Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 09

Šeštadienį žurnalo „Ji“ numeryje – patarimai, kaip prisivilioti sėkmę

Jau šeštadienį prekybos lentynas pasiekusiame naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje žvalgysimės po laimingiausių šalių sąrašus ir ieškosime būdų, kaip prisivilioti sėkmę.
Žurnalo „Ji“ 19 nr. gegužės mėnesio viršelis
Žurnalo „Ji“ 19 nr. gegužės mėnesio viršelis / Archyvo nuotr.

Sveikatos rubrikoje domimės apie daugelį žmonių pavasarį varginančią šienligę. Kokios šios ligos gydymo naujovės ir kaip gintis nuo žiedadulkių atakos? Taip pat tikriname vaikų ligų sąrašus ir klausiame, kaip jas atpažinti. O psichologijos skiltyje pasidalinsime maža paslaptimi, kaip pastebėti, kai žmogus meluoja.

Interviu sveikatingumo centro vadovas dr. Aurimas Mačiukas kalba apie mankštą ir klaidas, kurias dažniausiai tenka taisyti medikams ir treneriams.

Sakote, paauglystė – sunkiausias metas? Pedagogė Rasa Lakytė neišskiria nei vieno gyvenimo etapo – svarbūs visi. Todėl svarbu ne tik pažindinti vaikus su pasauliu, bet ir patiems nebijoti išeiti iš komforto zonos.

Po Europą su – kemperiu! Jei dar nesuplanavote vasaros atostogų – siūlome pakeliauti po Senąjį žemyną – tai brangiai nekainuoja ir leidžia patiems planuoti savo laiką. Galite net pakeisti maršrutą, jei tik pakeliui sutiktas nepažįstamasis papasakojo apie nuostabaus grožio miestą, į kurį iš karto norite nuvykti. Tokia kelionė paliks neišdildomų įspūdžių.

Kaip visuomet rasite naujausių žinių apie mados tendencijas, grožio naujienas, įdomių ir gardžių patiekalų receptų, naudingų patarimų, kaip prižiūrėti save ir jaukius namus.

Šiltos ir smagios savaitės Jums linki žurnalas „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius