Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaukės su želatina. Žaibiška odos reabilitacija!

Nuo gausių saulės vonių ar įtempto gyvenimo būdo veido oda prarado elastingumą ir natūralų švytėjimą? Išbandykite gaivinamąją želatinos kaukę!
Citrinos ir želatina
Citrinos ir želatina / Fotolia nuotr.

Želatina tinka įvairiausių tipų odai ir bet kokio amžiaus moterims. Tikinama, kad ji puikiai veikia veido odą, jaunina ją, skaistina, padeda atsinaujinti, pagerina spalvą ir būklę, suteikia elastingumo bei stangrumo. Be to, smulkios raukšlelės sumažėja ar netgi išnyksta lyg mostelėjus burtininko lazdele.



Kaip paruošti želatinos kaukės pagrindą?

 

Želatiną užpilti kokiu nors skysčiu: vandeniu, pienu, vaisių arba daržovių sultimis, žolelių nuoviru. Tuomet palikite ją, kad išbrinktų, maždaug 40 minučių – želatina turi padidėti kelis kartus. Tuomet ištirpinkite garų vonelėje iki vientisos masės. Štai ir viskas! Tokį pagrindą galėsite naudoti visoms kaukėms.

 

Kaukė riebiai ir porėtai odai

 

Ši kaukė puikiai tinka toms, kurios nuolat kovoja su išsiplėtusiomis poromis, padidėjusiu odos riebumu ir trokštančioms atsikratyti pirmųjų raukšlių.

 

Nedideliame kiekyje ramunėlių nuoviro išbrinkinkite ir ištirpinkite 1 arbat. š. želatinos. Atskirame inde išplakite vieną kiaušinio baltymą iki putų. Plakdamos pamažėle, supilkite ir želatiną. Gauta atvėsusia mase ištepkite švariai nuvalytą veidą ir palikite maždaug 20 minučių, kol kaukė sustings. Praėjus nurodytam laikui, nuplaukite veidą.

 

Kaukė, skaistinanti odą

 

Po šios kaukės pastebėsite, kad jūsų oda tapo kur kas šviežesnė, skaistesnė ir lygesnė. Taip pat kaukė sutraukia išsiplėtusias poras.

 

Nedideliame kiekyje citrusinių vaisių (galite rinktis apelsinus, mandarinus, greipfrutus, citrinas) ir daržovių (agurkų, pomidorų, kopūstų) sulčių išbrinkinkite ir ištirpinkite 1 arbat. š. želatinos. Sutrinkite nedidelę morką ir sumaišykite su želatinos mase. Kol nepradėjo stingti, atvėsintą kaukę tepkite ant veido ir palikite 20 minučių. Praėjus nurodytam laikui, nuplaukite veidą šiltu vandeniu.

 

Kaukė nuo raukšlių

 

Taip pat kaukė tinka sudribusiai, grubiai, praradusiai savo formą veido odai.

 

1 arbat. š. želatinos išbrinkinkite ir ištirpinkite nedideliame kiekyje pieno. Tuomet sumaišykite su 1 valg. š. trinto banano iki vientisos masės ir palikite atvėsti. Gautą kaukę tepkite ant veido ir palikite 20–25 minutėms. Paskui nuplaukite vėsiu vandeniu.

 

P. S. Naudoti galite ir bet kokius kitus vaisius ir uogas: sausai ir pavytusiai odai tinka abrikosai, mandarinai, persimonai, avokadai, moliūgai, agrastai; normaliai ir mišriai odai – kiviai, apelsinai, vynuogės, persikai; riebiai – greipfrutas, braškės, avietės, raudonieji serbentai, kriaušės, vyšnios, bruknės.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius