-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 26

Zvonkės augintinis Demonas antrą dieną šluoja apdovanojimus (video, nuotraukos)

Dainininkės Natalijos Zvonkės augintinis kanadietiškasis sfinksas Demonas sekmadienį tarptautinėje kačių parodoje Vilniuje buvo apdovanotas antrą kartą.
N.Zvonkė parodoje
N.Zvonkė tarptautinėje kačių parodoje greta savo augintinio narvo. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Dar šeštadienį naujienų portalą 15min.lt grupės YVA lyderė Natalija tikino, kad Demoną į tarptautinę kačių parodą atsiveš ir sekmadienį. Esą ir pinigai sumokėti už dvi dienas parodoje, ir tikslas yra – gauti apdovanojimų.

Nors šeštadienį nuo ankstyvo ryto parodoje su Demonu buvusios N.Zvonkė ir jos sesuo Kristina nebuvo labai laimingos ir prisipažino, kad parodoje visą dieną išbūti nėra lengva, nes esą ir augintinis rodo kaprizų, ir nieko neveikiant reikia ilgai laukti, kol teisėjai apžiūrės katiną. Kiek vėliau merginų nuotaika pasitaisė, mat katinui teisėjai skyrė CAC apdovanojimą. N.Zvonkė džiaugėsi, jog šeštadienis nepraėjo veltui.

Dar vienas įvertinimas

Kęsto Juakos/15min.lt nuotr./N.Zvonkės sesei Kristinai Ivanovai pavyko augintinį iaimti ia narvo.
N.Zvonkė prisipažino, kad Demonas dažniausiai paklūsta jos seseriai Kristinai.

Portalas 15min.lt ir sekmadienį susisiekė su N.Zvonke ir pasiteiravo, kaip parodoje sekėsi antrą dieną. N.Zvonkė be galo džiaugėsi antruoju teisėjų Demonui skirtu CAC apdovanojimu.

„Šiandien parodoje esame nuo 8-os valandos ryto ir viskas juda daug greičiau nei vakar. Prie Demono narvo prisegiau vakar gautą apdovanojimą“, – džiaugėsi Natalija.

Dainininkė pasakojo kolegoms kačių mylėtojams parodžiusi vakarykštį teisėjų įvertinimą, kad šie pažiūrėtų, ar viskas teisingai dokumente užpidyta. Pati N.Zvonkė sako kol kas nelabai suprantanti, kas ir ką tiksliai reiškia dokumentuose, kuriuos užpildo teisėjai, apžiūrėję Demoną. „Pagal veislę jis atitinka visus keliamus reikalavimus. Puikiai įvertintos akys, ausys bei galvos forma ir spalva“, – pasakojo N.Zvonkė.

Taps čempionu?

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./N.Zvonkės augintinis Demonas
N.Zvonkės augintinis Demonas

Natalija tikino, kad jei Demonas dar kartą kačių parodoje gautų CAC apdovanojimą, jį būtų galima laikyti čempionu. „Surenki tris CAC apdovanojimus ir katinas – čempionas. Jo vaikams į dokumentus bus galima įrašyti, kad tėvelis – čempionas“, – kalbėjo Demono šeimininkė.

Natalija pabrėžė, kad čempiono statusą gali įgyti bet kuris kanadietiškas sfinksas, atitikęs šiai veislei keliamus reikalavimus. „Tai tikrai nereiškia, kad Demonas yra pats geriausias iš visų. Katinas, atitikęs veislei keliamus reikalavimus ir gavęs tai liudijančius teisėjų įvertinimus, vadinamas čempionu. Čempionų gali būti daug“, – aiškino N.Zvonkė.

Gaudė Demoną

Natalija sakė, kad katinas sekmadienį parodoje jaučiasi geriau nei šeštadienį. „Šiandien katinas taip nestresuoja. Jis bent narve vaikščioja, išlindo iš savo namelio. Netgi buvo pabėgęs. Šiandien į viską reaguoja normaliai. Nešamas pas teisėjus pabėgo iš narvo, todėl teko gaudyti po visą paviljoną“, – juokėsi dainininkė.

Portalo 15min.lt interviu su N.Zvonke iš šeštadienį vykusios tarptautinės kačių parodos žiūrėkite žemiau.

 

VIDEO: N.Zvonkės augintinis Demonas kačių parodoje.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius