-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 02 19

Horoskopas vasario 19 d., penktadieniui

7-oji Mėnulio diena. Tai labai intensyvi, aktyvi diena. Palanki vykdyti teisingumą. Šią Mėnulio dieną negalima vogti, keiktis, meluoti – tai maldos, priesaikų, žodinės magijos diena. Geriau imtis tų darbų, kuriuos galite greitai užbaigti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Niekam nenusileiskite, drąsiai dalyvaukite varžybose, lažinkitės ir panašiai. Tinkamas metas pasirūpinti techninės įrangos atnaujinimu. Į smulkmenas dėmesio nekreipkite, tuomet ir galvą dėl jų skaudės mažiau.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jūsų pasiekimai darbe greičiausiai nusibodo, todėl norėsite naujų iššūkių ir pripažinimo. Tačiau darbe galbūt palypėti karjeros laiptais nepavyks, tad siekite naujų pergalių savo socialiniame rate.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Paprastai esate linkęs būti lankstus, tačiau šiandien tai niekaip nesiseks. Užsispirti galite ne laiku ir ne vietoje, o tai suerzins jūsų artimuosius. Dėkite pastangas išklausyti ir suprasti, kur elgiatės blogai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Apsitvarkykite namus, atnaujinkite garderobą – iš karto pasitaisys nuotaika. Vakare greičiausia teks įdėti pastangų, palaikant taiką šeimoje.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šįvakar labai svarbūs bus šeimos reikalai. Artimiausi žmonės gali pasirodyti naujoje šviesoje. Pasistenkite neprarasti savitvardos – kivirčai tik pablogintų padėtį.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Būkite atidūs ir supratingi savo partnerio ar partnerės poreikiams, mat pastaruoju metu esate linkęs susitelkti tik ties savimi. Naudos turėsite tikrai, mat aplinkiniams esant laimingiems ir pats atsipalaiduosite.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Gera diena surengti triukšmingą vakarėlį draugams ar bent pasikviesti svečių vėlyviems pietums. Tiems, kurie neturi nuotaikos linksmintis, patarimas – nepulkite daryti generalinės tvarkos, skirkite laiko sau, pailsėkite.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nors diena nelengva, pasistenkite kuo daugiau nuveikti, būti tikslūs, konkretūs, reiklūs (ne tik aplinkiniams ar šeimos nariams). Palanku spręsti darbo problemas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pagalvojus antrą kartą, absoliučiai kitoks sprendimas staiga iškils kaip akivaizdus ir vienintelis. Šiandien kaip niekad aiškiai žinosite, ką ir kam sakyti ar ne. Kai į jus kreipsis patarimo ar pagalbos, laikykite tai komplimentu.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jei netenkina tam tikri dalykai darbo aplinkoje ar namuose, pakeiskite juos. Leiskite sau pasidžiaugti atliktais darbais, pasiektais laimėjimais. Neverta tvarkyti reikalų, susijusių su sutarčių pasirašymu, ilgalaikiais įsipareigojimais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei kas paprašė pagalbos – neatsisakyti padėti, žinoma, pagal išgales. Tik atsargiau su pinigų skolinimu mažiau pažįstamiems žmonėms.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Tai karinga diena – galimi aršūs ginčai, peštukai „pašiaušia plunksnas“, tačiau būtent šiandien natūralu aršiai kovoti už teisybę, nenutylėti. Vis dėlto šią dieną galimos didžiausios provokacijos, nuvedančios nuo teisybės paieškų grubios agresijos link.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius