Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 12

Pirmadienio horoskopas – sausio 13 d.

Sužinokite, ką žvaigždės jums prognozuoja naujos savaitės pradžiai...
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nenustygsite vietoje: reikės vis su kuo nors pasikalbėti ar kur nors nuvykti. Turite pasirinkimą išbarstyti savo energiją kalboms arba, pasinaudojus jėgų antplūdžiu, nuveikti ką nors prasminga. Tačiau nepervertinkite savo galimybių ir būkite atidesni išoriniams dirgikliams, atlikdami sudėtingesnius ar mažiau įprastus darbus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Sieksite geidžiamo rezultato darbe ir dar turėsite iš to naudos. Ypač šypsosis laimė užsiimantiems intelektualia veikla ir uždirbantiems iš gebėjimo įtikinamai kalbėti. Diena nebus sunki, jei esate lankstūs ir smalsūs. O jei veiksite apgalvotai ir atsisakysite neįprastos veiklos, išvengsite klaidų ir nusivylimo dėl nepateisintų lūkesčių.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Čia ir dabar jausitės savo vietoje, tačiau nepatikėkite aklai, kad viskas įmanoma. Greitai bėgdami, galite už ko nors užkliūti, ypač tada, kai trasa nežinoma. Todėl praverstų pasivaikščiojimas jau pramintais takeliais. Nustūmę į šalį pašalinius rūpesčius, visas jėgas skirsite sau. Ir tegul kas nors pabando įrodyti, kad šiandien yra svarbesnių už jus!

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pernelyg sutirštinsite spalvas vien dėl baimės išsakyti savo mintis ir atskleisti savo pojūčius. Pasitikėkite savo įsitikinimu, kad dabar daug geriau pabūti pasyviais stebėtojais nei aktyviais įvykių dalyviais. Todėl, kol visi bendrauja, krykštauja ir atvirauja, galite ramiai vykdyti savo užduotis. Svarbiausia, kad jos būtų įprastos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nenorėsite būti vieni. Pasitikėdami kitų pagalba ir aktyviai dalyvaudami grupės veikloje, įgysite daugiau energijos. Jūsų dieną užpildys nesibaigiantys pokalbiai telefonu ar bendravimas internetu su draugais. Gauti, panaudoti ir skleisti informaciją bus paprasta, tačiau diena nedžiugins tų, kurie ketina ką nors pradėti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Dirbti, dirbti ir dar kartelį dirbti. Tai – ne nuosprendis. Tai – galimybė, kuri jums būtina kaip oras ar vanduo. Tačiau pasirūpinkite, kad sėkmės poreikis jums netaptų našta, nes šiandienos darbai, ypač nauji ir neįprasti, nežada didelių laimėjimų. Neapsigaukite pojūčiu, kad viskas einasi pernelyg lengvai. Lengvabūdiškumas labiau kenks nei padės.  

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Vykite šalin mintis, kad kitur saulė yra šviesesnė, o žolė – žalesnė. Geriau pasinaudokite savo gebėjimu išklausyti ir išgirsti. Kalbos netils didžiąją dienos dalį, todėl paklausykite, ką žmonės kalba, kad sužinotumėte ar suprastumėte kai ką jums svarbaus. Atminkite, šiandien neverta  paskubomis irtis į priekį. Išloš tie, kurie moka laukti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Išvengti daugybės kalbų apie viską ir apie nieką šiandien nepavyks. Neskubinkite įvykių, leiskite jiems tekėti savo vaga. Nešvaistykite jėgų rizikuodami ar bandydami ką nors pradėti. Tiek sėkmes, tiek nesėkmes priimsite geranoriškai, lyg kasdienes pamokas, be kurių neįmanoma pereiti į kitą, daug aukštesnį, žaidimo lygį.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Netils pokalbiai, bus daug susitikimų ir bendravimo. Tai sėkmingų ryšių užmezgimo diena – įgytumėte patikimų partnerių. Tačiau turite būti atidūs kitų žmonių poreikiams ir mokėti juos išklausyti. Tegul dienos teikiamas lengvumas neapgauna jūsų: priimant svarbius sprendimus, koją gali pakišti išsiblaškymas ar neatidumas smulkmenoms.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ant jūsų pečių užsiris kiek daugiau kasdienių rūpesčių, nei norite ir galite pakelti. Tačiau, jei bandysite išsisukti nuo jų, dieną praleisite veltui. Viena, kas svarbu, išmesti iš  dienotvarkės darbus, kuriems atlikti būtini atsakingi ir ryžtingi sprendimai. O jei kils noras su kuo nors pasikalbėti, tokią dieną tai tikrai nėra nuodėmė.  

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Seksis lengvai save išreikšti žodžiais, todėl praneškite visiems, kurie jums svarbūs, apie save ir savo laimėjimus. Jus lydintis lengvumo jausmas leis daug lengviau ir aiškiau išsakyti kitiems savo mintis ir jausmus. Net neabejokite, kad būsite išgirsti ir teisingai suprasti. Nepaisant to, neskubėkite dalyti pažadų ar įsipareigoti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ne kartą pagalvosite, kad daug labiau norite ne dirbti, o svajoti apie tai, ką ketinate atlikti per savaitę. Jei vis dėlto privalėsite sunkiai ir įtemptai darbuotis, siekite, kad darbų sąraše neatsidurtų nauji, dar neišbandyti dalykai. Bet kuriuo atveju visos lengvos ir žaismingos šios dienos pergalės yra tik muilo burbulas, kuris greitai gali subliūkšti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius