-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keisti, bet efektyvūs būdai celiulito pažeistą odą paversti lygesne

Visos puikiai pažįstame celiulitą ir nėra ko gėdytis, nes dauguma moterų kovoja su šia nemalonia problema: net 90 proc. jaunų moterų bando susigrąžinti odos stangrumą.
Celiulitas. Ar yra šansų jo atsikratyti?
Celiulitas. Ar yra šansų jo atsikratyti? / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Grožis Celiulitas

Oda gali pasidaryti nelygi dėl daugybės priežasčių, tačiau tai nėra taip svarbu, nes jūsų tikslas kuo greičiau atsikratyti celiulito. Štai tinklalapyje womenshealthmag.com išvardyti 4 keisti, bet efektyvūs būdai, kurie padės išlyginti odą ir atsikratyti apelsino žievelės efekto.

Atlikite agurkų terapiją

Agurkai puikiai drėkina ir turi daug vitaminų. Dėkite agurko skilteles tiesiai ant odos, šios žalios daržovės turi daug fitochemikalų – medžiagų, kurios padės sutvirtinti kolageno sluoksnį ir oda bus kur kas lygesnė, o rezultatus pastebėsite beveik iškart.

Neišmeskite kavos tirščių

Naudojamas ant odos kofeinas praplečia kraujagysles, kurios įtempia išorinį odos sluoksnį, pagerina medžiagų apykaitą, leidžia odai lengviau pašalinti toksinus ir atsikratyti nereikalingų riebalų.

Taip pat skaitykite: Kavos tirščiai – ir trąša, ir šveitiklis

Pasidaryti šveitiklį iš kavos labai paprasta: sumaišykite kavą su mėgstamu aliejumi (migdolų ar alyvuogių) ir šveiskite problemines vietas.

Vonios malonumai su jūrų dumbliais

Talasoterapija – tai prancūziškas gydymas, kurio metu naudojami jūros produktai: vanduo ir jūrų dumbliai. Galima maudytis tokioje vonioje arba tiesiog suvynioti problemines kūno vietas į dumblius. Šios žolės turi daug jodo, kuris pagerina skydliaukės funkciją ir kraujo cirkuliaciją, o tuomet pagerėja ir odos būklė.

Augalinės kilmės želatina – elastingesnei odai

Augalinės kilmės želatina turi daug naudingų medžiagų ir gali padėti pagerinti kolageno gamybą organizme. Šios želė miltelių galite nusipirkti bet kurioje ekologiškų prekių parduotuvėje ar internetu. Įmaišykite šaukštelį miltelių į mėgstamą gėrimą kartą per dieną ir padidinsite kolageno kiekį, nes juk jo trūkumas ir sukelia celiulito atsiradimą.

Taip pat skaitykite: Agaras – sveika želatinos alternatyva

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius