Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 25

Šmaikštus horoskopas: kaip prie šventinio stalo susodinti skirtingus Zodiako ženklus?

Tam, kad šventė būtų linksma ir praeitų be didesnių nesusipratimų, pravartų būtų žinoti skirtingų Zodiakų ženklų suderinamumą prie bendro stalo.
Kalėdos
Kalėdos / „Fotolia“ nuotr.

Pažvelkite į tai linksmai, su šypsena ir pasidomėkite, ko galima tikėtis iš kiekvieno Zodiako ženklo.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Mėgsta išgerti ir sočiai pavalgyti. Keistą humoro jausmą turintis linksmuolis. Avinas yra kaip televizorius ir pagrindinė stalo puošmena.

Šalia Avino prie stalo geriausia sodinti Dvynius – jie supras neįprastą Avino humoro jausmą.

Avino šalia savęs prie stalo nepakęs Liūtai ir Ožiaragiai – kuo toliau jie sėdės vienas nuo kito, tuo geriau. Taip pat Avino kompanijos neištvers gležna Mergelė ir Skorpionas. Avinas šalia kito Avino – taip pat ne pats tinkamiausias sprendimas. Na, nebent norite, kad šventė taptų panaši į triukšmingą pasilinksminimą klube.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jeigu norite išgirsti kompetentingą nuomonę apie stalo serviravimą ir maisto kokybę – kreipkitės į Jautį. Linksmam vakarui šis Zodiako ženklas netiks: jam bus nuobodu ir šypsosis jis tik iš mandagumo.

Šalia Jaučio prie vaišių stalo geriausia sodinti Vėžį – jie turi daug bendro, abu mėgsta sočiai pavalgyti ir pakalbėti rimtomis temomis. Bendrą kalbą taip pat ras Jautis ir Ožiaragis.

Nesodinkite šalia Jaučio ir Dvynių – ramus ir santūrus Jautis neištvers nuolatinio Dvynių čiauškėjimo apie „orą“. Jaučiui į kompaniją taip pat netinka Liūtas – arogantiškam žvėrių karaliui Jautis atrodo nuobodus ir dėmesio nevertas svečias.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Didelis privalumas tas, kad Dvyniams patiks bet koks maistas: nuo naminės mišrainės iki triufelių su austrėmis. Tiesa, valgo šis Zodiako ženklas mažai, nes burna būna užimta nesibaigiančių žodžių srautu. Jeigu norite linksmos ir triukšmingos šventės, kvieskite Dvynius – jie turi gerą humoro jausmą ir geba kalbėti visomis temomis.

Šalia Dvynių geriausia sodinti Liūtą – abu supras vienas kitą ir nepavargs nuo nuolatinio kalbėjimo. Į kompaniją Dvyniams taip pat tinka Vandenis.

Dvyniams į kaimynystę netinka Ožiaragis, Mergelė ir Vėžys.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Vėžys mėgsta ir moka skaniai gaminti. Prie stalo jis nesidrovės pagirti šeimininkės paruoštų patiekalų. Tiesa, jeigu koks nors patiekalas šiam Zodiako ženklui nepatiks, jis, kaip gerai išauklėtas žmogus, niekam apie tai nepasakys, o po šventės dar padės viską sutvarkyti ir išplauti.

Šalia Vėžio geriausia sodinti arogantišką Liūtą – jam patinka ramūs ir nepastebimi Vėžiai. Priežastis paprasta – Liūtui niekas netrukdys kalbėti ir puikuotis. Šalia Vėžio taip pat galima sodinti Skorpioną – pastarajam Vėžys patiks dėl mokėjimo išklausyti.

Vėžiui į kompaniją prie stalo netinka Svarstyklės, Dvyniai ir Vandenis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jeigu norite Liūtui pakelti nuotaiką – pagirkite jį už gražiai serviruotą stalą ir gurmaniškus patiekalus. Jeigu jam patiks pokalbio tema ir esantys svečiai – Liūtas padarys viską, kad atkreiptų į save dėmesį, parodytų savo žavesį ir iškalbos meną. Na, o jeigu priešingai – kompanija bus nuobodi – jis išdidžiai ir visam vakarui nutils.

Liūtui į kaimynystę prie stalo labiausiai tiks Dvyniai. Pastarieji kartais sugeba nutilti ir duoti pasireikšti kitam. Šalia žvėrių karaliaus taip pat galite sodinti Svarstykles, Šaulį ir Vėžį. Liūtui itin prie širdies šių Zodiako ženklų santūrumas.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Rimta ir kukli asmenybė. Nenustebkite, jeigu Mergelė į vakarėlį atneš sau lieso jogurto indelį arba vaistažolių arbatos. Tiesa, tai nereiškia, kad šis Zodiako ženklas yra nuobodi ir į aplinką nereaguojanti būtybė. Mergelės pasižymi gera intuicija ir puikiai pastebi žmogaus liūdesį ar kančią. Todėl per šventinę vakarienę tikrai sugebės paguosti nuliūdusį kaimyną.

Šalia Mergelės geriausia sodinti Ožiaragį arba Skorpioną – šie Zodiako ženklai ras bendrą kalbą – išklausys ir pasiguos nelengvu gyvenimu.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Žavinga, rafinuota, gerų manierų asmenybė. Svarstyklės prisitaikys prie bet kokio žmogaus ir bet kokių pokalbių temų. Tiesa, jeigu norite išvesti šį Zodiako ženklą iš kantrybės ir įsiutinti, pradėkite kalbėti apie politiką.

Vakarėlis bus ramus ir be incidentų, jeigu šalia Svarstyklių pasodinsite Liūtą arba kitas Svarstykles.

Svarstyklėms į kaimynystę prie stalo netinka Skorpionas, „storžieviškas“ Vėžys ir pernelyg uždaras Ožiaragis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Kraštutinumų žmogus. Jeigu Skorpionas bus geros nuotaikos, jis galės suvaldyti ir palinksminti visą kompaniją. Na, o jeigu šis Zodiako ženklas bus blogo ūpo arba pastebės, kad į jį niekas nekreipia dėmesio – laikykitės – Skorpionas puikiai moka daryti negražius dalykėlius ir sugadinti visiems nuotaiką.

Skorpionas – provokacijų meistras. Jis nesidrovės pasakyti kokią bjaurastį, o po to demonstratyviai pasišalinti iš vakarėlio. Kitiems svečiams teliks išrausti ir bandyti išgelbėti šventę.

Šalia įgelti mokančio Skorpiono geriausia sodinti Žuvis, Jautį, Vėžį arba Mergelę. Šie, neįkyrus ir mandagūs Zodiako ženklai sugebės kiek sušvelninti ir suvaldyti „nuodingą“ Skorpioną.

Skorpionui į kaimynystę netinka Liūtas, Avinas, Svarstyklės, Ožiaragis. Jeigu norite, kad šventė nepasibaigtų peštynėmis, jokiais būdais šalia Skorpiono nesodinkite Vandenio.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Susipažinkite – tobulas svečias. Puikiai nusimano apie vyno rūšis bei gerą maistą ir tuo pačiu nepraranda santūrumo, jaučia ribas. Moka palaikyti bet kokį pokalbį: nuo biomedicinos iki madingiausios sezono rankinės spalvos. Šauliui tikrai nebus sudėtinga paduoti kokį patiekalą, įpilti vyno ar išjudinti ir pakalbinti nuobodžiaujančius svečius.

Šaulys – kantrus, atidus, rūpestingas, plačios širdies klausytojas ir kompanionas. Todėl jam į kompaniją tiks visi Zodiako ženklai, na, nebent išskyrus Ožiaragį – šiems ženklams kartais sunku rasti bendrą kalbą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Bet kokios srities specialistas, todėl ne pats geriausias variantas gausiai kompanijai. Be to, Ožiaragiai pasižymi tam tikru uždarumu, jie abejoja ir savimi, ir aplinkiniais. Tačiau jeigu prie stalo žmonės pradėtų kalbėti apie pasaulio ekonomiką arba naujausią kosmoso išradimą – Ožiaragis taip sublizgės, kad visi svečiai „iškris iš klumpių“.

Šalia Ožiaragio geriausia sodinti Jautį, Mergelę arba Žuvis – šie ženklai nebandys savo žiniomis perspjauti viską žinančio Ožiaragio. Į kaimynystę Ožiaragiui netinka visi likę Zodiako ženklai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Provokatorius iš prigimties. Jo patarimai kitiems svečiams gali sukelti nervinį tiką. Jeigu Vandeniui vakarėlis patiks, jis su mielu noru palaikys pokalbį ir bus mandagus. Na, o jeigu vakarėlis nepatiks – kitiems svečiams reikės ieškoti vietos pasislėpti.

Šalia Vandenio palanku sodinti ironiškus ir kandžius Dvynius. Taip pat į kompaniją šiam ženklui tiks visiška Vandenio priešingybė – Liūtas. Na, o geriausiai Vandenis jausis šalia „universalių“ Žuvų ir Šaulio.

Kuo toliau nuo Vandenio reikėtų laikyti Ožiaragį, Skorpioną (būtinai!), Mergelę, Jautį ir Vėžį.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nesitikėkite, kad Žuvys sutiks būti vakaro vedėju ir griežti pirmuoju smuiku. Šiam Zodiako ženklui geriausiai tinka antraplaniai vaidmenys. Tai kiek ekstravagantiškos, saikingai linksmos ir santūrios asmenybės. Net jeigu Žuvys bus blogos nuotaikos, jie to neparodys ir negadins kitiems nuotaikos.

Jeigu prie vaišių stalo prasidėtų aistringi ginčai, kivirčai ar netgi peštynės, Žuvys gali būti tuo „gesintuvu“, kuris viską užglaistytų ir nuramintų. Todėl Žuvims į kaimynystę prie stalo tinka absoliučiai visi Zodiako ženklai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius