Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 16

Penktadienio horoskopas – sausio 17 d.

Sužinokite, ką žvaigždės jums prognozuoja paskutinei šios savaitės darbo dienai.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ryte nustebsite supratę, kad kai kurie lūkesčiai staiga gali išsipildyti. Keistai ir netikėtai. Galbūt tai bus viena iš priežasčių, žadinanti jūsų entuziazmą ir norą laimėti. Galimas daiktas, tai taps jūsų šios dienos tema. Ieškosite būdų ir priežasčių, kaip save pradžiuginti. Nustebsite suvokę, kad žaidimai su ugnimi jums teikia daugiau jėgų ir energijos.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Mąstysite originaliai, bet jums bus sunku šias mintis pritaikyti praktikoje. Viena vertus,  galite palypėti aukščiau, jei savo sumanymus pritaikysite jums visiškai naujose sferose. Kita vertus, užuot pakilę, nukrisite, jei pradiniame etape nepajėgsite susitaikyti su aukščio baime. O gal pabandykite įveikti savo įpročius, atlikdami tai, kas iš pirmo žvilgsnio atrodo ne jūsų jėgoms.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šios dienos naujienos – tai galimybė labai papildyti žinių bagažą ir atverti duris į naujus, dar nepažintus pasaulius. Bet ar išdrįsite iš to pasiimti viską, kas geriausia, atmesdami tingumą, savimeilę ir abejingumą? Be to, situaciją valdysite prisiminę, kokia svarbi yra žodžio galia, o į priekį irsitės tik sulaukę pagyrimų ir paskatinimų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ryte rasite pribloškiamų, bet jums reikalingų atsakymų, kodėl vieni ar kiti dalykai šiuo metu netenkina jūsų. Tokiu būdu diena eisis sklandžiai, vis įgaudama tinkamą pagreitį. Tačiau visos jūsų pastangos nueis niekais, jei užmiršite, kad viską reikia atlikti žaismingai ar lengvabūdiškai. Toks požiūris bus viena iš galimybių paįvairinti šią žiemos dieną.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Netikėti šios dienos susitikimai gali tapti perspektyvios dalykinės partnerystės pradžia. O jei esate susirūpinę jau egzistuojančiais ryšiais, ieškokite informacijos, padėsiančios išspręsti nesibaigiančias santykių problemas. Labai tikėtina, kad patys inicijuosite aplinkybes ir įvykių eigą. Tam nereikės didelių jūsų pastangų, visi pagarbiai paklus jūsų valiai.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nepasiduokite nerimui, jei jums bus pasiūlyta kažkas bauginamai nauja. Nerkite į šį jums nepažįstamą pasaulį, o radę jame savo stiprybių, neabejokite, kad turite jų. Turite du kelius: vienas – kupinas susierzinimo, antras – mobilizuojantis jūsų jėgas. Nesiblaškykite į kraštutinumus. Galiausiai viskas gali atrodyti ne taip, kaip iš pradžių manėte.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jūsų ausis pasieks širdį glostantys ir jausmus kaitinantys dalykai. Ką su tuo darysite – priklausys tik nuo jūsų. Bet kokiose aplinkybėse atsiminkite, kad verta būti originaliems. Tiesa, šiandien jūsų geranoriškumas draugams reikalingas kaip oras ir vanduo. Kiek gebėsite reaguoti į kitų poreikius – tiek šilumos aplink save paskleisite.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Į namų duris ryte pasibeldusi žinia pareikalaus, kad sutvarkytumėte į nuošalią vietelę užkištus reikalus. Tačiau dalis jūsų šios dienos ambicijų gali likti nepatenkintos. O už tai nekaltinkite kitų, nes šiandien svarbiausia – žinoti savo vietą ir tinkamai joje suklestėti. Pretenduodami į kitų teritoriją, galite būti suprasti neteisingai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Naujienos, kurios šiandien pasieks jus, bus netikėtos, bet suteikiančios naujų galimybių. Tik dėl jų spręsis senos problemos, o sėkmė lydės neįprastus sprendimus. Kas gali būti geriau už tikėjimą sėkmingais veiklos rezultatais? Iš tiesų vidinė ramybė, pasitikėjimas savimi ir pagyrimas padės patekti jums į bet kurį šios dienos traukinį.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Neapribodami savęs taisyklėmis ir įprastais veikimo metodais, galėsite pagerinti finansinę padėtį. Originalus požiūris leis pasirinkti tinkamą kryptį ir pastebėti vietas, kuriose slepiasi gausa. Darydami daugiau, nei leidžia aplinkybės, jausitės puikiai. Gal net atsiras noras pasipuikuoti savo privalumais ar kartu sukauptais turtais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Mėnulis Liūto ženkle šiandien jums primins bandymus rasti savo vietą ten, kur jos iš pirmo žvilgsnio nėra. Todėl pasiklydę klauskite kelio partnerių. Be to, atidžiai įsiklausykite į jus pasieksiančią informaciją. Ja verta pasinaudoti ir tik per ją įgyvendinsite pačias keisčiausias savo idėjas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Mėgaukitės savo gebėjimu atrasti naujus dalykus ir neįprastai pritaikyti juos. Niekas jums neįrodys, kad tokiu būdu tuščiai gaištate brangų laiką. Be to, dirbsite daugiau nei paprastai ir tai jums teiks dar daugiau noro nenuleisti rankų. O poreikis žavėti ir patraukti aplinkinius savo pusėn leis skinti ir ragauti savo pastangų vaisius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius