Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 02

Pirmadienio horoskopas – vasario 3 d.

Sužinokite, ką žvaigždės jums prognozuoja naujos savaitės pradžiai...
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Skubėdami kuo greičiau viską atlikti, įkvėpsite kitus pasekti jūsų pėdomis. Džiūgaudami dėl jums atitekusio lyderio vaidmens, pamiršite, kad šiame mūšio lauke esate ne vieni. Savo norą varžytis pakreipkite taip, kad visi žavėtųsi jūsų drąsa ir ryžtu. Tai leis jums ne tik laimėti, bet ir apsaugoti jums brangius žmones nuo neigiamos išorinio pasaulio įtakos. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Bus nė motais, kad kiti kažkur skubės, nerasdami sau ramios vietelės. Kai kas nors jums primins, kad esate pernelyg tingūs ir nerangūs, žinosite, kur jūsų stiprybė, ir nesileisite į ginčus. Trumpalaikis nugrimzdimas į save padės pajusti tikrąją savo vertę ir įžvelgti tikruosius talentus, kurie atsiskleis vėliau.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Tikėsite, kad ankstesnių jūsų pastangų vaisiai jau sunoko ir tuoj ims kristi po kojomis. Kiek tame tiesos – parodys laikas, bet neignoruokite sustiprėjusio tikėjimo savo jėgomis. Šiandien jis bus geras patarėjas. Neabejodami tuo, ką darote, visada prisiminkite, kad esate grupės dalis, kuriai retkarčiais privalote paklusti besąlygiškai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ši diena neteiks daug galimybių. Nepaisant to, galėsite rinktis: nieko neplanuodami mėgautis tuo, kas jums pasiūlyta, arba ryžtingai vykdyti užduotis. Bet kuriuo atveju, jums teks keisti požiūrį arba veikimo taktiką. Visa tai bus reikalinga norintiems išlikti. Jūsų ryžto ir pasitikėjimo ne tik tuo, kas vyksta, bet ir savo jėgomis, reikės iki šios dienos vakaro.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Daug kad eisis sklandžiai, ypač tai, ką įmanoma padaryti greitai ir per trumpą laiką. Todėl griebkitės visko, ką galima netrukus pradėti ir vienu įkvėpimu pabaigti. Pradėję ilgalaikius projektus, greitai neteksite kantrybės ir pusiaukelėje mesite tai, kas pradėta. Vakare iš toli atklydusios naujienos pasistengs jus nustebinti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Taip greitai veršitės į priekį, kad finišą regėsite dar neįsibėgėję. Matydami jį taip arti, net nereaguosite į patarimus, sakančius, kaip protingiau pasielgti. Iš tiesų sėkmę jums garantuos gebėjimas asmeninius interesus sieti su kitų žmonių poreikiais ir suvienyti jėgas. Tai apsaugos jus nuo sukrėtimų šios dienos vakarą.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Privalėsite elgtis spontaniškai, o jus tai šiek tiek trikdys. Kuo daugiau abejosite, tuo mažiau palaikymo sulauksite iš partnerių. Jie bus užtikrinti tuo, ką daro, ir nesupras jūsų. Ryžkitės atverti save naujoms patirtims ir bent retkarčiais savo elgesiu nustebinti antrąją pusę. Priešingu atveju, jis ar ji nustebins jus ir, beje, nelabai sėkmingai. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Visas jėgas nukreipę į kasdienius darbus, pamiršite retkarčiais pasižvalgyti į šalis. Tikros ar sugalvotos  pareigos ir užduotys atitrauks jūsų dėmesį ir nuo to, kas jums šią dieną svarbu, – sveikatos. Neignoruodami kūno poreikių, kupini ryžto ir jėgų sulaukę vakaro, kur kas lengviau reaguosite į buitinius nesklandumus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Žinosite, kaip pasiimti iš dienos viską, kas geriausia. Galvoti apie darbą ir rūpesčius nebus kada, todėl panašias mintis visais įmanomais būdais ginsite šalin. Tiesa, tai nereiškia, kad jums pavyks skirti dieną tik tam, kas malonu. Vakare iš mylimų žmonių ar atžalų išgirdę keisčiausių dalykų, nežinosite kuo patikėti – ar jų žodžiais, ar savo patirtimi.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Turėdami tikslą, šiandien nesuklysite. Eikite jo link nesidairydami. Tik tokia taktika jums leis užtikrintai pasiekti pergalę ir sulaukti vakaro, kai be problemų galėsite kurstyti  šeimos židinį. Deja, keli netikėtumai gali būti kliūtis mėgautis išsvajota ramybe. Netikėtais būdais spręsdami problemas, pakeisite namiškių į jus požiūrį.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nuolat judėdami, bendraudami ir pažindami, jausitės ne tik patogiai, bet ir taip, kad niekas negalės jūsų sutrikdyti. Net ir tuo atveju, kai paskubomis vykdysite nedideles dienos užduotis, atmetę galimas pasekmes ar aplinkinių nuomonę. Jūsų vakaro planams gali iškilti  grėsmė dėl lyg iš dangaus nukritusios naujienos. Ignoruokite ją ir toliau mėgaukitės vakaru.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Būsite tiesmuki, kai kalba vyks apie jūsų išlikimą. Darysite netgi daugiau nei įmanoma. Svarbiausia nepersistengti ir nesidairyti per toli. Skubėdami privelsite klaidų, o užsivertę ant pečių stambius projektus, greitai prarasite susidomėjimą ir prasmę. Svarbu, kad vakare suprastumėte viena – prakaitą liejote ne veltui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius