-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 09

Penktadienio horoskopas – sausio 10 d.

Sužinokite, ką žvaigždės jums prognozuoja paskutinei šios savaitės darbo dienai.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šios dienos įvykiai tinkamu būdu suvaldys jūsų temperamentą ir leis jums pajusti tvirtą pagrindą po kojomis. Tačiau tam privalėsite atsakingai įvertinti savo siekius ir tikėtis tik tokių rezultatų, kokių nusipelnėte. Vakare nebus lengva savo norus suderinti su kitų žmonių reikalavimais. Įsitikinkite, ar tikrai neperlenkiate lazdos.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Sieksite atkreipti visų dėmesį į save ir savo problemas. Tačiau nenusiminsite, pamatę, kad ne visi nori judėti jūsų nustatytu tempu. Žinosite, jog netrukus jie supras, kas yra vertinga, o kas ne. Šis įsitikinimas neleis antrajai jūsų pusei vakare sugadinti jums nuotaikos nepatiklumu, perdėtai griežtu tonu ar jums nesuprantamais apribojimais.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jums geriausias vaistas – ko mažiau bendrauti su aplinka. Galite rinktis mažiau kalbėti, rečiau išsakyti savo nuomonę ar būti konkretesniems ginčų metu. O gal tiesiog dažniau nusišypsoti be rimtos priežasties? Deja, vakare pašlijusi sveikata arba užgriuvusi kasdienių pareigų našta neleis atsipalaiduoti ir ramiai mėgautis artėjančiu savaitgaliu. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien svarbu būti čia ir dabar, kur vyksta tikrasis gyvenimas. Jame pasisemsite stiprybės, padėsiančios įgyvendinti pačius didžiausius tikslus. Kiek į juos investuosite savo energijos, priklausys ir nuo jūsų noro derinti savo tikslus su partnerių interesais. Jums tai bus paprasta, tačiau vaikų poreikiai ar pretenzijos neleis nurimti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien iš jūsų bus pareikalauta pakeisti kai kuriuos savo įpročius tam, kad įveiktumėte kelis karjeros slenksčius. Kai pasijusite stiprūs, darbai visai kitu greičiu pajudės į priekį. Tiesa, vakare rūpesčiai dėl namų išgainios iš galvos visas mintis apie darbą. Neleiskite namiškiams sugadinti jūsų penktadienio vakaro. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pasitikite malonią ir harmoningą dieną. Bet tokia ji bus tik tuo atveju, jei būsite atviri ir išdrįsite pasižvalgyti po platesnes apylinkes. Tinkamai išnaudoję dienos teikiamas galimybes, vakare jausitės palypėję aukščiau savęs pažinimo link. Dienai baigiantis, mažai džiaugsmo teiks tie, kurie sukiojasi aplink jus kasdien: kažko reikalaus ar bus dėl kažko nepatenkinti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Vieniems jums nepavyks laimėti mažų kovų, į kurias išsiruošėte nuo ryto. Bendražygių palaikymas ir sutelktos jėgos bus jūsų stiprybė ir galimybė išgyventi. Esant tokioms sąlygoms, visi žygiai bus įsimintini, o jūsų pastangų vaisiai – saldūs. Na ir kas, kad trumpam privalėsite pamiršti savo žemiškas svajones. Netrukus suprasite, jog visa tai daroma dėl jų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Patogiai įsitaisykite ten, kur esate, bet neskubėkite manyti, kad visur ir visada esate teisūs. Įsiklausymas į partnerius bus pagrindinė jūsų dienos užduotis, kuri padovanos jums vertingos patirties. Tiesa, vakare turbūt nuspręsite, kad labiau už viską jums tinka rūsti mina ir griežtas tonas. Ar esate tikri, kad už tai jus labiau mylės ir gerbs?

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Atlikite viską lėtai ir nuosekliai, gilindamiesi į smulkmenas ir nepraleisdami nė vienos detalės. Kad pavyktų, privalėsite ne kartą įveikti savo įpročius ir tyliai priešinsitės viskam, kas jums netinka. Tačiau tai nesutrukdys jums tinkamai eiti savo pareigų. Vakare viską gali sugadinti baimė, kad nepavyks įveikti tų, kurie tyčia ar netyčia bando jums pakenkti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien Mėnulis žemės ženkle, tad dėl to jaučiatės patogiai ir galite elgtis nesipriešindami savo prigimčiai. O kur dar jūsų asmenybės šviesa, kuriai šiuo metu neprilygsta niekas! Deja, šios šviesos ir šilumos gali pritrūkti tada, kai asmeniniai jūsų poreikiai susikirs su draugų ar kolegų reikalavimais. Išdrįskite pasidžiaugti, nepaisant norinčiųjų jus nuliūdinti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Visą dieną jausite sustiprėjusį poreikį pasimėgauti namų ramybe, jaukumu ir sočiais patiekalais. Nepersistenkite, nes tiek visko, kiek norisi, galite neįveikti. Susitaikę su mintimi, kad vadovai ar įkyrios darbo problemos, net baigiantis darbo savaitei, nepaliks jūsų ramybėje, daug paprasčiau įveiksite paslydimus ir paklydimus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Trokšite būti išgirsti, dėl to visą dieną nesiliausite aktyviai bendravę su artimiausiais žmonėmis. Tiesa, ryte norėsite iššokti aukščiau galvos, bandydami įrodyti savo žavesį ar kūrybinius gebėjimus. Dieną mėgausitės draugų ar kolegų pagalba, o vakare sutriksite, supratę, kad jūsų padangėje ne viskas taip paprasta, kaip galėjo atrodyti iš pirmo žvilgsnio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius