Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 14

Savaitgalio horoskopas – vasario 15–16 d.

Susipažinkite su šio savaitgalio astrologinėmis prognozėmis.
Zodiako ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šeštadienį labiau už viską norėsite ramiai ir nuosekliai atlikti išsikeltas užduotis, bet įgyvendinti šį jūsų siekį bus labai sudėtinga. Nepersistenkite stengdamiesi. Tik su tokiu požiūriu diena praeis be didelių nuostolių ir papildomo galvos skausmo. Sekmadienį galėsite paįvairinti kasdienybę, jei nebijosite, kad be jūsų valios įvyks tam tikri jums svarbūs pokyčiai.

JautisJautis

(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeštadienį, siekdami draugų pagarbos, neįžvelgsite trūkumų ir tiesos, kurią jie nuo jūsų slėps. Tai jums trukdys saugiai ir tvirtai jaustis tarp artimiausių žmonių ir mėgautis jų artumu. Stokos jausmą bandysite kompensuoti ar užmaskuoti nereikšmingais išoriniais dalykais. Sekmadienį kalbos liesis per kraštus ir nejučiomis pasakysite daugiau nei planavote.

DvyniaiDvyniai

(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeštadienį nesupras jūsų tie, kurie suprasti jus turėtų labiausiai. Dėl to galbūt jausitės apgauti ar kažko netekę. Svajodami apie daugiau nei galite gauti, sulauksite sekmadienio. Tą dieną visi dėl šeimos daromi darbai tirpte tirps jūsų rankose. O jeigu dėl tam tikrų aplinkybių būsite išmušti iš vėžių, tvirtybės ieškokite jums mieluose dalykuose. 

VėžysVėžys

(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šeštadienį turėsite daug planų, bet tilpti į įprastą dienotvarkę seksis sunkiai. Didžiausios kliūtys – per dideli lūkesčiai ir nepamatuotos viltys. Sekmadienį stipriąsias savo savybes panaudokite tam, kad visiems būtų gera su jumis būti ir bendrauti. Tam reikės jūsų apsisprendimo nešti papildomą pareigų naštą. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šeštadienį trokšite tvarkos ir nuoseklumo, bet aplinkybės pateiks painiavų ir nesusipratimų. Dėl to jūsų galvoje įsisiūbuos mintis, kad jums nepavyksta stabiliai eiti per gyvenimą. Sekmadienį įvykiai klostysis tvarkingiau, bus daugiau harmonijos. Būtent ji jums padės patikėti, kad turite viską, ko reikia. O jei neturite, tuomet tai – tik laiko klausimas.

MergelėMergelė

(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitgalį pradėsite kupini pačių geriausių ketinimų, bet būti stipriems ir užtikrintiems nebus lengva dėl dažnos jūsų nuotaikų kaitos. Slapstydamiesi kam nors už nugaros ir vengdami rūpesčių naštos, lengvai pakliūsite į nerealių partnerių pažadų tinklą. Sekmadienį pasitikėjimas savimi suteiks galių, kurių iki šiol dar nebuvote atradę savyje.  

SvarstyklėsSvarstyklės

(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kai šeštadienį į jūsų duris pasibels vienatvė ir ją lydintys pakeleiviai, neįsileiskite jų. Gali būti, kad jie meluos, apsimes kuo kitu, žadės jums aukso kalnus ir bandys įrodyti, jog esate neteisūs. Netikėkite jais. Sekmadienį jumis bus pasirūpinta, norėsite to ar ne. Atsipalaiduokite ir stumkite į šoną mintis, kad jums kažko trūksta.

SkorpionasSkorpionas

(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šeštadienį patys sau meluosite, bandydami įtikinti save, kad jūsų vaikai yra patys protingiausi ir nuostabiausi. Kaskart įsitikinkite, ar nesate su rožiniais akiniais, kai žiūrėsite į juos. Nesusipratimų išvengsite, jei nusileisite ant žemės ir į viską žvelgsite paprasčiau. Sekmadienį, žinodami, ko siekiate, sutiksite patikimus pakeleivius ir gausite naudingos informacijos.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šeštadienį nepalikite vietos iliuzijoms apie šviesesnį šeimos gyvenimą ir bandymams idealizuoti realybę, jei patys neketinate ko nors imtis. Tiesa, sekmadienį gali susidaryti palankios sąlygos permainoms, jei jūsų norai nebus pernelyg dideli. Nors ne visi ženklai rodys, kad judate teisinga kryptimi, pasikliaukite ne tik savimi, bet net ir tuo, kas jums bus siūloma.

OžiaragisOžiaragis

(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeštadienį jūsų netenkins esamos sąlygos. Norėsite patekti ten, kur saulė šviečia ryškiau, o žmonės šypsos nuoširdžiau. Nenoras patikėti akivaizdžiais dalykais pareikalaus iš jūsų nemažai jėgų. Sekmadienį, išdrįsę išklausyti aplinkinių nuomones, išgirsite įdomių dalykų. Be to, spinduliuosite vidinę jėgą, kuri bus regima lyg ant delno.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šeštadienį visiškai susipainiosite slapstydamiesi nuo įkyrių savo minčių. Dėl to kartais pasijusite lyg labirinte, iš kurio nėra išėjimo.  Norėdami ištrūkti iš jo, neįsipainiokite į klaidinančius žaidimus. Sekmadienį susitelkite į tuos, kuriems reikia jūsų. Vieni jums padės įveikti dienos rūpesčius, antri parodys jūsų klaidas, treti tiesiog norės pasikalbėti.

ŽuvysŽuvys

(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šeštadienį nekreipsite dėmesio į nieką, nes tikėsite tik tuo, kuo norite tikėti. Jei gebate išgirsti žvaigždžių patarimą: nusiimkite nuo akių iliuzijų akinius ir tikėkite tik tuo, ką galite pamatyti, paleisti. Sekmadienį mielai perduosite atsakomybės vairą antrajai pusei. Labai klysite, jei vietoj apčiuopiamų vertybių rinksitės maudynes savo svajonių vandenyse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius