Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Itin greitas manikiūras

Kai skubame arba esame užsivertusios darbais, manikiūrui tiesiog nebelieka laiko. Tačiau šiandien dalijamės keliais puikiais ir greitai įgyvendinamais patarimais, kuriais vadovaudamasi puikiu manikiūru džiaugsitės per žaibiškai trumpą laiką!
Manikiūras
Manikiūras / Fotolia nuotr.

♦ Suteikite nagams formą. Jeigu nuolat rūpinatės nagais, šiam darbeliui tikrai nesugaišite daugiau kaip 5 minučių.

 

♦ Sumaišykite 1 valg. š. druskos su 1 valg. š. alyvuogių aliejaus ir gauta mase kelias minutes pamasažuokite rankų odą, vėliau nuplaukite. Taip pašalinsite negyvas odos ląsteles, o rankoms suteiksite aksominio švelnumo.

 

♦ Galite išbandyti ir kitą variantą: išspauskite vienos citrinos sultis ir sumaišykite su keliais šaukštais medaus. Padenkite gauta kauke rankas ir palaikykite 5–10 minučių. Nuplaukite šiltu vandeniu.

 

♦ Paruoškite šiltą, rankas atgaivinančią, drėkinančią ir odeles apie nagus minkštinančią vonelę: į šiltą vandenį įberkite 2 valg. š. krakmolo, gerai sumaišykite ir palaikykite rankas kelias minutes. Galite naudoti ir geriamąją sodą, kuri pasižymi minkštinančiomis savybėmis.

 

♦ Praėjus nurodytam laikui, nusausinkite ir atidžiai atstumkite odeles medine mentele. Kad atrodytų dailiai, patepkite atstumdytas odeles specialiu aliejuku arba paprasčiausiu alyvuogių aliejumi.

 

♦ Štai ir laikas lakuoti nagus! Dabar galite įsigyti tokių nagų lakų, kurie nudžiūva po minutės, arba pasinaudoti dar viena kosmetikos gudrybe – įsigyti specialią priemonę, kuri net keliskart pagreitina nagų lako džiūvimą. Ja paprasta naudotis, t. y. tereikia specialia pipete užlašinti kelis lašelius ant nulakuotų nagų. Išbandžiusios šiai priemonei negaili pagyrų.

 

♦ Po greito manikiūro nepamirškite rankų palepinti riebiu maitinamuoju kremu. Štai ir viskas! Rankos dailios ir tvarkingos, o jūs neužtrukote nė pusvalandžio ir dar sutaupėte!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius