Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 27

Horoskopas spalio 27 d., ketvirtadieniui

1-osios ir 2-osios Mėnulio kalendoriaus dienų sandūra. Mėnulio jaunaties pradžios metas, kupinas didžiulės kūrybinės energijos, tačiau ją būtina valdyti, kontroliuoti, kitaip bus bereikalingai iššvaistyta. Palankus metas planuoti, organizuoti, numatyti ilgesnės perspektyvos, t.y. būsimojo mėnesio darbus. Organizmas šią dieną gali būti jautresnis, tad svarbu laikytis saiko, tam tikro atsargumo.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savitvarda ir tvirta valia – svarbiausios ir didžiausią sėkmę šią dieną lemiančios savybės. Nažabotos aistros, geidulys, pavydas gali temdyti protą, bus labai svarbu atsispirti tokioms pagundoms. Venkite emocijų, kraštutinumų, tiesiog atvėskite ir nurimkite.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Bet kokia kaktomuša, tiesmukiškas, pakylėtas tonas gali peraugti į audringus konfliktus, barnius. Lėkščių daužymas namuose tokiu metu reikš tik viena – pašlijusius santykius su brangiais žmonėmis, bjaurią įtampą ir akivaizdžius nuostolius – mažiau lėkščių jūsų indaujoje.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šią dieną geriausiai galite pasireikšti bendraminčių draugijoje, ten, kur galite sulaukti aiškios paramos, palaikymo, o tai skatins ir didesnį pasitikėjimą savimi, nestokosite kūrybinio įkvėpimo. Venkite niurzglių ir abejojančių, skeptikų ir pesimistų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galite sulaukti nemažai pagyrimų, komplimentų, būti pagerbti išskirtiniu dėmesiu. Tai tikrai nebus atsitiktinumas ar nesusipratimas, greičiausiai esate nusipelnę kitų įvertinimo, jūsų kruopštus darbas ir atkaklios pastangos neliks nepastebėtos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Paviršutiniškas ar lengvabūdiškas elgesys šią dieną gali kliudyti siekti užsibrėžtų tikslų. Galbūt stokojate rimto nusiteikimo, tačiau be jo, kažin ar galite tikėtis rimtų rezultatų. Tad daug kas jūsų pačių rankose.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei nesate užtikrinti savo pozicijos ar sprendimų teisingumu – geriau nė nepradėkite. Šią dieną prieš kerpant svarbu devynis kartus gerai pamatuoti. Bet kokia nežymi klaida gali būti lemtinga.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią dieną mintis gali užvaldyti aistra, geismas. Kūniškų malonumų troškimas gali būti sunkiai valdomas ir atrodyti dar saldesnis po emocingo santykių aiškinimosi. Intymus artumas gali kur kas geriau padėti išspręsti kai kuriuos nesutarimus, nei ilgi ir sudėtingi dialogai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Gali nusišypsoti finansinė sėkmė – galbūt skaičiuosite didesnį uždarbį ar pelną nei tikėjotės. Tai geras metas norintiems investuoti, skaičiuojantiems ir planuojantiems toli į priekį. Taip pat – nebijantiems rizikuoti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Gali varginti namiškių įgeidžiai, kaprizai. Irzli atmosfera namuose gali trikdyti ir darbinę nuotaiką, gali būti sunkiau susikaupti. Tai metas, kuomet praverstų aiškūs, nedviprasmiški sprendimai – arba imatės pildyti kitų norus, arba ištariate griežtą ir tvirtą „ne“.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šią dieną derėtų vengti intensyvaus bendravimo, kai kurie žmonės gali tiesiog išsunkti jūsų energiją, užkrėsti savo neigiamu požiūriu, nepasitenkinimu. Kur kas geriau ir produktyviau praleisite dieną veikdami individualiai, juo labiau, kad aiškiai žinosite savo siekius.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nesivelkite į svetimus karus ir venkite spręsti kitų problemas. Kai kurie žmonės šią dieną gali bandyti jumis manipuliuoti, pasakydami tik dalį tiesos, nutylėdami kai kuriuos svarbius faktus, aplinkybes. Turėsite pakankamai savų rūpesčių, kuriems ir derėtų teikti pirmenybę.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

 Puikus metas apmastymams, ilgalaikių strategijų, planų dėliojimui, didesnė tikimybė, jog tai, ką šią dieną numatysite, gali pavykti įgyvendinti nenukrypstant nuo grafikų ir terminų. Be to, gera proga apmastyti nesenus praeities sprendimus, įvertinti jų pasekmes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius