Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

15 dailaus manikiūro idėjų trumpiems nagams

Jeigu anksčiau moteriškumo ir seksualumo simboliu buvo galima pavadinti ilgus nagus, tai dabar kur kas dailiau, patogiau ir žavingiau atrodo trumpų nagų manikiūras. Jis be kita ko, dargi ir madingas – perverskite stilingiausių žurnalų puslapius ir pačios tuo įsitikinsite!
Manikiūras
Manikiūras / Shutterstock nuotr.

Taigi, mielos moterys, jeigu visomis išgalėmis nesiseka užsiauginti ilgų nagų, tikrai nereikia viską metus į šalį bėgti prisiauginti – pastaroji procedūra tik dar labiau susilpnins nagus. Geriau griebkite jautį už nagų ir išbandykite šias idėjas.

 

Ką verta prieš tai žinoti?

 

♦ Reikalinga nuolatinė nagų priežiūra ir manikiūras, kad trumpi nagai visada atrodytų dailiai ir patraukliai. Tokias procedūras galite atlikti ir namuose: suteikite formą, atstumkite odeles, drėkinkite rankų odą. Svarbu, kad nagai būtų daugiau mažiau vienodo ilgio ir nulakuoti viena ar kita spalva atrodytų harmoningai. Kvadratinė forma labiau tiks ilgiems ir ploniems pirštams. Niekada neprašausite, pasirinkusios ir amžinai madingą ovalo formą, kuri suteikia rankoms grakštumo ir gracingumo. Tačiau nepersistenkite trumpindamos savo nagučius – gražiausia, kai jie vos uždengia pirštų galiukus.

 

♦ Dažnai nagai atrodo netvarkingai tuomet, kai neprižiūrimos odeles. Galima jas nukirpti, bet specialistai dažniau pataria tiesiog atstumti, į pagalbą pasitelkiant įvairias minkštinamąsias priemones, aliejukus, kremus ir kt. Taip nago forma bus dailesnė, o ir patys nagai atrodys ilgesni.

 

♦ Spalva – skonio reikalas. Bet nebūkime konservatyvios – vasarą tiesiog būtina pasimėgauti spalvomis ir pačiais neįprasčiausiais stiliaus eksperimentais. Anksčiau buvo sakoma, kad jeigu jau nepavyksta užsiauginti ilgų nagų, pamirškite ryškias spalvas. Iš tikrųjų tai netiesa – tamsūs, pačių įvairiausių atspalvių lakai – visa tai ko reikia. Tik primename, kad spalvotas lakas dailiai žiūrėsis ant kruopščiai prižiūrėtų nagų.

 

♦ Jei negalite susitaikyti su tuo, kad jūsų nagai trumpi, pabandykite pažaisti nagų daile ir prailginti juos vizualiai. Tarkim, tam tinka vertikalūs piešinukai, kurie paslėps manikiūro, nagų formos netobulumus.

 

♦ Būkite skoningos – nagų dailė tebūna subtili ir elegantiška, bet vasariška ir išskirtinė. Nepersistenkite ir su spalvų gausa. Išbandykite kitokį prancūzišką manikiūrą, kuris tinka bet kokio ilgio nagams, žaisdamos netikėtais atspalviais. Kaip tą padaryti? Siūlome pluoštelį idėjų, kurias būtina išbandyti!

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius