Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anticeliulitiniai džinsai gelbės figūras?

Apelsino žievelę primenanti oda nepatinka niekam. Tad nieko nuostabaus, kad šiam defektui pašalinti metamos stipriausios pajėgos: specialios vonios, kremai, serumai, masažai... ir netgi džinsai!
Džinsai
Džinsai / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Džinsai

Juokas juokais, tačiau Lizzie Jagger, kuri yra naujųjų ypatingųjų Wrangler džinsų reklamos veidas, tikina, kad šie džinsai turėtų sumažinti celiulitą, drėkinti ir švelninti kūno odą. Tiesą sakant, būtų idealu – apsimauni, nešioji juos ir tiesiog gražėji akyse!..

„Gamybos“ metu Denim Spa džinsai apdirbami tokiomis drėkinamąjį poveikį turinčiomis medžiagomis, kaip abrikosų kauliukų, erškėtrožių, pasiflorų aliejus, taukmedžių sviestas ir t. t. Taigi dėvint šias kelnes veikliosios medžiagos įsiskverbia į odą.

„Denim Spa“ džinsai
Lizzie Jagger, dėvinti „Denim Spa“ džinsus

Naujieji Wrangler kompanijos džinsai yra trijų tipų. Todėl kiekviena moteris, atsižvelgdama į ją kamuojančią problemą, galės išsirinkti sau tinkamus: anticeliulitiniai džinsai vadinasi Smooth Legs (lietuvių k. „lygios, dailios, glotnios kojos“), drėkinamieji – Olive Extract (lietuvių k. „alyvuogių ekstraktas“) ir Aloe Vera, skirti drėkinti jautrią kūno odą.

Anticeliulitinius džinsus išmėgino 160 moterų. Šešias  savaites, penkias  dienas per savaitę ir aštuonias valandas per dieną jos vilkėjo šias kelnes. Rezultatai neįtikėtini! Net 69 proc. moterų teigė, kad jų šlaunys tapo daug dailesnės, o 67 proc. džiaugėsi pagražėjusia oda.

Susigundėte? Dailinamasis ir formuojamasis džinsų poveikis, juos dėvint, trunka 15 dienų ir išsilaiko išskalbus juos net 6–8 kartus. Kas toliau? Pasirodo, perkant šiuos ypatinguosius džinsus, galima įsigyti ir specialų purškiamąjį preparatą, kuriuo reikia išpurkšti kelnes po kiekvieno plovimo. Taigi iš viso džinsai kosmetinį efektą turėtų išsaugoti net 67–95 vilkėjimus! Jų kaina – apie 85 svarus sterlingų (apie 350 litų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius