Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 05

Horoskopas spalio 5 d., trečiadieniui

8-osios ir 9-osios Mėnulio kalendoriaus dienų sandūra. Būtina vengti spontaniškų, nutrūktgalviškų sprendimų, tai nuosaikaus, gerai apgalvoto veikimo metas. Antroji dienos pusė gali būti mažiau maloni, galite sulaukti netikėtumų, sutrikdysiančių ramybę, priversiančių rimtai susirūpinti.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kai kurie lūkesčiai gali virsti tuščiomis iliuzijomis, o kai kurie planai gali žlugti be rimtesnės priežasties. Galbūt nebuvote visko gerai apskaičiavę, neįvertinote kai kurių aplinkybių, kurios ne tik svarbios, bet gali būti ir lemiamos.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kai kurių svarbių projektų, darbų baigtis gali priklausyti ne nuo jūsų valios, o nuo kitų žmonių sprendimų. Jei manote, kad judama klaidinga kryptimi, nujaučiate blogas pasekmes, netylėkite. Šią dieną vertėtų pakovoti, siekti įsiklausymo į jūsų nuomonę.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Galite sulaukti netikėtų kirčių, išpuolių, kurie bus sunkiai suprantami, bus gan sudėtinga suprasti jų priežastis. Galbūt vertėtų į kai kuriuos dalykus pažvelgti kitu kampu, gali būti, jog gerai nepažinote kai kurių jus supančių žmonių, tai proga aiškiau išvysti aplinką.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jeigu tektų gintis, ginčytis – neatsitraukite. Tai laikas, kuomet svarbu apsiginti, apginti savąją poziciją, nenuolaidžiaujant ir nespekuliuojant kompromisais. Kieta laikysena šįkart padės greičiau pasiekti tikslų, atsispirti galimiems paklydimams.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei buvote sumanę naujų svarbių darbų pradžią – tai gali tekti atidėti. Naujiems darbams – tai ne itin palankus metas, jie gali strigti vos pradėjus, o tokia bloga pradžia gali lemti didžiulius nesklandumus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tai, kas iš pradžių atrodė paprasta, vėliau gali pasirodyti itin sudėtinga ir sunkiai įkandama. O smulkios užduotys vėliau gali virsti sunkiais krūviais. Bus svarbu mokėti paskirstyti jėgas, energiją ir stengtis nepervargti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Vargu ar galite šią dieną tikėtis ramaus, kryptingo veikimo. Įvykiai, kitų žmonių sprendimai ar poelgiai gali būti sunkiai prognozuojami, daug kas vyks chaotiškai, gali būti sunku nepasimesti ir nepasiklysti tokią dieną. Stenkitės nesiblaškyti į šalis ir laikytis bent vienos aiškios krypties.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Galite sulaukti netikėtos ir ne visai malonios žinios, į kurią gali tekti skubiai reaguoti. Gali tekti priimti greitų sprendimų, nuo kurių priklausys įvykių atomazga, taip pat ir jūsų, bei artimųjų savijauta artimiausiu metu.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kad ir kaip būtų sunku susikaupti, kai kuriuos darbus turite neatidėliodami užbaigti, ypač tuos, kurie tęsiami jau ilgą laiką ir kuriems užbaigti trūksta labai nedaug. Gali praversti kitų pagalba, tad nesikuklinkite ir paprašykite jos. Juk kepurė dėl to nenukris.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Gali tekti įsivelti į nemalonias dalybas, aiškintis santykius, spręsti pasitikėjimo kai kuriais žmonėmis problemas. Jei tektų nusivilti, patirti nuoskaudų, neužsisklęskite, atsispirkite depresijoms, priimkite tai kaip vertingą gyvenimo pamoką.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Galbūt šalia esantys žmonės, lydintys jus jau daugelį metų, yra susidūrę su didžiuliais gyvenimo išbandymais, išgyvena skausmą, yra pasijutę bejėgiai ir kartu nesulaukia jūsų dėmesio. Galbūt vertėtų labiau įsiklausyti į šalia esančiųjų rūpesčius, jūsų dėmesys ir gebėjimas išklausyti, suprasti gali būti svari ir svarbi pagalba.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Būkite atsargūs kelyje, nesvarbu ar keliautumėte pėsčiomis, ar patys vairuotumėte. Tai pavojų ir nelemtų atsitiktinumų kupinas metas. Šią dieną vertėtų vengti tolimų kelionių, išvykų, kur kas saugiau jausitės savoje namų aplinkoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius