-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 04

Kokio Zodiako ženklo moterys pačios gražiausios?

Norite tikėkite, norite ne, tačiau kiekvienam Zodiako ženklui būdingi tam tikri veido bruožai ir kūno sudėjimas. Na, bent jau taip tvirtina astrologai. Pavyzdžiui, galima išgirsti, kad seksualiausios – Skorpiono ženklo atstovės, dailiausios – Liūtės, o bene labiausiai šeimyniškos moterys, gimusios po Vėžio ženklu...
Ezoterika
Ezoterika / Fotolia nuotr.
Avinas (nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)
Fotolia nuotr. / Avinas (nuo kovo 20 / 21 d. iki balandžio 20 / 21 d.)

► Avinas

 

Po Avino ženklu gimusios moterys retai palieka abejingus vyrus: jos tvirto charakterio, ugningos ir mėgsta dėmesį. Todėl žūtbūt stengiasi jo sulaukti. Vis dėlto ryškūs apdarai ir aksesuarai taip neatkreipia dėmesio, kaip viliojanti ir žavinti šypsena bei spindinčios akys. Jos tiesiog trykšte trykšta gyvenimo džiaugsmu, meile, priima visus mestus iššūkius. Dažnai po Avino ženklu gimusios moterys yra pilnesnio sudėjimo, bet tai nėra trūkumas. Jeigu jos tinkamai pasirenka stilingą aprangą, tai tampa tik privalumu, dar labiau traukiančiu akį.

 

Jautis (nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)
Fotolia nuotr. / Jautis (nuo balandžio 20 / 21 d. iki gegužės 21 / 22 d.)

► Jautis

 

Kas sužavi stipriosios lyties atstovus vos išvydus Jautukes? Ogi asmeninis žavesys ir švelnumas. Tik vėliau išryškėja šių moterų valia, tvirtumas ir gebėjimas išlaikyti šaltus nervus net pačioje sunkiausioje situacijoje. Nepaisant to, vyrai ir toliau mano, kad jų išrinktosios priklauso ne tik gražiausiųjų, bet ir tokių, kurias nuolatos reikia saugoti ir ginti, grupei. Na, o Jautukės žino, kaip reikia atrodyti: išvaizdai jos skiria labai daug dėmesio, turi puikų skonį rinkdamosi drabužius, aksesuarus, mėgsta išbandyti kosmetikos naujoves. Taigi, net jeigu Jaučio ženklo moteris ir nėra gamtos apdovanota neblėstančiu grožiu, šešėlyje ji vis tiek neliks...

 

Dvyniai (nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)
Fotolia nuotr. / Dvyniai (nuo gegužės 21 / 22 d. iki birželio 21 / 22 d.)

► Dvyniai

 

Dvynių ženklo atstovės – daugialypės asmenybės, mėgstančios keistis kas akimirką arba bent jau kasdien. Tai susiję ne tik su jų mintimis, asmenybės būsena, bet ir su įvaizdžio detalėmis. Juk smagu atrodyti kaskart vis kitaip ir išbandyti keisčiausius apdarus, makiažą, šukuoseną... Gal dėl to ir vyrai į Dvynes reaguoja skirtingai: vieniems jos yra grožio deivės, o kiti nė nepastebi tų pastangų, kurių šios moterys įdėjo puoselėdamos naująjį savo įvaizdį. Beje, patraukliausiai Dvynių ženklo atstovės atrodo tuomet, kai panyra į pokalbį ar diskusiją. O jos turi ką pasakyti!

 

Vėžys (nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)
Fotolia nuotr. / Vėžys (nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

► Vėžys

 

Jeigu jau šeimyniška, tai nereiškia, kad nesirūpinanti savo išvaizda! Tik verta atminti, jog Vėžių grožis ypatingas – reikia mokėti jį atskleisti. O tai, kas neatrasta, juk žavi labiausiai. Aptikę šį nešlifuotą briliantą, vyrai tikrai nenorės jo iškeisti į labiau švytintį dirbtinį egzempliorių. Vėžio ženklo atstovėse susilieja mylinčios ir mylimos, besirūpinančios šeima ir seksualios viliokės bruožai. Kasdieniame gyvenime ji paprasta, tačiau žino, kada ir kur atrodyti taip, kad savo išvaizda priblokštų aplinkinius.

 

Fotolia nuotr. / Liūtas (nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)
Fotolia nuotr. / Liūtas (nuo liepos 23 / 24 d. iki rugpjūčio 23 / 24 d.)

► Liūtas

 

Liūtės gali būti pačios gražiausios, bet nesidžiaugti savo išvaizda, tačiau stipriosios lyties atstovai vis tiek bus pametę dėl jų galvas. Charizma, šarmas, kad ir kaip pavadinsi, – viso to gėrio jos turi su kaupu. Gal todėl vyrai aplink Liuto ženklo atstovę būriuote būriuojasi ir tirpsta vien išvydę šios moters šypseną... Jos savyje turi žavesio ir noro flirtuoti, o buvimas dėmesio centre yra kasdienė jų duona. Ar gi nepažįstate Liūčių? Jų gyvenimo tikslas – blizgėti tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme.

 

Fotolia nuotr. / Mergelė (nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)
Fotolia nuotr. / Mergelė (nuo rugpjūčio 23 / 24 d. iki rugsėjo 23 / 24 d.)

► Mergelė

 

Mergelės itin moteriškos ir visuomet stengiasi taip atrodyti. Išvaizdai, aksesuarams, drabužiams jos skiria ypatingą dėmesį, todėl šių moterų niekuomet nepamatysime atrodančių tiesiog bet kaip. Jos žino, kada laikas ir vieta traukti aplinkinių žvilgsnius. Mergelės yra sportiškos – juk figūra turi būti tobula, jaunatviškos – kosmetikos pasaulio naujovės ir procedūros yra kasdienė jų duona, o elegantiško aprėdo gali ieškoti labai ilgai. Tiesa, joms svarbu ne tik įvaizdis, pavyzdžiui, kvepalai yra ne mažesnė Mergelių asmenybės detalė.

 

Fotolia nuotr. / Svarstyklės (nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)
Fotolia nuotr. / Svarstyklės (nuo rugsėjo 23 / 24 d. iki spalio 23 / 24 d.)

► Svarstyklės

 

Apie Svarstyklių patrauklumą sklinda legendos. Sakoma, kad jeigu jau vyras rado Svarstyklių moterį, ji bus jam kone tobulybės įsikūnijimas. Joms dažniausiai būdinga išraiškinga moteriška figūra, grakščios rankos, dailus veidelis. Taigi Svarstyklės gamtai turėtų giedoti ditirambus! Vis dėlto net pačios dailiausios šio Zodiako ženklo atstovės geba pasirinkti netinkamą ir nestilingą drabužį, klaikią šukuoseną ar plaukų spalvą ir taip pasendinti save dešimčia metų. Tačiau, nepaisant to, dauguma Svarstyklių yra tikros gurmanės skonio atžvilgiu! Taip pat verta paminėti, kad joms duotas ne tik įgimtas skoningumas, bet ir artistiškumas.

 

Fotolia nuotr. / Skorpionas (nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)
Fotolia nuotr. / Skorpionas (nuo spalio 23 / 24 d. iki lapkričio 22  /23 d.)

► Skorpionas

 

Moterys Skorpionės – tvirtų įsitikinimų, griežtos ir dažniausiai save laiko kone tobulybėmis. Jų grožis atsiskleidžia tuo, kad Skorpionės yra itin charakteringos ir dėmesį prikaustančios asmenybės. Jų grožį galima apibūdinti veikiau kaip egzotišką, išskirtinį – dažniausiai tai nėra tradicinės išvaizdos atstovės. Užkariauja jos vyrus dažniausiai savo asmenybės magnetizmu, o ne tobulais veido bruožais ar gundančiais figūros linkiais. Skorpionės visada turi ką pasakyti – aštrialiežuvės, smalsios jos visuomet įvykių ir dėmesio sūkuryje.

 

Fotolia nuotr. / Šaulys (nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)
Fotolia nuotr. / Šaulys (nuo lapkričio 22 / 23 d. iki gruodžio 22 / 23 d.)

► Šaulys

 

Šaulės moterys būna įvairiausių veido bruožų, tačiau jie nevaidina lemiamo vaidmens bendraujant su aplinkiniais. Tiek vyrai, tiek moterys susižavi gilesniais Šaulių sielos klodais ir dvasiniais turtais, o ne tobulai padažytomis lūpytėmis. Tarp patraukliausių bruožų galima įtraukti ir dosnumą, ir gebėjimą pokštauti, dalyvauti pokalbyje. Tik pasitaiko, kad iš prigimties gražios Šaulių damos savo išvaizdai pagaili dėmesio. O to daryti nevalia jokiai moteriai!

 

Fotolia nuotr. / Ožiaragis (nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)
Fotolia nuotr. / Ožiaragis (nuo gruodžio 22 / 23 d. iki sausio 20 / 21 d.)

► Ožiaragis

 

Ožiaragio ženklų atstovės pasižymi išskirtine išvaizda, o tokį grožį įvertina tik žinovai. Tiesa, joms pačioms retai rūpi, kaip į jas žvelgia aplinkiniai – gyvenime juk yra svarbesnių užsiėmimų ir prioritetų. Nepaisant tokio požiūrio, kad Ožiaragėms nesvarbūs aplinkiniai, jos susikuria išties elegantišką ir rafinuotą stilių, domisi naujausiomis mados tendencijomis ir būtinai jas išmėgina. Tačiau tik tas, kurios joms prie širdies. Dėvėti drabužius šios moterys tikrai moka. Jeigu gatve eina tikra dama, galite būti tikri – ji gimusi po Ožiaragio ženklu.

 

Fotolia nuotr. / Vandenis (nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)
Fotolia nuotr. / Vandenis (nuo sausio 20 / 21 d. iki vasario 19 / 20 d.)

► Vandenis

 

Gražuolės, romantiškos ir jautrios Vandenės dažniausiai paperka švelnumu ir mergaitišku jautrumu, iš vidaus sklindančia šviesa. Gal jos ir nėra pačios grakščiausios, tačiau vyrams papildomi kilogramai tikrai netrukdo. Apetitiškos formos joms suteikia nežaboto seksualumo. Taip pat Vandenės gali pasigirti aksomine, stangria oda, kuriai skiria daug dėmesio, saugo ją nuo neigiamo aplinkos poveikio. Į kompaniją Vandenės netrokšta bet ko – geriau vienos nei su bet kuo.

 

Fotolia nuotr. / Žuvys (nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)
Fotolia nuotr. / Žuvys (nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

► Žuvys

 

Žuvims astrologai skiria kone gražiausių moterų laurus. Jos traukia ir išvaizda, ir paslaptingumu, ir nepasiekiamumu. Dažnas vyras, pažvelgęs į tokią damą, susižavi nepriekaištingu šios ženklo atstovės skoniu – jos niekuomet sau neleis atrodyti bet kaip: Žuvų stilius ypatingas, išskirtinis, o parinkti aksesuarai sudaro nedalomą visumą. Taigi šioms moterims negalima prikišti beskonybės. Beje, jos tik atrodo šaltos, abejingos ir praradusios susidomėjimą aplinka. Iš tiesų moteryse Žuvyse verda jausmų ir aistrų jūra, tik jos moka kontroliuoti savo emocijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius