Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 25

Pirmadienio horoskopas – gegužės 26 d.

Štai ir vėl nauja darbo savaitė. Kaip ją pradėsime? Kokį pirmadienį mums prognozuoja visažinės žvaigždės?
Gėlės
Gėlės / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nuolat būsite stabdomi ir varžomi, o problemas privalėsite spręsti konkrečiai ir tiksliai. Nesiblaškykite, nes visa tai – tik dėl jūsų gerovės. Argi per skubėjimą norite pražiopsoti jums svarbius dalykus? Vakare, derindami savo norus su kitų žmonių reikalavimais, įsisuksite į užburtą ratą. Iš jo išeisite būdami tikri, kad elgiatės teisingai.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Būkite savimi, nes tik tokiu būdu be jokių pastangų atkreipsite jums reikalingų asmenų dėmesį. Deja, jūsų laukia svarbi užduotis: privalėsite būti atsakingi ne tik už savo, bet ir už kitų gerą nuotaiką, savijautą. Vėlų vakarą, pasitikėdami vidiniu savo balsu, pamatysite tik jums įžiūrimas nuorodas ir atrasite tik jums matomus takelius.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Diena prasidės ir baigsis nepalikdama neigiamų pėdsakų, jei atidžiau bendrausite, rečiau ginčysitės ar atsargiau išsakysite nuomonę. O jei nežinosite, kaip derėtų pasielgti, – tiesiog šypsokitės. To neužteks vakare, kai būsite priversti iki išnaktų spręsti bendras jūsų ir partnerių problemas. Galbūt finansines, o galbūt – intymias.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Turite visą gėrybių sąrašą, kurį gerai išstudijavę savaitę pradėsite be didelių išbandymų. Tiesa, privalėsite paklusti kelioms dienos taisyklėms: labiau vertinti ne savo, o draugų nuomonę ir skubėti kiek įmanoma lėčiau. Vakare dialogas, užsimezgęs tarp jūsų su antrąja puse, nuteiks naujiems bendriems tikslams.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien ne kartą iš jūsų bus pareikalauta elgtis ne taip, kaip esate įpratę. Manysite, kad tokiu būdu geriau įveiksite visus karjeros slenksčius, ir neklysite. Tačiau nebūkite tikri, jog iki vėlaus vakaro įvykiai ramiai tekės savo vaga, o jūs be jokio vargo galėsite prognozuoti kiekvieną jos vingį. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jausitės palypėję aukščiau savęs pažinimo link, jei išdrįsite plačiau atverti akis ir pasidairyti po platesnes apylinkes. Net jei ne viskas džiugins, nesiliaukite ieškoję galimybių. Vakare išgirsta informacija iš vaikų ar mylimo žmogaus įsmigs giliai į atmintį ar net pakeis kai kurias ankstesnes jūsų nuostatas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Vieni išsiruošę į dienos žygius jausitės bejėgiai, todėl iš anksto pasirūpinkite bendrakelioniais ir sąjungininkais. Tvirtas jų palaikymas ir sutelktos jėgos bus jūsų stiprybė ir galimybė išgyventi nedidelių, bet pageidaujamų pokyčių. Tiesa, didžiausia jų tikimybė bus vakare vėlų šios dienos vakarą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien svarbu išlaikyti ryšį su tuo, ką galima apčiuopti. Tai jums nepriekaištingai parodys partneriai. Harmoningas bendravimas su jais leis tikslingai nukreipti žemiškas šios dienos energijas. Vakaro pokalbiai, išgirstos ar perskaitytos naujienos padės pamatyti tai, ko anksčiau galbūt nepavyko pastebėti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Atlikite viską lėtai ir nuosekliai, gilindamiesi į smulkmenas ir nepraleisdami nė vienos detalės. Labiausiai jūsų kruopštaus rankų darbo ir jūsų pasitikėjimo reikia darbo vietoje. Drąsa keisti kai kuriuos savo įpročius, dalies jų atsisakyti ar pakoreguoti kai ką buityje, leis žengti koja kojon su besibaigiančios dienos nuotaikomis.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Galite įsitaisyti jums patogiame krėsle ir pasimėgauti harmoninga diena. Net jei dirbsite, darbai tirpte tirps rankose, nes juos atliksite su džiaugsmu ir elgdamiesi pagal savo prigimtį. Tiesa, šio vakaro džiaugsmai bus apgaubti paslapčių ir mįslių. Tik jūs vieni galite rasti tinkamus atsakymus joms įminti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Norėsite mėgautis namų ramybe, jaukumu ir sočiais patiekalais. Kad ir kiek jų paragausite, nejausite sotumo. Mėnulis dyla, todėl besirūpinantiems savo formomis nėra dėl ko nerimauti. Vakare nusimato nedidelių permainų metas vidiniame jūsų pasaulyje, tačiau tuo pasirūpins jūsų namiškiai. Kaip? Palaukite ir sužinosite.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien jus sustiprins bendravimas ir patikimų ryšių kūrimas tarp kaimynų, kolegų, giminaičių ir kitų žmonių, kurie sudaro jūsų artimą aplinką. Vakare įžvelgsite pašnekovų motyvus ir jiems galėsite daryti didžiulę įtaką. Tačiau yra rizika, kad, vengdami atsakomybės, vadžias į rankas perleisite draugams.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius