Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 11

Horoskopas savaitei 07.11 – 07.17

Susipažinkite su savaitės horoskopu.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią savaitę didžiąją dalį savo energijos būsite nukreipę į savo profesinę sritį, karjerą. Palankus metas įgyvendinti ambicingus užmojus, galite aiškiai žinoti, ko norite ir ko siekiate, o tai jau pusė darbo. Tai itin darbingas, kūrybingas metas. Pagrįstai norėsite būti pastebėti ir pripažinti, pakilti aukščiau. Ne visi šie tikslai iškart pasiekiami, gali atsitikti ir taip, jog jūsų darbo, pastangų vaisius nusiskins kažkas kitas, greičiausiai užimantis aukštesnes pareigas. Tokiu atveju neliekite apmaudo, netrukus išmuš ir jūsų valanda.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gali tekti nemažą laiko dalį skirti buitiniams, finansiniams šeimos reikalams, dėlioti, skaičiuoti šeimos biudžetą, rūpintis mokesčių, skolų grąžinimu. Tačiau be šių gali būti ir kur kas malonesnių užsiėmimų. Tai aktyvaus bendravimo šeimoje metas, kai norėsis atitrūkti nuo įprastinės rutinos, ieškosite romantiškų nuotykių, įdomių pramogų, tai taip pat aktyvių seksualinių santykių metas, palankus laikas planuoti šeimos pagausėjimą. Bendros vertybės, darna, harmonija šeimoje padės atitrūkti nuo rūpesčių darbe naštos, kuri šią savaitę gali būti kur kas sunkesnė.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Greičiausiai vengsite bet kokių didesnių susibūrimų, kompanijų, šurmulio, galbūt net sumanydami melagingų pretekstų atsisakyti pakvietimų. Tai metas, kuomet gali labiau rūpėti savos mintys, nei vyksmas aplinkui. Gali kamuoti neužgijusių meilės žaizdų skausmai, mintyse ar sapnuose gali tekti narplioti sudėtingus praeities santykius, kurie atrodys tik dar painesni tarp realybės ir jūsų vaizduotės. Šiuo atveju vertėtų apsispręsti, ko norite – ar tikrai trokštate buvusių santykių atgaivinimo, ar norite naujos pradžios. Nebijokite pasikliauti artimu draugu, nes vieni patys galite ir neišbristi iš šio minčių rezginio.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tai laikas, kuomet energija gali lietis per kraštus, galite pajusti stiprų jėgų, entuziazmo antplūdį. Naudokitės proga, nes darbų kaip tik šią savaitę gali užgriūti gana daug. Tiesa, jūsų veržlumas gali skatinti ir polinkį varžytis, konkuruoti, gali tekti susigrumti su bendradarbiais. Tačiau derėtų stebėti situaciją, vengti galimo perkaitimo, įtampų, nes tokiu atveju neišvengiami konfliktai, kurie nieko gero nei jums, nei kitiems nežada. Šiuo atveju svarbu pasitelkti diplomatinius gebėjimus, lankstumą. Šių bruožų gali prireikti ir santykiuose šeimoje, čia gali tekti gesinti gaisrus, kuriuos gali sukelti visai nuo jūsų nepriklausiusios aplinkybės.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiuo metu galite būti sunkiai prognozuojami, nes galite būti labiau linkę į ekspromtą, nei planingą organizuotą veikimą. Staigūs, netikėti ir išradingi sprendimai, greita reakcija padės išsisukti iš daugelio keblių situacijų, tikėtina, jog sulauksite ir finansinės sėkmės. Tačiau sėkmingas ekspromtinis veikimas darbe ar versle visiškai nereiškia, jog to paties galite tikėtis ir santykiuose šeimoje, su artimaisiais ar draugais. Artimiems žmonėms gali visiškai nepriimtinai atrodyti netikėti posūkiai ar įvykiai, jūsų veiksmai. Šiuo atveju svarbu paisyti jų norų, nes kitaip sulauksite tik priešiško nusiteikimo ar net atvirų protestų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Metas, palankus bendravimui, partnerystei, bendradarbiavimui, komandiniam veikimui. Šiuo laiku derėtų vengti vienašališkų, kategoriškų nuomonių ir sprendimų, būtinai derinkite pozicijas, ieškokite kompromisų ir darbe, ir namuose. Šią savaitę puikiai seksis sutarti su aplinkiniais, gebėsite daug ką paaiškinti ir kartu patys suprasti. Palankus metas imtis ir bendros verslo veiklos, tik derėtų gerai įvertinti kitų žmonių savybes. Gali būti, jog anaiptol ne visi bus tokie sukalbami ar patikimi, kaip atrodys iš pradžių. Ūkio, remonto darbų vieni patys taip pat galite neįveikti, jei nėra galimybių sulaukti pagalbos iš šeimos rato, nesibodėkite samdytų žmonių, šiuo metu gali pavykti rasti labai gerų specialistų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią savaitę, ypač pirmoje jos pusėje, galite būti labiau priekabūs, smulkmeniški. Tai ne vien blogos savybės. Jūsų dėmesys detalėms, iš pirmo žvilgsnio visiškiems mažmožiams gali lemti, jog išvengsite didelių, brangiai galinčių kainuoti klaidų. Tad būkite atsparūs ir nekreipkite dėmesio į aplinkinių replikas ar net užgauliojimus. Jūs gi žinote, ką darote ir kodėl. Antroji savaitės pusė bus labiau rami, ypač palanki kelionėms, aktyviam poilsiui, žygiams, sportui. Tuo laiku galite būti labiau atsipalaidavę po įtampų ir streso darbe, išsiblaškę, taigi kai kas gali net pasigesti jūsų dėmesio smulkmenoms. Tačiau išsiblaškymas greičiau taps smagia pramoga ar pokštu, nei rimta problema.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiuo metu derėtų į daug ką pažvelgti paprasčiau. Atsipalaiduokite, pastaruoju metu pernelyg dažnai linkstate į perdėtą susireikšminimą, o tai lemia ir kai kurių naujų baimių atsiradimą. Įžvelgiate konkurenciją ar priešpriešą ten, kur jos visai nėra. Taigi rizikuojate savo pastangomis įgyti naujų priešų, galite tapti atgrasūs aplinkiniams. Dar blogiau gali nutikti, jei savo baimes ir rūpesčius, kylančius daugiausia versle, darbe, parsinešite ir namo. Derėtų pripažinti, jog galbūt esate įgiję naujų kompleksų, jų kuo greičiau derėtų atsikratyti, kitaip neišvengsite didžiulių nuostolių, ypač santykiuose su artimaisiais ir draugais.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ypatingai daug laiko ir dėmesio gali tekti skirti piniginiams reikalams, susijusiems su investicijomis, vertybiniais popieriais, indėliais, skolinimu ar skolų grąžinimu. Palankus metas įsigyti seniai planuotų stambių pirkinių. Šiuo metu įgytos prekės gali būti itin kokybiškos, ilgai tarnaujančios. Taip pat palankus metas skirti paramą, užsiimti labdaringa veikla, dalintis. Neatidėliokite pagalbos, kurią galite skirti jau šiuo metu, ypač jei sulaukėte prašymų padėti. Abejingumas gali skaudžiai atsiliepti, o rūpestis ir gera valia gali atsipirkti visai netikėtai po daugelio metų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Būsite kupini kūrybinio įkvėpimo, originalių, išradingų idėjų, palankus metas kūrybinei, meninei, estetinei veiklai. Jei esate sumanę savo aplinkos, namų dizaino naujovių – neatidėliokite, šiuo metu gali puikiai sektis jas įgyvendinti būtent taip, kaip esate sumanę. Šiuo laiku derėtų pasikliauti išskirtinai savo protu ir vaizduote, kitų patarimai gali gerokai sujaukti jūsų planus. Net jei geriausias draugas ar giminaitis primygtinai pirštų savus pasiūlymus, raskite būdų mandagiai išsisukti, nes vėliau gali tekti gailėtis ir jausitės gyvenantis ne pagal savo, o kitų skonį įkurtoje aplinkoje. Įdomių patarimų netikėtai galite sulaukti nebent iš vaikų, jų pastabose galite atrasti netikėtos išminties.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gali pavykti sėkmingai užbaigti daugelį darbų, atslūgs varginusi įtampa, tai ramesnės įvykių tėkmės ir atsipalaidavimo metas. Ypač palankus ilgalaikiam poilsiui, atostogoms, bendravimui su mielais artimais žmonėmis, giminėmis, kurių galbūt ilgai nematėte. Taip pat puikus laikas atsiskleisti jūsų kai kuriems talentams – pavyzdžiui, kulinariniams gebėjimams. Galbūt stebėsitės patys ir stebinsite kitus savo atradimais virtuvėje. Šią savaitę gali tekti daug vaišinti ir vaišintis, veiksmas virtuvėje, paprasti buitiniai rūpesčiai po atslūgusios protinio darbo naštos šiuo metu atrodys atgaiva, malonumas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitės pradžioje gali tekti būti nuodėmklausiais, narplioti sudėtingus artimų žmonių santykius, meilės trikampius, tramdyti kitų pavydo, pykčio priepuolius. Turėsite pasitelkti ir savo intuiciją, ir sukauptą gyvenimišką išmintį, idant galėtumėt numalšinti kilusias įtampas ar užgesint nesantaikos židinius. Teks nemažai laviruoti, galbūt ir šiek tiek manipuliuoti, kad neperžengtumėt kai kurių ribų, patys išvengtumėt nemalonių priekaištų. Šiuo atveju derėtų atsiriboti nuo bet kokių emocijų ir spręsti besiremiant vien šaltu protu. Antroji savaitės pusė bus kur kas ramesnė, galite patekti į visiškai skirtingą aplinką, mėgausitės harmonija ir ramybe šalia mylimo žmogaus, kurio galbūt nematėte ilgesnį laiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius