-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lieknėjimo projekto komanda tiki: metant svorį kankintis nereikės

Su pirmąja lieknėjimo projekto „Mes tikim – tu gali!“ dalyve Tatjana Burkiene vykstame į dietologijos kliniką „Dietos sistema“, kur mus pasitinka gydytoja dietologė doc. Edita Gavelienė.
„Mes tikim – tu gali!“ projekto nuotr.
„Mes tikim – tu gali!“ projekto nuotr.

Tatjana pasiryžo lieknėjimo iššūkiui su „Nutriless“. Nuo antradienio 10 dienų ji valgo vien tik specialius „Nutriless“ produktus, kurie sukurti taip, kad galėtų pakeisti visą maisto racioną. Įprastus pusryčius, pietus ir vakarienę Tatjana pakeičia specialiais „Nutriless“ šokolado bei vanilės skonio kokteiliais ir kremine vištienos bei daržovių sriuba. Ji taip pat geria daug skysčių, kasdien užsiima fizine veikla. Tiesa, laikantis „Nutriless“ plano, sportas ar mankštos turi būti labai mažo intensyvumo.

„Mes tikim – tu gali!“ projekto nuotr.
„Mes tikim – tu gali!“ projekto nuotr.

Likusį projekto laiką, 11 dienų, Tatjana maitinsis pagal sveikos gyvensenos ir mitybos specialisto Artūro Sujetos sudarytą planą, taip pat ir toliau vartos „Nutriless“ produktus. Tuo laikotarpiu ji padidins ir fizinio aktyvumo krūvį.

Dailesnio kūno ir geresnės savijautos link

Į „Dietos sistemos“ kliniką su Tatjana atvykome neatsitiktinai – šioje klinikoje dirbančios gydytojos dietologės taiko pacientų antsvorio gydymą mitybos koregavimu. „Gali būti taikomi įvairūs metodai, vienas jų – Tatjanos pasirinkta pakaitinio maisto terapija, - dėsto doc. E. Gavelienė. – „Nutriless“ produktai rinkoje yra jau ilgą laiką, jie yra saugūs, o jų sudėtis tikrai puiki siekiant numatyto tikslo“.

Tatjanos tikslas, anot gydytojos, ne tik svorio metimas, bet ir savijautos gerinimas. Todėl labai svarbu, kad lieknėjimas projekto dalyvei netaptų kančia, kad metant svorį Tatjaną lydėtų ne tik geros emocijos, bet ir supratimas, jog projektui pasibaigus moters gyvenimas turės būti šiek tiek kitoks.

„Mes tikim – tu gali!“ projekto nuotr.
„Mes tikim – tu gali!“ projekto nuotr.

Pagrindiniai trys dalykai, kurių per 21 dieną turės išmokti Tatjana, tai maitinimosi režimas, skirto maisto suvalgymas ir pakankamas skysčių kiekis. Šie įpročiai moterį turės lydėti ir ateityje.

E. Gavelienės nuomone, vienarūšis maistas, kuris yra įvairių mono dietų pagrindas, nėra geras nei savo maistinėmis vertėmis, nei emocinio pasitenkinimo prasme. „Tuo tarpu Tatjanos pasirinkti produktai tikrai užtikrina sotumo jausmą, jų sudėtyje yra pakankamai baltymų, – apie projekto „Mes tikim – tu gali!“ vartojamus „Nutriless“ produktus sako gydytoja dietologė. – Tik svarbu prisiminti, kad sotumo jausmas pajuntamas praėjus 15 minučių po valgio. Maistas yra psichologija, mums reikia įtikinti save, kad tai, ką valgau, yra mano būsimos gerovės labui“.

Tikslas – minus 15 kilogramų

O dabar klinikoje „Dietos sistema“ Tatjanai buvo atliktas kūno sudėties tyrimas. Juo remiantis, kito matavimo metu bus galima nustatyti kurio audinio – riebalų ar raumenų – sąskaita keičiasi projekto dalyvės kūnas. „Žinoma, norėtųsi, kad riebalinio“, - šypsosi E. Gavelienė. Ji pastebi, kad Tatjanos kūnas iš prigimties linkęs į didesnę raumenų masę, tad būtų gerai, jei per keletą mėnesių ji numestų 10 kilogramų riebalinio ir apie 5-7 kilogramus kitų audinių sąskaita. Džiaugiamės, kad ir Tatjanos, ir gydytojos dietologės siektini tikslai sutampa.

„Mes tikim – tu gali!“ projekto nuotr.
„Mes tikim – tu gali!“ projekto nuotr.

Kūno sudėties tyrimas taip pat signalizuoja, kad Tatjana geria nepakankamai vandens. Juo labiau, kad vartojant „Nutriless“ įprastą vandens kiekį reikia padidinti.

„Nutriless“ – efektyviam lieknėjimui

„Nutriless“ lieknėjimo metodas unikalus tuo, kad vartojant specialius produktus svoriui mažinti bei kontroliuoti, organizmas nealinamas, taip pat lieknėjantis žmogus gauna visą jo organizmui reikalingų naudingų medžiagų kiekį. „Nutriless“ produktuose yra visos kasdien organizmui reikalingos maistinės medžiagos, tarp kurių yra daug baltymų, skaidulų, platus spektras vitaminų ir mineralų. Vadinasi, lieknėjantis žmogus gauna visas subalansuotas medžiagas, bet ne perteklines kalorijas.

„Mes tikim – tu gali!“ projekto nuotr.
„Mes tikim – tu gali!“ projekto nuotr.

Lieknėjimo projektas „Mes tikim – tu gali!“ jau prasidėjo. Pasiruoškite lieknėti kartu!

Projekto partneriai:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius