Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 17

Partnerių dermė pagal horoskopą

Santuoka – tai tarsi dviejų obuolio puselių sąjunga. Tik rasti vienai kitą ne taip paprasta. Situaciją, kai susitinka du žmonės, gimę po idealiai vienas kitam tinkančiu ženklu, astrologai vadina „zodiakiniu tandemu“. Tačiau, sako, taip nutinka nedažnai. Vis dėlto tai ne katastrofa - žvaigždės siūlo kitų variantų.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

Pasak astrologų, yra keturi deriniai, lemiantys ypač harmoningą ir darnią santuoką. Bet tai, žinoma, nereiškia, kad kiti deriniai yra netinkami. Tiesiog jie pareikalauja iš partnerių daugiau pastangų, tolerancijos ir supratimo. Žinoma, neverta to per daug sureikšminti. Juk galų gale tikrai ne horoskopas yra gražios ir darnios šeimos esmė. Tiesiog pasmalsaukime...

PUIKŪS DERINIAI

1. Vienodi ženklai

Žvaigždės tvirtą santuoką žada gimusiems po tuo pačiu ženklu žmonėms. Pavyzdžiui, Mergelė su Mergele arba Svarstyklės su Svarstyklėmis ir pan. Tai – dviejų giminingų sielų sąjunga. Panašios mintys, požiūris į gyvenimo vertybes.

Tačiau ir tokioms poroms būdingi charakterio skirtumai. Kodėl? Tai priklauso nuo gimimo metų, planetų išsidėstymo gimties akimirką ir daugybės kitų detalių. Tarkime, moteris gimusi po Avino ženklu Tigro metais, o vyras – po tuo pačiu ženklu Jaučio metais. Horoskopo ženklas tas pats, o papildomos detalės kitos.

2. Pirmasis – ketvirtasis

Kitas puikios santuokos variantas. Savo gimimo ženklą laikykite atskaitos tašku zodiako rate (arba Pirmuoju). Laimę žvaigždės prognozuoja su partneriu, gimusiu ketvirtajame ženkle po jūsų (Ketvirtuoju). Tarkime, jūs – Svarstyklės. O ketvirtasis po jūsų ženklas zodiako rate – Ožiaragis. Tokioje sąjungoje santykiai paprastai klostosi nuoširdžiai ir globėjiškai. Taigi, jei esate kilniaširdė, norite rūpintis, guosti, mylėti ir visada pagelbėti, rinkitės Ketvirtąjį. Mat Ketvirtasis ženklas – jūsų pradžia. Po devynių mėnesių išvydote pasaulį. Taigi jūsų užuomazgos ženklas nulemia pasąmonę, o gimimo data – sąmonę. Pasąmonės siunčiama intuicija leis giliau ir išsamiau pažinti partnerį. Žinosite apie jį daugiau negu jis pats. Todėl suprasite, kada geriau patylėti, o kada be užuolankų rėžti tiesą. Kada kažko griežčiau pareikalauti, o kada žvelgti pro pirštus ir pan.

3. Pirmasis – septintasis

Tai irgi santuokai palankus zodiako rato ženklų derinys. Tarkime, jūs gimėte po Jaučio ženklu, o jūsų išrinktasis – po Skorpiono. Arba jūs – Liūtas, jis – Vandenis. Pirmojo ir Septintojo charakteriai visiškai nesuderinami, tačiau idealiai papildo vienas kitą. Tarkime, išdidus, kitąsyk netgi arogantiškas Liūtas puikiai papildo mandagų ir subtilų Vandenį. Jausmų ir minčių pusiausvyra – vienas iš raktų į harmoningą santuoką.

4. Pirmasis – dešimtasis

Ši zodiako ženklų sąjunga žada laimingą santuoką. Pavyzdžiui, jūs esate Avinas, o partneris – Ožiaragis, arba Žuvys ir Šaulys. Šis derinys priešingas Pirmajam ir Ketvirtajam. Jūsų ženkle – partnerio gyvybės užuomazgos. Taigi vaidmenys keičiasi. Dešimtasis – puikus jūsų draugas ir globėjas. Intuityviai jaus slapčiausius jūsų lūkesčius. Todėl visada bus pasirengęs apglėbti, patarti ir nuraminti.  

SUDĖTINGESNI  DERINIAI

1. Pirmasis – penktasis ir devintasis

Atskaitos taškas yra jūsų ženklas. Jūsų partneris nutolęs nuo jūsų per penkis zodiako ženklus. Pavyzdžiui, jūs – Ožiaragis, jis – Jautis (abudu Žemės ženklai), Jūs – Vandenis, jis – Dvyniai (Oro ženklai), Žuvys ir Vėžys (Vandens ženklai), Šaulys ir Avinas (Ugnies ženklai).

Pirmojo ir Penktojo sąjunga – puikus vienodų stichijų derinys. Tačiau šioje santuokoje anaiptol ne viskas taip paprasta. Kad ji būtų harmoninga ir laiminga – abiems partneriams būtina būti tolerantiškiems ir išmokti derintis vienas prie kito. Tarkim, Vandenis privalės plėsti akiratį, antraip smalsiems Dvyniams bus neįdomus ir nuobodus. Namisėdoms Žuvims teks keisti įpročius ir pradėti judresnį gyvenimą, nes Vėžys pradės bėgioti vienas, kol galiausiai visai pradings iš namų. Ožiaragis privalės elgtis subtiliau, rodyti eleganciją ir gerą skonį, kitaip neįtiks estetui Jaučiui.

Panaši situacija ir su devintuoju. Taip pat susitinka dvi vienodos sticijos, pvz., Dvyniai ir Vandenis, Vėžys ir Žuvys ir pan. Viskas priklauso nuo to, kurioje esate pozicijoje. Ar tas, prie kurio reikia derintis, ar tas, kuris pats turi derintis.

2. Pirmasis – šeštasis

Jei svarbiausia, kad jus gerbtų, jumis žavėtųsi ir garbintų, jeigu norite partnerio, kuris vardan jūsų karjeros sutiktų likti šešėlyje, rinkitės šeštąjį po jūsų zodiako ženklą. Pavyzdžiui, Ožiaragiui – Dvyniai, Vandeniui – Vėžys. Visiškai skirtingi temperamentai, lemiami skirtingų stichijų, sunkiai randa vienybę. Tokiai sąjungai išsaugoti būtinas didelė išmintis, atsidavimas, tolerancija ir taktas. Visišką fiasko patirtumėte, mėgindama iš Dvynių atimti galimybę plėsti akiratį, o Vėžį paversti nuobodžiu namisėda. Tad jei pasirinkote Šeštąjį, stenkitės kuo daugiau girti ir kuo mažiau kritikuoti. Antraip jūsų santykiai pasmerkti disharmonijai ar net visiškam fiasko.

3. Pirmasis – aštuntasis

Šio ženklų derinio santuoka klostysis, jei jūsų partneris (paakintas platoniškų jausmų arba, priešingai, sužavėtas karšto sekso) iš anksto susitaikys būti šeimoje antrasis, kuriam nuolat bus „reguliuojamas eismas“. Tad jei tinka tokia situacija, rinkitės Aštuntąjį. Pavyzdžiui, valdingas ir paslaptingas Vandens stichijos valdomas Skorpionas ir skrajojantys Oro stichijos atstovai Dvyniai. Smalsų Dvynių ženklo atstovą gali labai suintriguoti Skorpiono paslaptingumas ir stiprus kampuotas būdas, už šią intrigą jis gali visai mielai paaukoti galimybę būti šeimoje pirmuoju. Aišku, jei Skorpionas savo valdžia naudosis išmintingai, ir neįsigeis pasigviešti ne tik šeimos vadovo titulo, bet ir asmeninės partnerio laisvės. Už asmeninę laisvę Dvyniai tikrai kovos – galite nė neabejoti...

4. Pirmasis – trečiasis arba vienuoliktasis

Šis derinys žada meilę, draugystę ir atidumą vienas kitam. Švelnumo pakaks, tačiau šeimos vadeles reikės laikyti įtemptas. Antraip arkliai – į vieną pusę, vežimas – į kitą. Pavyzdžiui, jausmingoms Žuvims su praktišku ir žemišku Jaučiu (Trečiuoju) arba stoišku Ožiaragiu (vienuoliktuoju). Žuvis jausmai nuteikia lyriškai, o Jautis ir Ožiaragis linkę stovėti tvirtai ant žemės.  Taigi labai svarbu rasti pusiausvyrą tarp žemės ir dangaus, antraip, kažkas bus nelaimingas. Šiuo atveju labiau rizikuoja Žuvys...

5. Pirmasis - antrasis arba dvyliktasis

Pasak astrologų, santuokai tai pats komplikuočiausias derinys. Mat šie ženklai turi labai daug priešpriešų. Pavyzdžiui, Skorpionas ir Šaulys. Jie tuo pat metu gali ir degti vienas kitam aistra, ir jausti nenusakomą priešiškumą. Abu nori lyderiauti, bet taip pat jaučia, kad partneris yra lygiavertis varžovas... Trumpai tariant, disbalansas... Arba Dvyniai ir Vėžys. Abu tarsi nestokoja polėkio, bet jų polėkio supratimas visiškai kitoks. Abu yra smalsūs, bet vėžio smalsumas labiau detalus, o Dvynių globalus. Taigi kvepia nesantaika. Visgi jei savo gyvenimo kelyje sutikote antrąjį ar dvyliktąjį po jūsų einantį ženklą, svarbiausias dalykas, kurį turite išsiugdyti - tai absoliuti tolerancija. Privalote partnerį besąlygiškai priimti tokį, koks yra. Priešingu atveju, jūsų santuoka bus sunki.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius