-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 02 04

Trečiadienio horoskopas – vasario 5 d.

Sužinokite, ar žvaigždės jums pranašauja sėkmingą dieną.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Iki pietų nė neabejosite, kad privalote sutelkti į save aplinkinių dėmesį. Tam naudosite visas jums žinomas priemones. Tačiau kuo labiau skubėsite, tuo mažiau pasitikėjimo įgysite. Po pietų visos jūsų pastangos siekiant sukurti savo ir artimųjų komfortą bus vertingos, bet nepadauginkite to, kas patogu, skanu ir teikia malonumą.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nors dalį dienos aplinkinių elgesys glumins jus dėl neapgalvotų poelgių, patys būsite ne išimtis. Nebent mažiau dalyvausite įvykiuose ir dažniau stebėsite juos iš šalies. Per popietę netyčia atsidursite dėmesio centre. Gal net pavyks elgtis taip, kaip jums patinka. Vakare žinosite, kaip kalbėti su draugais, kad jus išgirstų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ryte stiprūs jausitės tiek, kiek sulauksite dėmesio iš draugų. Su džiaugsmu priimsite visus jų pasiūlymus. Tačiau iki vidurdienio venkite veiklos, kurią atliekate pirmą kartą, ir būkite be galo atidūs. Po pietų vadovaukitės posakiu „skubėk lėtai“. Jei jums nepavyks taip elgtis, pasirinkite kitą alternatyvą – palaukite, kol viskas savaime susidėlios į vietas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nuo ryto darbų gausa išstums iš galvos visas su darbu nesusijusias mintis. Atlikdami naujus ir daug atidumo reikalaujančius darbus, net pro didinamąjį stiklą sunkiai įžvelgsite klaidinančias smulkmenas. Dienai ritantis į antrą pusę, turėsite nemažai lūkesčių, bet tik nuo jūsų pastangų priklausys, ar jie išsipildys, ar ne.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ryžto nestigs bandant ištrūkti iš kasdienybės gniaužtų. Tegul neapsisuka galva dėl to, ko trokštate, bet negalite turėti. Rezultatų sulauksite matydami ne tik tikslą, bet ir aplinkybes. Po pietų nedarykite nieko prieš savo valią. Jei nuosekliai vykdysite savo įsipareigojimus, kliūtys išnyks. Vakare nuojauta pakuždės, kaip kitiems reikėtų pranešti svarbią žinią.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pirma dienos dalis gali būti rami tiek, kiek ir rizikinga – viskas priklausys nuo to, kaip elgsitės. Kovos dvasią, kuri bus stipri, sutelkite į savo silpnybių įveikimą. Papietavę nestokosite optimizmo. Jis padės įžvelgti galimybių nedideliuose dalykuose, kurių bus gausu. Apie juos išgirsti ir sužinoti galite, pavyzdžiui, iš antrosios pusės.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pasitaikius progai, mokykitės naujų dalykų, nebijodami tokiu būdu prarasti dalelę savęs. Jie jums padės geriau suprasti kitus ir save. Vertinga atsižvelgti į partnerių patarimus, jei teisingai juos išgirsite ir pritaikysite. Popietę ir juoda, ir balta gali atrodyti vienos spalvos – tokios, kokią patys sugalvosite suteikti šios dienos reiškiniams.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Iki vidurdienio sėkmė lydės visus, gebančius suvaldyti savo temperamentą ir atsispirti išoriniams dirgikliams. Pasirūpinę savo sveikata, atidžiai spręskite kasdienes užduotis. Vėliau sutelkite visą dėmesį ne į save, o į žmones, su kuriais gyvenate ar dirbate. Jie geriau žinos, kaip tinkamiau susidoroti ne tik su savomis, bet ir jūsų problemomis.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Dienos pradžioje atidumo stygius trukdys mėgautis tikrais ir menamais dienos džiaugsmais. Nerizikuodami turite daugiau šansų patekti į dienos traukinį su šypsena lūpose. Per popietę įniksite į kasdienes užduotis. Vakare sėkmingiau įvykdysite jas, jei jose aktyviai dalyvaus šeimos nariai, o priimdami sprendimus, noriai vadovausitės nuojauta.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Iki pietų atlikite neatidėliotinus reikalus ir greitai išsprendžiamas problemas, vengdami visko, kas nauja. Gali būti, kad daugiausia dėmesio reikės skirti šeimos nariams.  Po pietų bus daugiau progų atsipalaiduoti, tiksliau – nuosekliai atlikti tai, kas jums svarbu. Sklandus pokalbis ar sėkminga kelionė praskaidrins šios dienos pabaigą.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Iki vidurdienio skubinami sąmoningai sulėtinkite tempą. Viską suspėsite tik susikaupę ir neblaškydami į smulkmenas, kurios viena po kitos sieks atitraukti jūsų dėmesį. Vėliau gali atsirasti poreikis užsidaryti tarp keturių sienų ir nekišti iš ten nosies visą dieną. Jei to įgyvendinti nepavyks, susikursite sau jaukią aplinką ten, kur esate.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Sieksite įtvirtinti save tik jums vieniems žinomais būdais. Nepersistenkite! Kol neateis pietų metas, klaidos dažniausiai atsiras atliekant ką nors pirmą kartą. Vakarop suspėsite visur, net judėdami jums įprastu tempu. Tas pat tiks bendravimui. Megsis pažintys, nepagailėsiančios jums šiltų įspūdžių ir padidinančios priminimų bagažą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius