-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 06 26

Konkursas „Mano superšuo“ (mažasis finalas): Kloja

Gyvūnų gerovės tarnybos „Pifas“ ir naujienų portalo 15min.lt konkurse „Mano superšuo“ renkame labiausiai pasižymėjusį keturkojį draugą.
Kloja
Kloja / 15min.lt skaitytojo Romualdo nuotr.

Konkursas artėja prie pabaigos. Pusfinaliuose nesėkmę patyrę dalyviai dėl trečiosios vietos dabar rungiasi mažajame finale. Tai Aida ir Kloja. Atidžiai perskaitykite abi istorijas ir tada apklausoje pažymėkite jums labiau patikusią istoriją – išrinkite šunį, kuris dėl savo neeilinio poelgio labiau vertas apdovanojimo ir trečiosios vietos. Balsavimas tęsis iki birželio 28 d., 9.00 val.

Geriausią istoriją apie įsimintiniausią šuns poelgį balsuodami renka patys 15min.lt skaitytojai. Nugalėtojui atiteks du konkurso partnerio „Husse“ aukščiausios kokybės natūralaus šunų maisto maišai ir įvairūs skanėstai. Antros ir trečios vietos laimėtojams bus įteikta po vieną „Husse“ maisto maišą ir skanėstų. Geriausiai įvertintų istorijų herojai taip pat sulauks specialių „Pifo“ prizų.

DĖMESIO! Iš vieno kompiuterio ar kito įrenginio balsuoti galima tik vieną kartą. Pasibaigus balsavimui redakcija patikrina jo rezultatus ir anuliuoja visus nesąžiningų balsuotojų balsus.

Klojos šeimininko Romualdo pasakojimas:

„Žiemą bėgiodamas po mišką su Kloja pamečiau klausos aparatą.

Iš pradžių to net nepastebėjau. Grįžęs uždariau šunį į voljerą ir parėjau namo. Pasigedęs klausos aparato bandžiau jo ieškoti, tačiau be rezultatų – jau temo ir snigo.

Kai po kelių dienų paleidau Kloją laisvai pabėgioti, buvau labai nustebintas ir pradžiugintas – atbėgusi prie manęs Kloja dantyse laikė mano pamestą aparatą. Kadangi šaleno, drėgmės nebuvo, jis veikė kaip niekur nieko, tik ant jo liko šuns dantų žymės.

Žinoma, pasiklausti, kur ji tą daiktelį rado, nepavyko.“

Aidos istoriją skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius