Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 31

Naujas žurnalo „Ji“ numeris – jau šeštadienį!

Šį savaitgalį siūlome pradėti su „Ji“! Naujajame numeryje rasite įdomių pašnekesių, mados ir grožio patarimų, gardžių patiekalų receptų.
2014 m. / Nr. 5
2014 m. / Nr. 5 / Žurnalo „Ji“ archyvo nuotr.

Naujoje rubrikoje „Pasaulio pulsas“ – aktuali ir įdomi informacija apie artėjančias Sočio žiemos olimpines žaidynes.  Ar iš tiesų jos bus, kaip skelbia šūkis, „karštos“? „Iš arčiau“ kalbiname ištikimiausius olimpiečių aistruolius – jų artimuosius.

Žiemai vis labiau rodant savo nagus, ko gero, mums visoms rūpi turėti šiltą šaliką, kepurę, pirštines. Kaip išsirinkti šiuos aksesuarus, kad ne tik nesušaltume, bet ir gražiai atrodytume. Apie tai – mados puslapyje.

LSMU Veterinarijos akademijos Maisto saugos ir kokybės katedros dėstytoja dr. L Šernienė primena seną tiesą: „valgome tam, kad gyventume“, ir kalba apie biogeninę, bioaktyvią ir kitokią sveiką bei nesveiką mitybą. Interviu aktualus visiems, kurie nori gyventi sveikai.

Skausmas už krūtinkaulio, plintantis į petį, rankos tirpimas – rodos, tai tipiški miokardo infarkto požymiai. Tačiau taip gali nutikti ir ataugoms užspaudus stuburo nervus. Daugelio ligų simptomai būna panašūs ir juos lengva supainioti... Apie apgaulingus simptomus – sveikatos rubrikoje.

Numerio tema šįkart tradicinė – vasario energijų kalendorius ir horoskopas. Sužinokite, ką paskutinį žiemos mėnesį jums žada žvaigždės. Ir siaučiant pūgai būtinai pasigaminkite karštų sumuštinių!

Gražaus savaitgalio ir kitos savaitės!

 „Ji“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius