-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 23

Horoskopas sausio 23 d., sekmadieniui

20-oji Mėnulio diena. Tai viena geriausių Mėnulio dienų: rimta, švari, produktyvi. Labai gerai, jei pakankamai laiko skirsite rimtiems apmąstymams: koreguokite strategiją, numatykite tolesnį kelią. Šią dieną įžvalga tolima ir teisinga.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

 Nesate lengvabūdžiai, šiandien galite leistis į pavojingą avantiūrą spaudžiami kolektyvo ar giminaičių. Ko gero, tai pasiseks, ypač jei esate iš kuklesniųjų tarpo.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Venkite reikšti savo nuomonę ir ką nors mokyti. Būtų gerai likti namie ir atsiriboti ne tik nuo visokių reikalų, bet ir nuo blogų, liūdnų minčių, nerimo ir įtarinėjimų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Kūrybingumo, kaip ir gerų norų, nestigs, tačiau daug ką galite sugadinti neatsargiu žodžiu. Beje, šios dienos nesėkmės gali pakenkti sveikatai, tad mokėkite pasirūpinti savimi

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nebloga diena – būkite atkaklūs, ryžtingi, ginkite savo pozicijas. Bendraudami su įtakingais asmenimis, stenkitės likti diplomatiškais – jei sugalvosite paspausti, darykite tai taktiškai.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Likite geranoriški, ir diena pateiks ne vieną džiugią staigmeną. Pasistenkite aplinkinių neerzinti, neprovokuoti barniams, ramiau viską vertinti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tyliau, ramiau ir švelniau pasiektumėte daug daugiau. Darbe iš esmės sėkmingas laikotarpis, jei tik žinosite, ką turite nuveikti ir imsitės to ryžtingai.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kunkuliuos emocijos ir aistros, bet kategoriškus sprendimus atidėkite ateičiai. Ramiai viską sudėliokite į vietas, suplanuokite, ką po ko darysite.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Puikus metas atgaivinti kiek priblėsusius jausmus, išsiruošti su mylimu žmogumi į kelionę. Komercinėje veikloje viską darykite oficialiai, nesivelkite į intrigas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Darbe būkite diplomatai: kur reikia – patylėkite, pagirkite, nusišypsokite. Būti atviriems ir nuoširdiems neverta. Nemanykite, kad visi tik ir linki jums sėkmės.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Labiau vertinkite tai, ką turite. Jei pagrindinė jūsų bėda yra susijusi su pinigais, atidėkite jos sprendimą vėlesniam laikui. Sėkmingiau seksis dirbti įprastus darbus, baigti tai, ką pradėjote seniau.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Būsite gana impulsyvūs. Palanku siekti mylimo žmogaus meilės. Jei tik galite, kuo daugiau laiko skirkite šeimai, artimiems žmonėms. Įsiklausykite, ką jums sako antroji pusė, tėvai. Darbe elkitės dalykiškai ir korektiškai.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Neieškokite priežasčių konfrontuoti. Sudėtingus darbus, užduotis palikite rytojui. Antroje dienos pusėje būsite linkę ieškoti nuotykių, lengvabūdiškai rizikuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius