veikti ir realizuoti visus sumanymus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Mažiau gilinkitės į tai, ko negalite paaiškinti. Tiesiog darykite tai, kas priklauso, ir stenkitės nepalikti rytdienai nemalonių pokalbių ar susitikimų. Pasistenkite toleruoti mylimo žmogaus norus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tyliai ir ramiai šiandien galite nuveikti išties daug, o praradę dvasinę pusiausvyrą būsite pažeidžiami visomis prasmėmis. Neskubinkite įvykių ir nieko nepatikėkite partneriams ar juolab mažai pažįstamiems asmenims.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ne viskas klostysis sklandžiai. Gražias iliuzijas gali išsklaidyti nemalonus incidentas. Galbūt tai bus pavydo scena ar smulki išdavystė, tyčia padaryta žala ir pan. Gali tekti daugiau padirbėti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Diena žada romantišką polėkį, poreikį įsimylėti, ieškoti nuotykių. Be to, norą daugiau išlaidauti pramogoms, malonumams. Šios tendencijos sustiprės, jei nieko nekeisite.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Atsiras naujų galimybių vienaip ar kitaip save išreikšti, įtvirtinti, siekti didelių tikslų. Kita vertus, būsite išskirtinai ambicingi, kerštingi ir pavydūs.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Išaugusios ambicijos skatins daugiau siekti profesijos, mokslo srityje, tačiau kelias į viršūnę lengvas nebus. Susidursite su panašiai pasiryžusiais varžovais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nebijokite permainų, nes inercija, trypčiojimas vietoje gali nublokšti jus atgal kaip tik tuomet, kai privalote veržtis pirmyn pažangos link. Tiesa, gyvenimą kartins nesutarimai su aplinkiniais, nemaloni kritika, neetiška ir negailestinga konkurencija.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jei juntate, kad kas nors mėgina jus provokuoti, erzinti ar žlugdyti, ignoruokite tokius išsišokimus. Iš principo jie nėra pavojingi. Kuo labiau į juos reaguosite, tuo daugiau nereikalingų bangų sukelsite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius