-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

10 tobulo makiažo subtilybių

Kiekviena save mylinti ir gerbianti moteris nori būti graži tiek sau, tiek aplinkiniams.
Makiažas
Makiažas / „Shuterstock“ nuotr.
Temos: 2 Makiažas Kosmetika

Vienas natūraliu grožiu apdovanojo Dievas, kitos gali pasigirti genais, na, o likusios paslėpti savo trūkumus bei pabrėžti pliusus stengiasi į rankas imdamos makiažo priemones. Vis dėlto norint pasiekti geriausių rezultatų, derėtų žinoti kelias makiažo subtilybes, kurias „Elle“ žurnalui atskleidė vizažistė Kimberly Soane iš „Bobbi Brown Cosmetics“.

Maskuojamoji priemonė

Niekada netepkite maskuojamosios priemonės ar makiažo pagrindo ant akių vokų, kaip pagrindo akių šešėliams. Tai paskatins subėgti akių šešėlius į raukšleles.

Makiažo pagrindas

Jei norite veidą padengti plonu makiažo pagrindo sluoksniu, tepkite jį pirštais. Jei norite storesnio sluoksnio, tepkite specialiu makiažo pagrindui skirtu makiažo šepetėliu.

Kompaktinė pudra

Kompaktine pudra pradėkite tepti veidą ten, kur jūsų oda yra labiausiai linkusi blizgėti. Dažniausiai tai būna T zona. Vėliau švelniais judesiais pudra padenkite visą veidą. 

Bronzantas

Bronzantu derėtų padengti kaklą, veidą bei krūtinę. Nepamirškite pasitikrinti, ar visos šios kūno dalys yra vienodos spalvos ir ar neatrodote kaip velykinis margutis.

Skaistalai

Tepdamos skaistalus, pirmiausia nusišypsokite, tada pradėkite nuo žandikaulio ir braukite į viršų ausies link, galiausiai ties žandikaulio linija leiskitės žemyn.

Antakiai

Jei norite vizualiai pakelti akių vokus ar pailginti veidą, antakių pieštuku ar šešėliais tepkite viršutinę antakių dalį.

Lūpų dažai

Įsitikinkite, kad lūpų dažais nenubrėžėte itin griežtų linijų lūpų viršuje. Nepamirškite padažyti lūpų kampučių.

Akių šešėliai

Visada derėtų pradėti nuo šviesiausios, neblizgios spalvos ir padengti ja visą akies voką iki pat antakio. Nepamirškite gerai sulieti kelių naudojamų akių šešėlių spalvų.  

Akių kontūras

Prieikite kuo arčiau veidrodžio, pakelkite galvą aukštyn, kad smakras būtų nukreiptas į veidrodį. Akių kontūro liniją pradėkite daryti nuo vidinio akies kampučio ir veskite iki pat akies voko pabaigos, o tai darydamos žiūrėkite žemyn.

Blakstienų tušas

Dažydamos blakstienas, pradėkite nuo jų šaknų ir zigzago judesiais braukite blakstienų galiukų link. Taip jūsų blakstienos nesulips į gabalėlius.

Fotolia nuotr./Ryškus akių makiažas
Fotolia nuotr./Ryškus akių makiažas
Shutterstock nuotr./Ryškus makiažas
Shutterstock nuotr./Ryškus makiažas
Shutterstock nuotr./Natūralūs makiažas
Shutterstock nuotr./Natūralūs makiažas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius