-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Alternatyva plastinėms operacijoms – kaukė

Tik akimirka – ir jūs jau kitokia, visai nepanaši į save, be menkiausios raukšlės ar spuogelio veide... Tai ne utopija – kaip alternatyvą kasdieniam makiažui ar plastinėmis operacijoms, kinų dizaineris Zhuoyig Li siūlo keisti nauju projektu – kauke, pavadinta „Uniface Mask“.
Kairėje: mergina be „Uniface Mask“ kaukės, dešinėje: su kauke.
Kinų dizainerio Zhuoyig Li kurta „Uniface Mask“ kaukė: prieš ir po. / unifacemask.com nuotr.

Didžiulės anime akys (juk žinote, kaip rytiečiai dievina dideles akis), ilgos blakstienos, siaurutė nosis ir tobulas smakras...  – visa tai ir yra šio dizainerio kūryba. Kaukė, kurią bet kada galite užsidėti, norėdamos pakeisti savo išvaizdą.

Tiesa, ji pagaminta remiantis pačiomis naujausiomis technologijomis: tarkime, naudojama „bioninė“ oda, kuri primena tikrąją žmogaus ir yra labai plonytė, leidžianti kvėpuoti tikrajai odai. Teigiama, kad specialiais klijais ją prisiklijavusios moterys nė nepajus, kad vaikšto su kauke. Su ja netgi galėsite miegoti, demonstruoti mimikas, kalbėti ir visiškai sau nepakenksite, nes kaukė gaminama iš saugių medžiagų. Ak, tiesiog tikras komfortas – nei dažytis, nei operuotis.

Tiesa, jos paprastai nenusiimsite – ją pašalinti gali tik „Uniface Mask“ ekspertai. Žodžiu, jeigu per pirmąjį mėnesį pajusite diskomfortą ar kokių nors kitų nemalonių pojūčių, specialistai pažada padėti ar nuimti kaukę nemokamai. Tačiau praėjus bandomajam laikotarpiui, t. y., mėnesiui, jau reikės mokėti 59 dolerius. Beje, ir pati kaukė yra nepigus malonumas, jeigu ją galime taip pavadinti, ir kainuoja net 399 dolerius.

Susidomėjote? Deja, teks nuvilti!

Pasirodo, kad dizaineris Zhuoying Li nusprendė pašmaikštauti ir ironiškai pažvelgė į moters grožio manipuliacijas žiniasklaidoje ir virtualioje erdvėje bei į tai, kiek gi moterų norėtų turėti tokį patį veidą... Taigi ši kaukė –  kol kas tik dizaino projektas. Nors... žinant neįprastus rytiečių moterų grožio įpročius (prisiminkime, kad ir neperseniausiai visą pasaulį šiurpinusias kaukėtas kines paplūdimiuose), nebūtų labai keista, jei taptų masinio vartojimo preke. 

Plačiau apie neįprastas rytietiškas grožybes skaitykite straipsnyje JUOKINGIAUSI JAPONIŠKO GROŽIO IŠRADIMAI.

unifacemask.com nuotr. / Kinų dizainerio Zhuoyig Li kurta „Uniface Mask“ kaukė
unifacemask.com nuotr. / Kinų dizainerio Zhuoyig Li kurta „Uniface Mask“ kaukė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius