-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 21

Trečiadienio horoskopas – sausio 22 d.

Sužinokite, ar žvaigždės jums pranašauja sėkmingą dieną.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Lygiavertėje sankryžoje susitiks darbo, namų, partnerystės ir asmeninės jūsų problemos. Net ta sritis, kuriai teiksite prioritetą, nebus pajėgi užimti pirmaujančios pozicijos. Todėl geriausiai seksis tiems, kurie ne statys barjerus, o ieškos kompromisų. Patarimas: derinkite šeimos poreikius su asmeniniais lūkesčiais, o profesinius įsipareigojimus – su partnerio norais. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Įvairios priežastys trukdys dirbti taip, kaip norite, elgtis taip, kaip, jūsų manymu,  teisinga, kalbėti tai, ką galvojate. Viena iš jų gali būti prieštaringa informacija, kita – perdėtas noras kalbėti vis apie tą patį, trečia – nebylus aplinkinių pasipriešinimas. Todėl bet kokį kategoriškumą nustumkite nuo savęs kuo atokiau ir pasirūpinkite tiek savo, tiek kitų gera savijauta. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Atviros ar uždaros kovos, susijusios su finansais, gali baigtis abiejų pusių pralaimėjimu, jei, žinoma, neieškosite kompromiso. Jis bus reikalingas kiekviename žingsnyje. Kaip ir suvokimas, kad esate ne pagrindiniai žadėjai šios dienos įvykių aikštelėje. Užuot vaikęsi mažų ar didelių džiaugsmų, pasirinkite galimybę skleisti aplink save taiką ir harmoniją. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nemažai įtampos bus namuose. Ją skatins netikėti pokyčiai darbe ar bendraujant su antrąja puse. Be to, partneriai turės savo nuomonę, kurią nebus paprasta pakeisti. Po pietų manysite, kad radote saugią vietelę kur nors namuose ar darbo vietoje, bet viskas bus priešingai. Žaizdas gydykite saiku ir noru atsižvelgti ne tik į savo, bet ir į kitų poreikius. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ryte jausitės keistai, nes žinosite tai, ko kitiems negalėsite pasakyti arba iš žodžių gausos sunkiai išrinksite tinkamiausius. Pasilikite savo nuojautas sau, nes jos gali supriešinti jus su kolegomis ir trukdyti sėkmingai dirbti. Vakare sieksite patobulinti netobulą pasaulį, bet kuo labiau stengsitės, tuo akivaizdesni bus trūkumai. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Vietoj rimtų užduočių rinksitės pokalbius su draugais ar kolegomis. Gautos žinios bus vertingos, o draugų  pasiūlymai leis daug atviriau reaguoti į prieštaravimus. Tiesa, jūsų noras turėti daug ir gerai atrodyti gali peržengti leistinas ribas. Prieš plačiai atverdami piniginę, pagalvokite, ar jums iš tiesų šis pirkinys reikalingas. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nebus lengva išplaukti iš prieštaringų nuomonių jūros. Jas pateiksiančiųjų sąrašas gali būti ilgas: kolegos, vadovai, šeimos nariai, gyvenimo draugas ar draugė. Išsigelbėsite tik tada, kai jausitės nestovintys niekam skersai kelio. Net ir bandydami visiems įtikti, neatsikratysite jausmo, kad atsidūrėte jums nepatogių įvykių centre. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Tai, ką matysite aplink save, vers jus jaustis ne savo rogėse. Dėl šios priežasties rinksitės ne sceną, o buvimą užkulisiuose. Juose sėkmingiau numatysite būsimus ėjimus ir išvengsite galimos trinties ar kitų nemalonių jausmų. Deja, nepabėgsite nuo būtinybės susitelkti į santykius su aplinkiniais. Jie reikalaus daugiau, nei norėsite duoti, todėl iš anksto nubrėžkite ribas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei šiandien kas nors išdrįs jumis abejoti, nediskutuokite labai ilgai, o darykite tai, ką privalote. Tai jums atneš daugiau teigiamų pokyčių ir sklandesnius santykius su aplinkiniais nei pusę dienos užsitęsusios diskusijos. Beje, kaskart įgiję per didelį pagreitį, sustabdykite save. Ypač tais atvejais, kai būsite įsitikinę, kad nėra nieko neįmanoma. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Sieksite sustiprinti savo pozicijas po saule kažkuo pasinaudodami. Taikinyje atsidūrę kertiniai dalykai (t. y. šeima, karjera ir partnerystė), kels jumyse tikrą sumaištį. Norėdami išvengti per didelės atsakomybės naštos, prieš ką nors nuspręsdami, įsitikinkite, ar nemetate kelio dėl takelio. Nepersistenkite tikėdamiesi, kad jūsų asmenybės šviesa pajėgs apšviesti visus darbo vietoje.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Įžvelgsite perspektyvų ten, kur kiti regės tik sunkų darbą ir nemalonias užduotis. Deja, ne viskas eisis lyg sviestu patepta, nes norinčiųjų jums pritarti bus mažoka. Nemalonumai jus aplenks, jei žiūrėsite į juos ne kaip į kliūtis, o kaip į galimybę pasimėgauti įvairiaspalve diena. Žinoma, bet kuriuo atveju nepersistenkite ir nepervarkite. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Iš kailio nersitės siekdami aplink save skleisti kuo daugiau šilumos ir gėrio. Beje, kelyje sutiksite žmonių, palaikančių gerus jūsų norus, ir tokių, kurie jums ryžtingai prieštaraus. Išklausę kitus, noriai su jais bendradarbiaukite. Negailėkite dėmesio ir švelnių žodžių, o diplomatija ir tolerancija atitolins jus nuo klampių  ir slidžių vietų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius