Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 24

Trečiadienio horoskopas – gruodžio 24 d.

Sveiki sulaukę prasmingos šventės - Kūčių... Būkite sveiki, laimingi, palaiminti ir pripildykite tiek savo, tiek artimųjų širdis pakilaus džiugesio!
Kalėdinės dekoracijos
Kalėdinės dekoracijos / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Per šias Kūčias būsite pirmi, kai reikės pagelbėti draugams, ką nors gera atlikti dėl grupės narių, sugalvoti ką nors neįprasto. Tačiau savo aštrų protą naudosite ne visiškai pagal paskirtį arba ne visada teisingai. Todėl, užuot pasiekę trokštamą tikslą, tik užgausite kažkieno savimeilę, o patys liksite it musę kandę.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pokalbis ar pasidalinimas idėjomis su atvykusiais iš užsienio ar ten gyvenančiais, gali jus sutrikdyti šią Kūčių dieną ar vakarą. Kad taip nenutiktų, koncentruokitės į kitus dalykus, pavyzdžiui, taip, kaip viską pateikti: maistą, aplinką, dovanas, kaip kurti atmosferą, kuri leistų visiems jaustis gerai. Raktu gali būti senų metodų atsisakymas ir naujų ieškojimas. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jums idėjų netrūks, bet jos ne visada bus palaimintos kitų žmonių pritarimu ar jų finansine parama. Nieko gero, jei pradėsite dėl to protestuoti.  Jūsų užduotis – žvelgti į viską lengviau ir optimistiškiau. O kai jums to netrūks, kiti nejučia užsikrės šiuo optimizmo virusu. Kūčių stalui paįvairinti išbandykite netradicinį ir ne vietinės kilmės patiekalą. 

Taip pat skaitykite: Imuninę sistemą stiprinantys gėrimai

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jei šiandien kiltų noras pasirodyti ar pasistengti dėl savo karjeros, o tai erzintų jūsų antrąją pusę, problemas spręskite neįprastai sau. Šią šventinę dieną būsite geri ir laimingi tiek, kiek mokėsite pasidalinti ir pasidžiaugti viskuo, ką gaunate. Pavyzdžiui, vieniems tai bus intymumo džiaugsmai, kitiems pilnatvės jausmas, apsikeičiant materialiomis gėrybėmis. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jūsų buitiniai plepalai šiandien gali trukdyti jums pasiekti aukštesnių ir prasmingesnių tikslų. O gal tiesiog jūsų paruoštas Kūčių patiekalas nepatiks kažkam, kas atvyko iš užsienio? Kam dėl to kvaršinti galvą? Gal tokiu būdu gims tokia idėja, apie kokią net svajoti nedrįsote? Tiesą sakant, patikėkite ir pasitikėkite šiandien tuo, kuris šalia, ir viskas bus gerai. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tobulai atliksite šventinių patiekalų ruošimo misiją tada, jei darysite kažką kitaip nei darėte daugybę metų. O kaip? Svarbu, kad tokiu būdu nustebtumėte net jūs patys, o ką jau kalbėti apie jūsų artimuosius! Iš tiesų, sukiotis namuose su šluoste, ar virtuvėje su prijuoste, šiandien jums bus vienas malonumas. Tik kyla abejonių, ar vakare pavyks ramiai susitarti su mylimuoju. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nėra reikalo ginčytis su antrąja puse dėl įvairiausių naminių problemų ar namų ruošos darbų. Kam nuo to geriau? Kodėl manote, kad viskas turi būti tobula? Tegul šiemet viskas būna kitaip! Džiaukitės. Būkite su vaikais ar mylimuoju. Paprašykite jų jums padėti. Ar tiesiog pasiūlykite visiems smagų žaidimą, padėsianti susidoroti su tuo, kas jus slegia. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jūsų norai nesutampa su realybe? Na ir kas. Šiandien jūsų namuose turi viskas būti ne taip, kaip jums atrodo ar galėjo atrodyti iki šiol. Todėl nuo paties ryto ruoškitės netikėtumams, stulbinančioms ir erzinančioms idėjoms, niekad nematytiems ir neragautiems keistiems receptams ir dar keistesniems jų ragautojams. 

Taip pat skaitykite: Kokias moteris įsimyli vyrai?

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei staiga supratote, kad iki šiol išleidote pinigų daugiau nei ketinote, nesikrimskite. Turbūt, nepaisant visko, šiandien išleisite dar daugiau tam, kam visai nesitikėjote išleisti. Ir lai tai neaptemdo jūsų šventinės nuotaikos. O ją kursite daug kalbėdami, daug skambindami, daug pasakodami ir dar daugiau judėdami iš vietos į vietą. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien jums prastai seksis įtikinti namiškius, kad kažkas turi būti ne taip, o kitaip. Jie darys savaip ir jums tai gali atrodyti lyg pasaulio pabaiga. Kur jau. Atsipalaiduokite ir užleiskite jiems dalį virtuvės ar plotelį ant šventinio stalo. Tegul kelis iš dvylikos patiekalų pagamina būtent jie. Argi ne smalsu kažką keisto paragauti, net jei tai ne jūsų skonio? 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien jūsų argumentų, kurie įtikintų kitus, niekas nesupras arba negirdės – visi jūsų pašnekovai greičiau išsiskirstys, nei jus išklausys ar jumis patikės. Užuot laukę atgalinio ryšio ir dėl to varginę save bei kitus, leiskite sau, neklausdami nieko ir nieko niekam neaiškindami, padaryti kokį nors spontanišką poelgį. O jei kažkam neskanu, tai tik jų problemos. 

Taip pat skaitykite: Maisto produktai, kurių niekada nederėtų valgyti prieš miegą

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nustumti į šoną per Kūčių ruošimo įkarštį ar savo noru likę nuošalyje, nesikrimskite. Taip jums tikrai daug geriau. Prisipažinkite, kad neturite nei ūpo, nei jėgų sublizgėti šios dienos scenoje. Verčiau išspręskite problemą, kuri kirba galvoje ir neduoda ramybės. Ką daryti su ja? Sprendimas turėtų išlaisvinti jus nuo įtampos. 


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius