Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 25

Horoskopas savaitei 04.25–05.01

Sužinokite, ką žvaigždės jums žada šią savaitę.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Venkite barnių, nesinervinkite dėl menkų buitinių nesklandumų. Nuo pirmadienio laukia reikalai su artimais žmonėmis. Galbūt teks pasirūpinti į priklausomybę įklimpusiu šeimos nariu. Tikėtina, kad neišvengsite finansinių nuostolių. Savaitės pabaigoje jums itin aktualus klausimas gali palankiai išsispręsti. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės pradžia nebloga kolektyviniams susirinkimams, susibūrimams, tačiau nekokia naujiems įsipareigojimams, pažintims, užsiimti su paaugliais. Būkite atsakingi priimdami sprendimus, susijusius su vaikais ir darbo reikalais. Finansinės ir meilės avantiūros taip pat gali sukelti bėdų. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitės pradžioje mintys suksis apie mokesčius, verslo įsipareigojimus. Galbūt teks bendrauti su bankininkais, teisėtvarkos atstovais, politikais. Nepasitikėkite atsitiktiniais pažįstamais, venkite skubotų pareiškimų. Būkite atsargūs prie vairo, nevairuokite išgėrę. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kitą savaitę seksis demonstruoti dalykines savybes, profesinius įgūdžius. Galbūt dalyvausite renginyje, kuriame užsimegs naudingų pažinčių. Būsite itin svarbūs derybose, kur reikia elgtis lanksčiai ir būti apsukriam. Nors dirbsite viršvalandžius, tačiau tas laikas neprailgs ir nenuvils. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Kitą savaitę tiktų rengti pristatymus, reikštis viešai, priimti iš toli atvykusius svečius ar kur nors vykti, stažuotis, kreiptis į įtakingus asmenis, domėtis įstatymais, ieškoti teisybės. Ir jums, ir tiems, su kuriais bendrausite, nestigs diplomatijos, noro viską taikiai sureguliuoti. Turbūt spręsite bendradarbiavimo, įsidarbinimo problemas. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Neblogas laikas, jei ketinate imtis reformų versle, ieškoti partnerių. Jei šiuo metu esate susižavėjęs kokiu nors asmeniu, nesunkiai užmegsite su juo santykius. Būsite išradingi panaudodami nusidėvėjusius daiktus, detales. Noriai gilinsitės į savo ir kitų psichologines, buitines problemas. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Noriai bendrausite, diskutuosite. Įmanomi naudingi susitikimai, per kuriuos nuskambės neblogų idėjų, o gal ir pažadų. Bet gali atsitikti ir taip, kad jūsų asmeninė ar šeimos paslaptis bus išvilkta į dienos šviesą. Pasikonsultuokite su žinovais dėl klausimų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, komercija, apdaila. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Neprovokuokite namuose pavydo scenų, mat tai geruoju nesibaigs. Šią savaitę pasižymėsite puikia intuicija, subtilumu. Diplomatišku elgesiu sugebėsite įveikti arba sumažinti slaptą priešpriešą, intrigas. Jei pajusite meninį įkvėpimą, pašaukimo jėgą, prasmingai panaudokite šią dovaną. Pasisaugokite sukčių, religinių fanatikų. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pokalbiai su užsieniečiais ar įtakingais veikėjais bus nekonkretūs. Jūsų planai gali pakibti ant plauko. Periodo pabaigoje teks blaškytis tarp darbo ir šeimos – abi sritys reikalaus itin daug dėmesio. Tačiau bus maloniau, jei savo energiją galėsite nukreipti į namus. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Aplenkite parduotuves, jei nenorite be reikalo išleisti krūvos pinigų. Būkite apdairesni skolindami pinigus. Savaitės pradžioje bus nelengva realizuoti profesinius sumanymus. Jei jūsų veikla susijusi su informacija, transportu, mokymu, darbo turėsite daugiau, nei įmanoma atlikti nepriekaištingai. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Galima sulaukti priminimo, paraginimo. Kad ir kaip būtų, venkite kurstyti senus nesutarimus. Antroje savaitės pusėje atsiras progų pademonstruoti profesinius įgūdžius, galbūt užsimegs reikalinga pažintis. Jei neseniai tikrinotės sveikatą, gali nustebinti sveikatos patikrinimo rezultatai. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitės pradžioje galite tikėtis gerų rezultatų moksle, diskusijose su įtakingais asmenimis. Turbūt gausite aktualų laišką, pranešimą. Įmanomos naujovės darbe. Gal teks keisti darbo vietą ar metodus. Nuo savaitės vidurio noriai tvarkysite bendrus, šeimyninius reikalus. Galite pasireikšti kaip geri organizatoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius