Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 08

Ketvirtadienio horoskopas – sausio 9 d.

Žvaigždžių prognozės specialiai jums...
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šį rytą daugiau suprasite ir daugiau įgysite pasinerdami į ne visiškai realius ir paaiškinamus dalykus. Gal vis prisiminimais grįšite į praėjusios nakties sapnus? Be to, kartais manysite, kad esate bejėgiai prieš jums nepažįstamas jėgas, įtakojančias jūsų veiksmus. Jei apniks keistos mintys ir pakili nuotaika, priimkite tiek, viena, tiek kita.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Didžiąją dienos dalį jums viskas atrodys paprasčiau ir lengviau nei yra iš tiesų. O dėl to bus geriau ir jums, ir kitiems, net jei džiaugsitės dalykais, kurie neįmanomi. Grupės interesai taps svarbesni už jūsų, o jūsų santykis su draugais ar kitais jūsų bendrakeleiviais gali iš esmės pasikeisti. Galvoje kilusias idėjas norėsite įgyvendinti kartu su jais.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Diena bus sklandi ir turininga, jei dalį jos galėsite realizuoti kokius nors seniai regztus kūrybinius sumanymus. Tačiau neskubėkite susižerti visų laimėjimų. Ne dėl to, kad jie ne jūsų nosiai, o dėl to, kad reikia labai pasistengti. Šiandien daug svarbiau būtų pabūti vienumoje, kiek toliau nuo kasdienio triukšmo ir nesibaigiančių rūpesčių.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jums sunku suprasti, kokios priežastys jus verčia vienaip ar kitaip elgtis. Tačiau argi būtina ieškoti atsakymų, paaiškinančių kiekvieną įvykį ar sprendimą? Nemaža pasitikėjimo dozė tuo, kas, nepaisant jūsų pastangų ar noro vyksta aplink jus, jums suteiks daugiau nei skeptiškumas ar bandymai viską kontroliuoti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Menkutės kliūtys šį žiemos ketvirtadienį gali būti ženklas, kad einate teisinga kryptimi. Jums seksis harmoningai jas įveikti, jei nepervertinkite savęs ir dažniau veiksite išvien su tais, kurie nori jums padėti. Dažniau kliaukitės jėgomis, kurios nepaisant jūsų noro ar pastangų, viską daro dėl jūsų gerovės.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien jums pakaks ir nuojautos kaip pasielgti, ir tvirtumo, leidžiančio išlipti sausiems iš vandens bet kokioje situacijoje. Klausykitės atidžiai savo partnerių, nes jie suteiks jums įkvėpimo ir jėgų ryžtingai įveikti sudėtingas problemas. Be jų pagalbos jums bus sunku patikėti, kad jų siūlomi sprendimo būdai yra patikimi ir realūs.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien geriau už kitus žinosite, kurie sprendimai yra teisingi, kurie ne, tačiau privalėsite besąlygiškai pasitikėti savo šeštuoju jausmu. Dar į pagalbą pasitelkite kitų žmonių pajėgas ir turėsite patikimą užnugarį. Tai neleis jums išvaistyti brangios energijos veltui ir padės surasti aukso vidurį tarp savo norų ir galimybių. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Geriausi patarėjai ir pagalbininkai šiandien bus tie, kuriems puoselėjate pačius šilčiausius jausmus. Susižersite daugiau laimėjimų už kitus, jeigu šią dieną leisite jiems groti pirmuoju smuiku. O jei dar sugebėsite kartu su savo partneriais įgyvendinti savo kūrybiniu sumanymus – įspūdingi rezultatai netrukus garuos ant jūsų stalo.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ši diena išsiskirs darbų gausa, kuriuos atliksite ne tik kruopščiai, nuosekliai ir atkakliai, bet ir su taip reikalingu įkvėpimu. Kiekvienoje sudėtingesnėje situacijoje lengvai rasite tinkamą sprendimą, kurį jums padiktuos sustiprėjusi nuojauta. Geroji žinia ta, kad gerai pasiraitoję rankoves, lengvai įkūnysite neapčiuopiamus dalykus. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tegul neapsisuka galva iš laimės dėl to, kad viskas pernelyg paprasta. Sugalvojote – ir jau turite, ketinote paskambinti – sulaukėte skambučio, norėjote ką nors susitikti – susitikimas įvyko. Tai nesitęs amžinai, todėl, nepaisant visko, išlikite ištikimi sau. O iš viso gėrio naudos turėsite tik tiek, kiek patys mokėsite viskuo pasinaudoti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Dalį dienos nesijausite saugūs, nes ne viskas bus nuo pradžios iki pabaigos aišku. Mažiau svarstykite, o daugiau darykite. Kiekvienas konkretus žingsnelis link mažesnio ar didesnio tikslo, suteiks jums įsitikinimo, kad esate ten, kur privalote būti. Nepervertinkite savo jėgų. Trumpai stabtelėkite, kad įvertintumėte situaciją.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Net jei šią dieną ne viską seksis kurti ir statyti taip stabiliai, kaip norėtųsi – nepraraskite tikėjimo savo žiniomis ir sugebėjimais. Labiau atsižvelkite į tai, kas svarbu ir patrauklu jums. Tai tikslingai nukreips jūsų energiją, tinkamai užlygins visus įtrūkinus, pasitaikiusius kelyje, stiprins jūsų kūrybiškumą ir užtikrins džiugius rezultatus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius