Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 04

Vėžys: 2015 metų karjeros, sveikatos, finansų ir meilės horoskopas

Žvaigždės 2015-aisiais metais aktyviems Vėžiams pranašauja ypač sėkmingus metus: juos aplenks finansinės problemos, šeiminiai rūpesčiai, dideli gyvenimo sukrėtimai. Tuo tarpu Vėžiai, negalintys apginti savo nuomonės ir pakovoti už save, gali tikėtis praradimų visose srityse.
Vėžys
Vėžys / Fotolia nuotr.

Žvaigždės jums rekomenduoja neatidėlioti problemų sprendimo ir kovoti už teisingumą, kitaip atsiras naujų rūpesčių, o išspręsti juos bus dar sunkiau.

Horoskopas Vėžiams taip pat pataria nebijoti nežinomybės, megzti naujus meilės ir verslo ryšius, kadangi tai atneš finansinės naudos ir padės išspręsti daugumą sudėtingų problemų. Pirmoje metų pusėje šio Zodiako ženklo atstovai turi užkariauti naujas platybes, drąsiai priimti gyvenimo naujoves. Antroje metų pusėje užbaikite pradėtus darbus, išspręskite senas problemas, atiduokite visas skolas. Tik po to galite drąsiai žengti prie naujų užduočių ir planų įgyvendinimo.

Karjera

2015-ųjų metų žvaigždės Vėžiams pranašauja santykių blogėjimą su kolegomis, konkurenciją, įtemptą darbinę atmosferą. Bevaliams, nesugebantiems pakovoti už savo nuomonę Vėžiams horoskopas siūlo rasti darbą, kur kolegų nuomonė ir sprendimai neturi jokios įtakos. Savarankiška ir nepriklausoma veikla šiam ženklui žada finansinę gerovę. Vėžiams rekomenduojama pasireikšti kūrybinėje veikloje, būti aktyvesniems, neatsisakyti užsibrėžtų tiklsų.

Vėžiams, kurie esama situacija yra patenkinti, neplanuoja ieškoti naujo darbo ar užimti lyderio pozicijos, astrologai pataria nieko nekeisti. Tokie žmonės vertina vidinę ramybę, jie tvirtai stovi ant kojų bei yra ramūs dėl savo ateities.

Taip pat skaitykite: Avinas: 2015 metų karjeros, sveikatos, finansų ir meilės horoskopas

Tiems Vėžiams, kurie nenori taikstytis su esama padėtimi darbe ir planuoja keisti darbą ar profesiją, horoskopas siūlo šiuos planus atidėti iki kito pavasario. Ožkos metai ne pats tinkamiausias metas reikšmingiems pokyčiams.

Jeigu turite didelį verslą ar esate įmonės vadovas, 2015-ieji metai iš jūsų pareikalaus daug nervų ir įtampos. Suksitės kaip voverė rate, jums nuolat trūks laiko, jausite vis didėjančią atsakomybę. Atsiminkite, ne visi darbuotojai atlaikys tokį tempą ir vis didėjantį nuovargį.

Finansai

Ožkos metai Vėžiams žada neramumus finansų srityje. Žvaigždės įspėja jus pažaboti norą praturtėti neteisėtu būdu. Nesukčiaukite, netampykite likimo už ūsų. Lengvi pinigai atneš jums nepataisomų pasekmių.

Rudens pradžioje Vėžiams gali prireikti didelės pinigų sumos. Tikėtina, norėsite pradėti savo verslą ar įsigysite nekilnojamojo turto. Pasverkite savo galimybes, nesiskolinkite iš pažįstamų didelės pinigų sumos, nesudarykite sutarčių su bankais – galite patekti į spąstus.

Žvaigždės pataria prieš pasirašant paskolos sutaris, pasitarti su patikimais žmonėmis. Gali būti, kad jų rekomendacijos padės rasti kitą išeitį iš susiklosčiusios situacijos. Tuo labiau, sudėtingas finansinis laikotarpis Vėžiams netruks ilgai.

Vieniems šio ženklo atstovams padidinti savo pajamas gali padėti įtakingas giminaitis, kiti savo finansinę padėtį pagerins savo sumanumo ir intuicijos dėka.

Sveikata

Astrologinė prognozė Ožkos metais Vėžiams žada puikią sveikatą. Pirmąjį metų pusmetį astrologai siūlo pasirūpinti savo nervų sistema: nepervarkite darbe, užsiimkite širdžiai miela veikla, daugiau ilsėkitės gamtos prieglobstyje. Nervinė įtampa gali sukelti rimtų vidaus organų ligų. Tinkamo poilsio trūkumas paskatins imuniteto susilpnėjimą, sukels virusines infekcijas.

2015-aisiais metais Vėžiams patariama rūpintis savo išvaizda, pasilepinti grožio procedūromis. Pirmąjį metų pusmetį Ožkos metai jums žada gerus rezultatus po plastinių operacijų. Apsilankymas SPA centre, saunoje ar masažo kabinete taip pat išeis tik į naudą.

Antrąjį metų pusmetį, lapkričio ir gruodžio mėnesiais, Vėžiams verta pagalvoti apie nardymą Maldyvuose ar slidinėjimą kalnuose. Žvejybos ir poilsio gryname ore gerbėjai turėtų įsigyti žvejybos įrankių ar tinkamų drabužių pasivaikščiojimams miške.

Taip pat skaitykite: Tikra istorija. „Beprotiškai myliu geriausią vyro draugą“

Nepraleiskite galimybės pakeliauti po Europą, žvaigždės žada įsimintinas keliones. Taip pat verta prisiminti savo šalies vaizdingas vietoves: sužinosite daug naujo ir įdomaus, galbūt sutiksite naujų draugų, praplėsite savo vidinį pasaulį. 2015-aisiais metais Vėžiams patariama keliauti su draugų kompanija, giminėmis ar mylimu žmogumi. Keliaudami su gimininga siela, galėsite atsiriboti nuo problemų ir verslo rūpesčių. Kad ir kur nuspręsite išvykti, nepamirškite artimo žmogaus, tik su juo pagerinsite sveikatą ir tapsite laimingesni. 

Meilė

Neryžtingiems Vėžiams 2015-ųjų metų meilės horoskopas nežada laimės, aistros ir meilės. Todėl žvaigždės šiam Zodiako ženklui pataria būti drąsesniems: megzkite naujas pažintis, neatsisakykite meilės nuotykių. Jeigu būsite atkaklesni, galbūt surasite savo antrąją pusę, susituoksite ir tapsite laimingi.

Labiausiai pasiseks Vėžiui, kurio širdis dar laisva – jis turės didelę tikimybę surasti savo žmogų ir būti laimingu. Lemtingieji įvykiai galimi sausio, rugpjūčio, rugsėjo, spalio ir lapkričio mėnesiais.

Taip pat skaitykite: Jautis: 2015 metų karjeros, sveikatos, finansų ir meilės horoskopas

Meilės horoskopas Vėžiams siūlo būti dėmesingiems tiems, kurie lyg netyčia pasipainios jų kelyje. Likimas šiam Zodiako ženklui suteiks galimybę sutikti naujų žmonių, bet būkite atidūs ir pasikliaukite savo intuicija. Turėsite atskirti paprastą flirtą nuo rimtų, daug žadančių jausmų.

Vėžiams, kurie dar negalvoja apie santuoką ir neplanuoja didelių gyvenimo permainų, žvaigždės pataria viską palikti taip, kaip yra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius