Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Neleisk, kad „blogų plaukų diena“ sugadintų tau nuotaiką

Kuri iš mūsų bent retkarčiais nepasvajoja apie nuostabias, purias garbanas? Kai kurias laimingąsias jomis apdovanojo gamta, bet ką daryti kitoms?
„Philips ProCare Auto Curler“
„Philips ProCare Auto Curler“ / Projekto partnerio nuotr.

Norėdamos suformuoti tobulas garbanas, įprastai einame į grožio salonus. Žinoma, galima mėginti pasidaryti gražias garbanas ir namų sąlygomis, bet man tai paprastai siejasi su daug laiko atimančiu ir varginančiu procesu: nerimą kelia mintys, kad susideginsime pirštus plaukų tiesintuvu ar plaukų garbanojimo žirklėmis, kad perkaitinsime plaukus ir jiems pakenksime. Taip pat reikia galvoti ir apie tai, kad formuojamos garbanos būtų bent kažkiek panašios viena į kitą ir kartu sukurtų akims mielą šukuoseną... Kartais garbanų formavimo procesas tampa toks varginantis, kad paskui jau net nebesinori eiti į planuojamą vakarėlį. O nepaklusnesnių plaukų savininkės tikrai save atpažins tokioje situacijoje, kai formuodamos garbanas pastebi, kad jos būna jau nebe tokios pratrauklos, kokios būdavo anksčiau.

Nenuostabu, kad kartais norisi numoti ranka į garbanų formavimą ir patikėti šią šukuoseną formuoti profesionalams ir tik per ypatingiausius bei reikšmingiausius gyvenimo įvykius.

Laimei, technologijos nestovi vietoje. Šiais laikais prieinamas naujas, patogus ir puikus prietaisas, kuriuo galima suformuoti tobulas garbanas namų sąlygomis. Netiki? Bet tai tiesa – Philips ProCare garbanotuvas tikrai gali salono darbą atlikti namų sąlygomis!

Kaip veikia Philips ProCare garbanotuvas?

Philips ProCare garbanotuvas veikia automatiškai. Tu tiesiog turi pasirinkti pageidaujamą formavimo režimą, plaukų sruogą įdėti į garbanotuvą, paspausti mygtuką ir puiki garbana bus suformuota! Garbanotuvo rankena sukurta taip, kad Tu galėtum lengvai formuoti garbanas ir iš nugaros pusės, be to, 2 metrų ilgio pasukamas laidas leis Tau laisvai judėti, formuojant savo tobulą šukuoseną. Suformavusi garbanas, daugiau nesijausi pavargusi ir atidavusi visas savo jėgas šukuosenai. Nudegusius pirštus pagaliau gali pamiršti, nes garbanotuvo kaitinimo elementas yra jo viduje, todėl garbanotuvas tikrai nenudegins Tavo pirštų.

Projekto partnerio nuotr./„Philips ProCare Auto Curler“
Projekto partnerio nuotr./„Philips ProCare Auto Curler“

Garbanas pasirinksi pagal nuotaiką

Būna dienų, kai norime garbanų, kokias turi princesės ir kurios būtų gražiai susivijusios į vieną pusę, tačiau būna dienų, kai norime pasipuošti žaismingesne šukuosena su pakaitomis suformuotomis garbanomis. O kartais norime suteikti plaukams puresnių ir laisvesnių garbanų akcentą, formuodamos lanksčias sruogas. Visa tai įmanoma su Philips ProCarejis veikia trimis garbanų formavimo režimais, kurie leidžia formuoti garbanas į dešinę, į kairę pusę arba pakaitomis, siekiant išgauti natūralesnį efektą. Taip pat garbanotuvas turi 3 laikmačio ir 3 temperatūros režimus – kuo ilgiau ir kuo aukštesne temperatūra formuosi, tuo stangresnes garbanas turėsi. Garbanotuvo cilindro keraminė titano danga pasižymi puikiu šilumos laidumu ir lygiu paviršiumi. Tai leidžia suformuoti tikrai tobulas garbanas.

Gražios garbanos – visad madingos

Garbanos – tai kai kas labai asmeniško. Net suformuotos vienodu būdu, skirtingų plaukų garbanos atrodys šiek tiek kitaip. Moterų, kurių plaukai paklusnūs, garbanos bus stangrios, išraiškingos, o kitokiam plaukų tipui labiausiai tiks puriai banguota tekstūra. Kad ir kokios garbanos būtų Tavo mėgstamiausios, jos nėra skirtos tik ypatingoms progoms, tačiau ir kasdienai – gali jas formuoti kada tik panorėsi. Istorija rodo – gražios garbanos visada madingos. Net tada, kai į madą atėjo tobulai tiesių plaukų kultas, noras turėti garbanas niekur nedingo. Jos visada buvo derinamos prie bet kurių kitų šukuosenų mados tendencijų. Be to, garbanos – tai individualumo požymis: jos leidžia Tau atskleisti savo charakterį arba momentinę nuotaiką. Per savo išvaizdą Tu išreiški save, o šukuosena – tai vienas svarbiausių Tavo išvaizdos akcentų. Neleisk, kad „blogų plaukų diena“ sugadintų Tau nuotaiką, juo labiau – kokį nors svarbų Tavo gyvenimo įvykį. Eksperimentuok ir atskleisk save per naujas ir gražias šukuosenas!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius